Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.23. 23:08:32

nem tudom milyenek lettünk volna ha kapunk egyet, de így reálisnak érzem a megállapítást, hogy annyit adtak ki amennyit kellett.
hátul TerStegen nem kapott gólt, a Pique-Masc kettősből ma az Argentín volt a jobb, a két szélső közül talán Alves igyekezete többet ért. középen nálam Iniesta - Rakitis - Busi a sorrend. az MSN ből én nem tennék egyenlőségi jelet Ney és Suarez közé, Neymar ma igazán sallangmentesen és lendületesen játszott, gólt ugyan nem sikerült lőnie de legalább lőtt, vagy fejelt mikor kellett és passzolt is sokszor. Suareznél ma csak a kimaradtakat említhetem.
a taktikánk jó volt, lassítani ha lehet, ritmust váltani ha kell - idegenben ezt kell játszani.
jó meccs volt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.23. 23:07:42

Tivornya írta:[

Ja, igazad is lehetne, de ez nem az a puszi-seggrepacsi-féle öröm, amit láttunk eddig(és amit Suarezzel meg is tett), legalábbis nekem nem ez jött le.
Hozzá kell tenni hogy az állandó fenéknyalás nem a normális. :D Ez egy nagyon feszült, idegileg sok energiát felemésztő meccs volt, nyilván teljesen más mikor rúgják a negyediket otthon a Valencia ellen vagy más ellen mint mikor végig kell koncentrálni és figyelni.
szerintem alapvetően jól vezette a meccset. Sztem ha a jövőben ez lenne az átlag bírói színvonal mindenki látatlanban aláírná
Jó hát, te leírtad hogy jól vezette, én meg leírtam miért nem, szubjektív oldal van ebben csak. Én nem szeretem mikor agyon van tördelve a játék, a spori nem főszereplő kell legyen hanem sporttárs, aki a "szükséges rossz". :D Legyen küzdelem, legyen összecsúszás, legyen test-test elleni harc, nem papír emberek vannak, hogy le kell fújni mindent. De nem volt következetes ebben sem egyébként. Na mindegy, szerinted meg igen, hát ez van. :D
Kép
Kép
Kép
barlacy
Jugador del Barça

2016.02.23. 23:05:33

Csak gratuláció! Alves-hibátlan volt ma.Hátul jó volt Pique.megfelelt Alba, Masi vegyes vot: eladott labdák, csúcs szerelések vegyesen.
Középen :Ini el-eltűnt,Rakéta jól állt helyt, Busi : csodásan játszott!
Elől? Messi nagyszerű volt, Ney változó, Suarez sokat hibázott!

Összeségében : nagyon elégedett vagyok,kapusunk véleményem szerint Bravot felülmúlja!!
Kash
Entrenador del Barça

2016.02.23. 23:02:29

Messias2 írta:
Tivornya írta:viszont a gól(ok) utáni öröm beszédes...
Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.
És ez mit számít?
Az Fc Barcelona a munkaadójuk, ha nem jönnek ki jól egymással és ez a játék rovására megy, valamelyiknek távoznia kell...Istenem :lol:

Am grat a csapatnak, ez a 0-2 is szoros meccs volt, illetve Stegen kiszedte azt az 1 gólt amit odajósoltam az Arsenalnak, na de nem baj.
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2016.02.23. 23:00:39

Messias2 írta:
Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.
Ja, igazad is lehetne, de ez nem az a puszi-seggrepacsi-féle öröm, amit láttunk eddig(és amit Suarezzel meg is tett), legalábbis nekem nem ez jött le.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.02.23. 22:58:46

Bob_Marley írta:Azt azért megjegyezném, amit meccs közben is írtam, hogy egy igazán jó kis meccsen, ahol járt a labda, megvoltak a párharcok, volt iram a török játékvezető random tördelte össze-vissza a játékot. Nagyon bosszantó volt, hogy tiszta hülyeségekre fújdogált. Soha nem szoktam bírózni, mert ember és tévedhet, les nem les, az élet visszaadja. De maga a felfogás az nagyon rossz volt. Férfias tök jó küzdelmek voltak, erre lefúj Alba tiszta test-test elleni szerelést aztán ugyanilyet továbbenged 15 mp-cel később. Na mindegy, ez amolyan a meccs margójára megjegyzés volt, de nagyon bosszantó volt, hogy egy színvonalas meccset így tördelt a spori.
szerintem alapvetően jól vezette a meccset. Sztem ha a jövőben ez lenne az átlag bírói színvonal mindenki látatlanban aláírná
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.23. 22:57:59

Messias2 írta: Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.
Ezt úgy hívják, hogy paranoia. :D
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.02.23. 22:56:24

palesz77 írta:
Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Mert? A gólpasszt is Neymar adta neki, lemaradtam valamiről? :-k

Jó volt a meccs amúgy, de az MSN-ből az sn szörnyen használta ki a helyzeteit, ha nem gyökérkednek elrakhattunk volna többet is.. De jó volt ez, Piquének is volt egy horribilis időszaka, de amúgy jó meccse volt a védelemnek. MAtS meg ismét bizonyította, hogy lehet rá is számítani, 0-0-nál meg 0-1-nél 1 rendkívül fontos védése volt.

