Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.18. 14:19:12

Ezt már náluk is, nálunk is olvastam, h jobb a keretük.
Miért is, miben jobb? Szerintem maximum kondiszoliban.
Balinho
Entrenador del Barça

2016.02.18. 13:56:49

Castiel írta:R.Carlos:„Ha Messi büntetőjét mi játsszuk el a Bernabéuban, már mindenki a tisztelet hiányáról beszélne”
Miért kell ez? Miért kell szítani a tüzet? Miért kell ezt így felfújni?
R. Carlost nem érdemes komolyan venni, azt a szöveget nyomja, amit hallani szeretnének Madridban, kb pont annyira komolyan vehető, minthogy egyik pillanatban még Neymar elcsábításával kampányol, aztán most meg bemondja h nem megy innen sehova. Ugyanígy, ha nálunk van egy világszínvonalú trió, akkor náluk összetartó csapat van, aztán ha az MSN ott cimborál a világ szeme előtt, akkor Cé bemondja, hogy nem kell haverkodni, az úgyse számít... Mindig ami éppen a célközönség fülének kedves.

Persze ez itt is jellemző, elég lenne mondjuk Stoichkov elé vágni egy mikrofont (hogy direkt ne a Pique/Alves-féle több, mint kézenfekvő példával éljek), mondaná ő is a pont ennyire részrehajló dolgokat, kezdve azzal, hogy miért kell 10-et rúgni a kettős emberhátrányban lévő Rayonak... Pedig ott is csak nézőpont kérdése, hogy mi a tiszteletlen, ha 5-6 gólos előnyben is egyenlő félként kezeled az ellent és mész normál üzemmódban és így rúgsz egy tizest, vagy ha ellötyögsz egy komplett félidőt, átalibizve, az ellenfelet nem komolyan véve.
Castiel írta:Neymart pedig már nem először találják meg a trükközések miatt. ez olyan mintha Usain Boltnak megtiltanád hogy teljes sebességre gyorsuljon!
De akkor ezek szerint Bolt is tiszteletlen a vetélytársaival, ellenfeleivel szemben mert ő gyorsabb, és ezt ki használva simán megveri őket! A Szemét! :mrgreen: :D
Ezzel nem értek egyet, az nyilván nem tiszteletlen, ha Bolt rongyosra veri a mezőnyt, de ha az utolsó 20 méteren hátrafelé fut, meg szaltóval érkezik be a célba, az már nem korrekt. A példánál maradva, amennyiben Neymar cselei a játék valamely elemét előbbre mozdítják, akkor teljesen rendben van, de amikor céltalan, akkor akarva-akaratlanul is sértő lehet, ergo megértem, hogy a sokadik öncélű flikk-flakkját nem kedveli az ellenfél. A 11-es megint más műfaj, pláne a Cruyffos háttérsztori miatt, és nyilván száni, hogy a madridi lapok addig kerestek, amíg találtak két figurát, aki 20 éve a Celtában játszott, és aki bemondták, hogy tiszteletlen volt így rúgni a büntit, madridi fülek kielégülve, szívek megnyugodva, érzések visszaigazolva :arrow: lapok eladva...

Viszont a másik oldalról nézve azokat se értem, akik nem látják, hogy Neymar miért sok a legtöbb ellenfélnek. Talán az se véletlen, hogy Messi, aki legalább annyi embert cselez ki, mint Ney, sosem kapta meg azt a kritikát, hogy szándékosan alázza az ellenfelet, pedig bőrözött komplett M.City középpályát, seggreültetett Boatenget, cselezett végig komplett félpályákat, mégse szidta senki.
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.18. 12:54:11

ami azt illeti, már meg is kaptuk őket..04.03.-án és az sem lesz egy sétagalopp. a BL.-t én szívesen átengedném másnak aztán ha senki nem boldogul velük még ott a döntő.
azokkal értek egyet akik szerint bivalyerős ez a brancs most(is). ne feledjétek: kinyögtek egy edzőváltást ok. erre rá ment a liga és a kupa viszont innentől nyitva a csap.
nem vitás, hogy övék a világ legerősebb kerete ha a kispadot is nézzük, bár nem tudom pontosan most az áraikat de v.színű az is alá támasztja.
Zidan még persze nem bizonyított, de bőven benne van hogy megteheti az ő adottságai is kiválóak a tegnapi meccsen pl. jó taktikával fegyelmezetten játszottak sajnos még zselésnek is bejött az az egy szem csele :mrgreen: de ettől eltekintve is rendben volt a játékuk.
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.18. 12:41:28

Egyik kutya, másik eb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.18. 12:39:53

Ők is ugyanezért sírnak, mert a katalán sajtó velük foglalkozik, illetve rólunk kérdezik őket egy bl meccs után.
érdekes.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.18. 12:35:38

Ok tiszta sor, frusztráció egy dolog de egy R.C. ilyet lenyilatkozik?
nekem ez olyan Josés kicsit!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.18. 12:21:15

Castiel írta:Miért kell ez? Miért kell szítani a tüzet? Miért kell ezt így felfújni?
mert mással nem tudnak középpontba kerülni. évek óta alig nyernek vmit. bl-ben rendre kapják a leggyengébb ellenfeleket, a bajnokságban lassan csak 3. számú csapat lesznek, a kupában meg sehol nincsenek. valamivel kompenzálniuk kell
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.18. 11:30:45

