A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

TripleH írta:ter Stergenre szavaztam, mert ma ő nem hibázott egyet sem.
Neymar rápakolhatta volna, ellenben zseniálisan passzolt Messinek!Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Mert? A gólpasszt is Neymar adta neki, lemaradtam valamiről?Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.

noname írta: Lehet, hogy nem fog labdákat eladni, illetve jobban helyezkedik, de a sebességét nem kapja vissza.

Lehet, hogy nem fog labdákat eladni, illetve jobban helyezkedik, de a sebességét nem kapja vissza.palesz77 írta:Rangadókra hál istennek fel szokott pörögni. Talán ma is bombaformában lesz.noname írta:Alvesnek nagyon nem örülök. Róla gólokat kaphatunk.
A szavazást lezártam, a meccs előtt 41-en jósoltak szoros győzelmet, 11-en döntetlent, és 10 ember gondolta úgy, hogy gálázunk. Reméljük bennük veszett el Nostradamus, és sima lesz a meccs.
Rangadókra hál istennek fel szokott pörögni. Talán ma is bombaformában lesz.noname írta:Alvesnek nagyon nem örülök. Róla gólokat kaphatunk.