A gól mondjuk szép volt, az nagybetűs MSN gól, de a visszavágón többet kérnék a másik kettőtől.
igen. Ney és Suarez hozta a "parás" formáját. De még ha így is megnézzük pl az első gólban ott van Ney zsenialitása (nemcsak a bepassz Messinek, hanem ahogy 3 ember között megtartja, jó megoldással Suareznek passzol, sprintben indul üresbe)... És persze Suarez aki elindul területre, és utána ad egy kulcspasszt Neymarnak

Egyébként nem szabad Suarezt és Neymart 100%-os ziccerbe hozni, mert elizgulják... Tényleg az ollóra kell játszani náluk. De hát mire való Messi :)
Messias2
Director del Fútbol

2016.02.23. 22:54:15

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.23. 22:53:17

Azt azért megjegyezném, amit meccs közben is írtam, hogy egy igazán jó kis meccsen, ahol járt a labda, megvoltak a párharcok, volt iram a török játékvezető random tördelte össze-vissza a játékot. Nagyon bosszantó volt, hogy tiszta hülyeségekre fújdogált. Soha nem szoktam bírózni, mert ember és tévedhet, les nem les, az élet visszaadja. De maga a felfogás az nagyon rossz volt. Férfias tök jó küzdelmek voltak, erre lefúj Alba tiszta test-test elleni szerelést aztán ugyanilyet továbbenged 15 mp-cel később. Na mindegy, ez amolyan a meccs margójára megjegyzés volt, de nagyon bosszantó volt, hogy egy színvonalas meccset így tördelt a spori.
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.02.23. 22:52:56

Szép volt! Sikerült 2 gólos előnyre szert tennünk Messi mai csodálatos játékának köszönhetően. Bár nem ez volt Leo legjobb meccse, szerintem jól tolta.
Egyébként kár a kihagyott helyzetekért, mert akár nagyobb előnnyel is várhatnánk a visszavágót. Ennek ellenére szerintem jók voltunk, jár a taps!

Visca El BARCA!!!
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.23. 22:52:18

TripleH írta:ter Stergenre szavaztam, mert ma ő nem hibázott egyet sem.

ÉN IS! =D>
Féltem,Féltünk hogy nem lesz formában annyi kihagyás után, erre megint ránkcáfolt, mintha csak direkt trollkodni akarna =D> :D =D> =D>
Tivornya
Capitá del Barça

2016.02.23. 22:51:39

Ketten idéztétek tőlem ugyanazt, ezért címzett nélkül válaszolok: az igaz, hogy Ney adta a gólpasszt, de az a meccs hevében, feladatteljesítés közben történt, viszont a gól(ok) utáni öröm a beszédes...

Szerk.: én voltam az egyik ALvesre szavazó, hogy 1-2 nap múlva a szavazás állásánál jobban látszódjon, hogy kik tettek hozzá a győzelemhez. Pattinthattam volna Messinek is, Maschnak is,MAtSnak is, de ők úgyis megkapják másoktól is az elismerést.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2016.02.23. 22:55:21-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.23. 22:50:01

ter Stergenre szavaztam, mert ma ő nem hibázott egyet sem.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.02.23. 22:48:22

Egy remekül felkészült Arsenallal találtuk szembe magunkat.
Az első 20-25 perc elég tapogatózós volt mindkét oldalról, egyedül az Arsenal nagy helyzete adott okot csak izgalomra.
A 30. perc után kezdtünk éledezni, jöttek a beindulások, Suarez két helyzetet is elpuskázott.
LE remekül váltott taktikát, mi zártunk vissza, kijött az Arsenal, és szépen lekontráztuk őket.
A 2. félidőben is volt egy nagy helyzete az angoloknak, bár szerintem erősen véleményes volt az a fejes, ráadásul előtte szerintem les volt.
Utána jött még egy-két kontra, főleg Suarez lábában volt benne a gól, de hát megint sikerült egy hatalmas ziccert kapufára tolnia. Szerencsére megköszönhetjük a tizit.

