Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem mondom h következetes volt, de nem voltak nagy hibái. Apróbb hibái meg ide-oda vegyesen. Én nem éreztem h nagyon tördelve lett volna a meccsBob_Marley írta:
Jó hát, te leírtad hogy jól vezette, én meg leírtam miért nem, szubjektív oldal van ebben csak. Én nem szeretem mikor agyon van tördelve a játék, a spori nem főszereplő kell legyen hanem sporttárs, aki a "szükséges rossz".Legyen küzdelem, legyen összecsúszás, legyen test-test elleni harc, nem papír emberek vannak, hogy le kell fújni mindent. De nem volt következetes ebben sem egyébként. Na mindegy, szerinted meg igen, hát ez van.
Hozzá kell tenni hogy az állandó fenéknyalás nem a normális.Tivornya írta:[
Ja, igazad is lehetne, de ez nem az a puszi-seggrepacsi-féle öröm, amit láttunk eddig(és amit Suarezzel meg is tett), legalábbis nekem nem ez jött le.
Jó hát, te leírtad hogy jól vezette, én meg leírtam miért nem, szubjektív oldal van ebben csak. Én nem szeretem mikor agyon van tördelve a játék, a spori nem főszereplő kell legyen hanem sporttárs, aki a "szükséges rossz".szerintem alapvetően jól vezette a meccset. Sztem ha a jövőben ez lenne az átlag bírói színvonal mindenki látatlanban aláírná

És ez mit számít?Messias2 írta:Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.Tivornya írta:viszont a gól(ok) utáni öröm beszédes...

Ja, igazad is lehetne, de ez nem az a puszi-seggrepacsi-féle öröm, amit láttunk eddig(és amit Suarezzel meg is tett), legalábbis nekem nem ez jött le.Messias2 írta:Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.Tivornya írta:viszont a gól(ok) utáni öröm beszédes...
szerintem alapvetően jól vezette a meccset. Sztem ha a jövőben ez lenne az átlag bírói színvonal mindenki látatlanban aláírnáBob_Marley írta:Azt azért megjegyezném, amit meccs közben is írtam, hogy egy igazán jó kis meccsen, ahol járt a labda, megvoltak a párharcok, volt iram a török játékvezető random tördelte össze-vissza a játékot. Nagyon bosszantó volt, hogy tiszta hülyeségekre fújdogált. Soha nem szoktam bírózni, mert ember és tévedhet, les nem les, az élet visszaadja. De maga a felfogás az nagyon rossz volt. Férfias tök jó küzdelmek voltak, erre lefúj Alba tiszta test-test elleni szerelést aztán ugyanilyet továbbenged 15 mp-cel később. Na mindegy, ez amolyan a meccs margójára megjegyzés volt, de nagyon bosszantó volt, hogy egy színvonalas meccset így tördelt a spori.
Ezt úgy hívják, hogy paranoia.Messias2 írta: Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.
igen. Ney és Suarez hozta a "parás" formáját. De még ha így is megnézzük pl az első gólban ott van Ney zsenialitása (nemcsak a bepassz Messinek, hanem ahogy 3 ember között megtartja, jó megoldással Suareznek passzol, sprintben indul üresbe)... És persze Suarez aki elindul területre, és utána ad egy kulcspasszt Neymarnakpalesz77 írta:Mert? A gólpasszt is Neymar adta neki, lemaradtam valamiről?Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.![]()
Jó volt a meccs amúgy, de az MSN-ből az sn szörnyen használta ki a helyzeteit, ha nem gyökérkednek elrakhattunk volna többet is.. De jó volt ez, Piquének is volt egy horribilis időszaka, de amúgy jó meccse volt a védelemnek. MAtS meg ismét bizonyította, hogy lehet rá is számítani, 0-0-nál meg 0-1-nél 1 rendkívül fontos védése volt.
A gól mondjuk szép volt, az nagybetűs MSN gól, de a visszavágón többet kérnék a másik kettőtől.
Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.Tivornya írta:viszont a gól(ok) utáni öröm beszédes...

TripleH írta:ter Stergenre szavaztam, mert ma ő nem hibázott egyet sem.
Neymar rápakolhatta volna, ellenben zseniálisan passzolt Messinek!Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Mert? A gólpasszt is Neymar adta neki, lemaradtam valamiről?Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.