Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most úgy kiragadtam!csababarca írta:...Kézilabdás topikban pl nagyon jókat lehet beszélgetni, az itt hiánycikk...
Más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát sem.noname írta:Irigylem az optimizmusodat.Bob_Marley írta:A gyűlölni kell a másikat azt minden formában elítélem, mert pont ellenkezőleg gondolom és minden ember alapvetően jó ember![]()
A gyűlölet témára visszatérve. Nem ok nélkül történik az. Szurkolok a Barcának, de szimpatikus a Roma, az MU, a Villarreal, stb. Egyik esetben se azért utálok egy riválist, mert rivális. Nem bírom a City-t, mert zsoldosokból álló újgazdag csapat. A Lazio-val semmi bajom. Az Espanyolt és a Real viszont utálom, de ezt se azért, mert a Barcának szurkolnék. Az Espanyol régebben kimondottan szimpatikus volt(Pochettino alatt), az utálatom oka logikus, nem pedig érzelmi. Ők egy kicsinyes, kisebbségi komplexusos csapat, jelenleg bunkó edzővel és játékosokkal, akiknek a céljuk a Barca ellen az, hogy sérüléseket okozzanak. Emlékeztetnek a Mou-féle Realra, az is undorító volt. A Realt is gyűlölöm, de ez se így volt eleinte, szurkoltam a Barcának, a Real hidegen hagyott, de utána jöttek az arrogáns nyilatkozatok, a Clasico-k, ahol rendszerint 3-4 piroslapos szabálytalansága volt a Realnak (Arbeloa, Marcelo, Ronaldo, Pepe), jött Mourinho, aki gyakorlatilag azért rakta ki Casillast, mert az jóban volt Xavival. Mellé ott vannak a szurkolók. Amíg a Barcának részben divatból, részben a játékstílus miatt szurkolnak, addig a Real esetében a játékuk miatt sztem olyan 13 éve senki se kezdett szurkolni nekik. A jelenlegi új szurkolóik nagy része csak divatból szurkol. Ehhez vegyük hozzá a rengeteg undorító mutatványt, amit a Real csinált az évek során(ingatlancsalásról már volt szó, játékvezetők manipulálása, esetenként elég ,látványos lefizetése: Osasuna meccs, ami után a játékvezetőt eltiltották vagy 2 hónapra, olyan látványosan csalt). Megtanultam utálni. Ennek nem érzelmi, hanem a felsorolt logikus okai vannak. A játékosaik, a vezetőségük, de még a friss szurkolók is, mindet elítélem és ki nem állom. Ha a csapatuk megszűnne, pezsgőt bontanék.
Továbbá én nem hiszem, hogy a fél fórum ne érezne így. Mindenki írja a szépeket, hogy ő nem utálja a Realt. Az Eurobarcának ez az egyik jellemzője. Ez a fórumok között olyan, mint egy szmokingos parti. Mindenki teszi a szépet, illendően viselkedik és egy percre se lép ki a szerepéből. Nem hiszek nektek. Lehet, hogy a ti nevelésetek/logikátok azt diktálja, hogy nem kéne utálni a Realt, de meggyőződésem, hogy nagy részetek pont annyira utálja mint én, csak hallgat vele, mert méltatlannak, degradálónak gondolja.
Embrace the hate! Let the hate flow through you!
Én sűrűn használom, de legalább helyesen.csababarca írta:
Ezt az en bloc szót amúgy kicsit kényszeresen használjátok srácok, nem kötelező minden posztba beírni
Irigylem az optimizmusodat.Bob_Marley írta:A gyűlölni kell a másikat azt minden formában elítélem, mert pont ellenkezőleg gondolom és minden ember alapvetően jó ember
Tudom, hogy ez sokaknak hihetetlen, és most majd megint lesz 5 oldalas vita arról, hogy kinek hogy kell szurkolnia, de nekem a "gyűlöletem" a Real felé addig tart, amíg meccselnek egy olyan sorozatban, ahol nekünk is számít az eredményük. Ezen kívül engem totál hidegen hagy, hogy mit játszanak, volt már erről is rengeteg vita itt. Ha kikapnak mosolygok egyet, aztán az életem megy tovább fél másodperc múlva úgy, hogy nem gondolok rájuk többet. A Barcával ez nem így van, meccsek előtti napon már egész nap azon pörgök, meccsek után meg szeretek agyalni rajta, elolvasni ki mit gondolt, meg leírni, hogy én mit láttam.Varatrix írta:A fórumok meg a ló túloldalára estek. Nem tudom ki néz South Parkot, de az utolsó évad jut eszembe ahol a "PC" fogalmát parodizálták ugye (Poolcorrect). Lehet velem van a hiba és túl cinikus vagyok, de elindult ez a "másik oldalon" fórumozgatunk és mi nagyon objektíven látjuk a futballt, és minden hozzászólásuk így kezdődik hogy: "nem akarok senkit megbántani, de..." ez nekem az a PC amit ott parodizálnak. Mindent összevetve emberibbnek és őszintébbnek érzem Útwenger gyűlöletét, mint ezt a kényszeres megfelelést a madridisták és a világ felé,(vica verza) Úgy képzelem hogy az ilyen ember fürdik a saját intellektusában, hogy na ma is milyen objektív tudtam maradni . Valahol az ősi rivális gyűlölete hozzátartozik kicsit a szurkolás élményéhez. Persze gyilokra nem mennék a csapatomért...
Elnézést a szösszenetért.