Ez az Arsenal kihozta magából, amit lehetett: okosan védekeztek, próbáltak kontrára játszani,
de támadásra igazán már nem futotta erejükből.
3 nagy helyzetük volt, ennyi bőven belefér ezen a szinten.
Szerintem eldőlt a továbbjutás, de nem szabad a visszavágón kiengedni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.23. 22:46:23

Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Neymar rápakolhatta volna, ellenben zseniálisan passzolt Messinek! =D>
noname
Llegenda del Barça

2016.02.23. 22:45:27

Visszavágón amúgy Pique nem játszhat, de inkább azt hagyja ki, mint a negyeddöntőt.
A Fifa egy szégyen
zola8787
Director del Fútbol

2016.02.23. 22:44:27

Holnap nagyon drukkolok majd az Atletico-nak, hogy ne kapjanak gólt.

Első forduló a bl/el spanyol csapatainak:

6 meccs - 6 győzelem - 15-0-ás gólkülönbség :lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.23. 22:44:21

Mert? A gólpasszt is Neymar adta neki, lemaradtam valamiről? :-k

Jó volt a meccs amúgy, de az MSN-ből az sn szörnyen használta ki a helyzeteit, ha nem gyökérkednek elrakhattunk volna többet is.. De jó volt ez, Piquének is volt egy horribilis időszaka, de amúgy jó meccse volt a védelemnek. MAtS meg ismét bizonyította, hogy lehet rá is számítani, 0-0-nál meg 0-1-nél 1 rendkívül fontos védése volt.

A gól mondjuk szép volt, az nagybetűs MSN gól, de a visszavágón többet kérnék a másik kettőtől.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.23. 22:43:39

Nálam MaTS volt a meccs embere, igaz volt szerencséje is az elején, de hatalmas védései kellettek ahhoz, hogy be tudjuk húzni.

A babonámat pedig ha elvégzem meccs előtt, akkor eddig 100%-osak vagyunk, a Real elleni 4-0-al kezdődött, és az x-ek előtt elfelejtettem. :oops: De majd ezentúl ügyelek! :D
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
noname
Llegenda del Barça

2016.02.23. 22:41:11

Erről beszéltem. Fáradt volt a csapat(Rakitic és Messi különösen lassú volt az elején), túl sok volt az utazás mostanában, de az MSN fáradtan is képes másodpercek alatt összehozni egy gólt. A végeredmény megérdemelt. Most könnyebb menet jön egy hazai meccsel, illetve a Rayoval.

Külön öröm, hogy végre TS nem kapott gólt. Remekül védett, annál a fejesnél az a óriási bravúr volt. Már indult TS a rossz irányba, onnan jött vissza. :shock:
A Fifa egy szégyen
Tivornya
Capitá del Barça

2016.02.23. 22:40:56

A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.23. 22:39:53

ha "nehezen" is, de csak lehoztuk a meccset. az első félidei lötyögés után picit nagyobb fokozatba kapcsoltunk. és a tizi is bement :lol:

kb 1-4 lett volna a reális végeredmény, de jó lesz ez így is. innen 95% h megvan a továbbjutás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.23. 22:38:45

Remek eredmény, s nagyon taktikus okos játék. Amit akartunk azt elértük. Nem gondoltuk agyon, higgadtan játszottunk. Úgy éreztem a játékot kontrolláljuk, Ox okozott nem kis gondokat, ezért is érthető volt, hogy nem akartunk nagyon kockáztatni. Benne volt az Arsenal gól, de mikor Stegennek odagurították is ketten voltak a gólvonalon, Mascherano meg remekül "birkózott" Giroud-val és nem tudott rendesen fejelni a francia.
Összességében Messi mérhetetlen nyugodt befejezése mindkétszer gyakorlatilag továbbjutást ért, szép volt gyerekek.

Nem tudom igazán eldönteni ki volt a legjobb, mert Mascheranonak hihetetlen kulcs szerelései, megoldásai voltak, de mellette megint néha elrugdosta a labdákat. Viszont Alves meg szép csendben hatalmasat játszott. Remek szerelések, Sanchezt eltüntette a meccsről. Messi eltett kettőt, de összességében mezőnyt tekintve azt mondom a brazil volt a legjobb. Ha nagy meccs akkor Alves beveszi a piruláit és odateszi magát, szép volt. De az egész csapatnak grat, nagyszerű eredmény, több mint amire számítottam, s a visszavágót le kell hozni.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.23. 22:38:19

VÉGEREDMÉNY:Arenal-Barcelona 0-2
!!!!!

Jobbat nem is kívánhattunk volna!! =D> =D>

2 gólos előny, IDEGENBEN, Messi Petr Cech elleni sorozata megszakadt, és 2 gólt rámolt, azt hiszem eldöntöttük a párharcot(de azért még óvatosan), pedig nem kezdődött egyszerűen!

Gratula!!!!! =D> =D>
Válasz küldése