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy annó amikor kiderült, hogy Ronaldinho átigazol hozzánk, ezt a hírt az m1 teletext oldalán olvastam. Ezt sosem fogom elfelejteni, faterhoz futottam le, hogy mekkora királyság. Régi szép időkTivornya írta:
Akkoriban nem érdekelt, és nem is tudhattam róla (főleg ilyen fejlett internetes hírforrások híján), hogy fizetett-e adót az akkori sztár, volt-e buliban előtte este, ki volt a topcsapatok mezének elején, ha volt.
MegkönnyeztemTim írta:Hoztam nektek valamit:
MLB - FC Beregszász - FC Técső
Ha maradt még némi elkölteni való pénz a királyi tv-nél, remélem leigazolják a srácot.
Máris érdemesebb lenne nézni a hazai bajnokságot..Olyan megható ahogy beleéli magát az eseményekbe![]()
U.I: Remélem még senki nem linkelte.
Ez egy jó ötlet, elkezdem írni Excelbe mostantól. Az eddigiekre sajnos nem emlékszem - előzőn Messi volt toronymagasan az biztos -, de innentől írom majd.Bob_Marley írta:Egyébként valaki számon tartja ezeket a szavazásokat? Mert szerintem kifejezetten érdekes lenne ezeket rögzíteni és év végén visszanézni ki hányszor volt MOM vagy második és így tovább. Persze ha erre van humán erőforrás, szellemi és fizikai szinten.![]()
Ez szintén jó ötlet, mostantól jelzek ha változás lesz, és leírom az előző eredményét is. Köszi a tippet.Bob_Marley írta:Ja és egy kérd()és. Velem előfordul hogy észre se veszem, hogy szavazás van, de én nagyon örülök, hogy ezzel bővült a repertoár. Megoldható, hogy szóltok adott topikban ha szavazást tesztek ki? Csak annyit, hogy hé parasztok bökjetek valamire.
Itt meccs után mondhatni ez rendszeres, de a végeredményeket se tudni olykor. Mármint ez a topik általában meccs utáni napokban és meccs előtt pörög, de a hét maradék napján nem, aztán vége a szavazásnak, de lehet valaki már nem is emlékszik mi volt a végeredmény, legalábbis én kevésbé figyelem. Lehet mert új és még szokni kell.De csak annyit, hogy ki nyert és van új, ha belefér.Többi topikban viszont még zavaróbb, hogy random változik a szavazás.
Na zárjuk le, mert ez sehova nem vezet. Nem írtad máshol írtad, nekem nem nekem, de általánosítás volt, azzal sem értettem egyet egyébként, de elengedem ezt is. Tudatlanságot írtál a 11-essel kapcsolatban.csababarca írta:Az utolsó mondatodat meg én nem mondtam.
Teljesen egyértelmű volt,hogy poénkodott, nem két napja fórumozol, "ismered" (direkt teszem idézőjelbe, csak miattad) Zolát.
De mindegy, csináld tovább van erre közönség. Legalább pörög az oldal.
Mi a fene volt neked ebben provokáció, most már tényleg kezd ebből elegem lenni hogy totál mást írok és ilyet hozol ki belőle, ha ez nem félremagyarázás akkor nem tudom mi az. Nekem nem volt egyértelmű, leírtam miért és továbbra sem egyértelmű, minek ír be ilyet? De írja be, my mistake ha felkiáltó jeleket állításnak értelmezek....De te vagy a hülye, nyilván ezt írtam. Jézus ereje......Jössz a lekezelő hangnemeddel, ez inkább a provokáló, meg a mindenkinek egyértelmű. De örülök neki, hogy lealacsonyodsz hozzám, képzeld nekem nem volt egyértelmű. De tudatlan vagyok, mint ma megtudtam.csababarca írta:Még a végén engem hozol ki tudatlannak, szép.
A 99% az nem egyértelmű, ok. Én vagyok a hulye hogy felülők a provokációidnak, pedig pont írtam Palesznak is hogy ne tegye, kora délután.
Zola ha igazi troll vagy írd be hogy komolyan gondoltad a jelzőt Bobra:D
Ezért írtam, hogy akkor én is jobban fogalmazok és megkérem zola8787 kollégát is, hogy tegyen így. Nekem nem volt egyértelmű (egyébként palesz is írta hogy neki se egyértelmű neki 99%ig biztos.....), de örülök neki hogy neked igen, a mindenkit meg erősen kétlem egyébként. És hozzáteszem felkiáltójellel írta mindkettőt, semmi smiley. De ezek szerint akkor az írásjeleknek nincs jelentés tartalmuk.csababarca írta:Mindenki rájött hogy ironizál, csak Te nem.
Akkor megint ki megy szemben az autópályán?!
És mégis honnan kéne ezeket kiszűrni? Mert még élőben a hangsúlyból azt mondom oké, de beszélgetünk valamiről és beír egy ilyet.....és akkor ironizál....semmi jele nem volt ennek. Ne haragudj, de ezért kérdeztem rá, hogy mi van. Mert ezzel az erővel beírhatok bármit aztán utólag jah bocs ironizáltam...ami amúgy olyan hogy pl most is semmi alapja nem volt, hogy ironizálni kellene, mert sima mezdologról volt szó.palesz77 írta:Nem ír oda smilet, de Zola ezeket nem komolyan írja..Bob_Marley írta:off: ilyenkor tényleg elgondolkozok azon, hogy vajon ennyire nem érthető néha amit írok....Mert akkor egyértelműen velem van a baj, ha ebből valaki azt hozza ki hogy én rasszista vagyok.Csak úgy, mint a vetőmagos szponzoros hsz-t. Legalábbis 99%-ig biztos vagyok benne.
Igen, és igen!Bob_Marley írta:
off: ilyenkor tényleg elgondolkozok azon, hogy vajon ennyire nem érthető néha amit írok....Mert akkor egyértelműen velem van a baj, ha ebből valaki azt hozza ki hogy én rasszista vagyok.