Madridban nagyon szúrja a szemeket a Celta meccs óta az a produkció!
Neymart megtalálják a sarkazós esernyője miatt, Messi büntetője nagy tiszteletlenség!
R.Carlos:„Ha Messi büntetőjét mi játsszuk el a Bernabéuban, már mindenki a tisztelet hiányáról beszélne”
Miért kell ez? Miért kell szítani a tüzet? Miért kell ezt így felfújni?
Neymart pedig már nem először találják meg a trükközések miatt. ez olyan mintha Usain Boltnak megtiltanád hogy teljes sebességre gyorsuljon!
De akkor ezek szerint Bolt is tiszteletlen a vetélytársaival, ellenfeleivel szemben mert ő gyorsabb, és ezt ki használva simán megveri őket! A Szemét! :mrgreen: :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.17. 23:54:29

MessiNeymarSuarez írta:
recrea írta:Bayern, Atletico, Barca, jóindulattal Juve, többi csapatot kiejtik. Az említettek ellen meg ki-ki meccs, tippelni nem tudnék, talán most nekünk fekszenek, de ennyi.
Kapjuk meg őket, és visszavágón a Bernabeuban Piqué góljával ejtsük ki őket... :mrgreen: =D>
Legegyszerűbb amúgy ez lenne, márhogy megkapni őket és leverni, mint vak a poharat.

Ilyen esélyt még nem éreztem címvédésre, Pepnél sem, elsőre lehet hülyén hangzik, de ez egy nyerőbb tipusú csapat, legalábbis így érzem. Nagyon-nagyon tetszik, h nem látok tehetetlenséget a csapaton, kaparunk, hajtunk, megyünk, mint a mérgezett egér, ha ég a ház.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.17. 23:48:03

recrea írta:Bayern, Atletico, Barca, jóindulattal Juve, többi csapatot kiejtik. Az említettek ellen meg ki-ki meccs, tippelni nem tudnék, talán most nekünk fekszenek, de ennyi.
Kapjuk meg őket, és visszavágón a Bernabeuban Piqué góljával ejtsük ki őket... :mrgreen: =D>
Alfa
Entrenador del Barça

2016.02.17. 23:46:10

Kovbal88 írta:
Nem kötekedés, de ki lehet az a komoly ellenfél számukra?
Benfica, Zenit, Chelsea, Gent, Wolfburg, Dinamo kiev,PSV, Simán túlmennek
a PSG-t megverték a csoportkörben még Benitezzel is.
A Juve, Bayern, Atletico, Arsenal, Manchester Cityre se mondanám hogy erősebb náluk..szerintem el kell ismerni, hogy bivalyerős a Real. Ahogy a persze a Barca is.
Ha a keret minőségét nézzük akkor valóban az egyik legerősebb csapat. Viszont a jó játékoskeret önmagában nem elég a végső sikerhez , kell hozzá egy edző aki tudja is használni ezt a keretet. Engem egyenlőre Zidane nem győzött meg.

A Gent, Dinamo, PSV triót erőből megvernék még a Benfica Zenit se okozna nagy gondot , de a többi csapatnál erősen rezegne a léc. Ez ellen a Real ellen egy fegyelmezetten játszó csapat akinek van épkézláb taktikája az könnyen megszorongatja őket. Zidane még nem találkozott ilyen csapatta Benítez pedig rendre leszerepelt ezeknél a párharcoknál.

A PSG-t valóban megverték viszont az csak brutális nagy mázlival sikerült (Nacho beadásnak szánt labdája) konkrétan azon a meccsen a PSG-nek több góllal kellett volna nyernie a játék képe alapján.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.17. 23:45:28

Bayern, Atletico, Barca, jóindulattal Juve, többi csapatot kiejtik. Az említettek ellen meg ki-ki meccs, tippelni nem tudnék, talán most nekünk fekszenek, de ennyi.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.17. 23:40:57

csababarca írta:Én nem bánnám ha mondjuk őket kapnánk a 8 között. Kicsit vicces,hogy évek óta csont nélkül be tudnak menni a 4 közé, mert nem találkoznak komoly csapattal. (csoportkörben igen, de a kieséses rendszerben ritka)

PSG elleni "idei" párharcuk csalóka, Madridban közük nem volt a meccshez jóformán, rúgtak egy komolyabb potyát,és ennyi.

Szóval kapjuk őket, eleve pl döntőzni nem szeretnék velük, két meccsen jobbak vagyunk szvsz.
Jó lenne ha megkapnánk őket a következő körben (persze először még az Arsenalon kell túljutnunk), mert benne van a pakliban hogy most bemakkolnak könnyebb ellenfeleket, aztán az elődöntő-döntőre pedig már formába lendülnek és úgy nyerik meg ,minket meg pont elkerülnek, az kb a foci igazságtalansága lenne.

SZVSZ a 2014-es csapat ellen lett volna elég jó esélyünk ha pl őket kapjuk az Atleti ellen.
Bajnokságban oda-vissza vertük őket, a Kupában meg úgy tudtak nagynehezen ellenünk nyerni, hogy konkrétan a fél csapatunk ki volt dölve, és már a védelemben annak iszonyuan örültünk hogy a formán kívüli még mindig félig sérült Bartra valahogy összedrótozva fél lábbal el tudta vállalni a meccset. (nameg ugye Neymar jobboldalt meg ilyen apróságok)

Azért annál a Bl-nél is voltak igazán makkok, elég rágondolni a Dortmund ellen, visszavágón konkrétan egy Mkhitaryan üres kapus kapufán múlott hogy ne essenek ki a fenébe, nameg ugye a BL döntő.

Persze nyilván egy BL győzelemhez kell olykor makk,nade ekkorák?! :D
MatyiG
Adminisztrátor

2016.02.17. 23:38:17

csababarca írta:Én nem bánnám ha mondjuk őket kapnánk a 8 között. Kicsit vicces,hogy évek óta csont nélkül be tudnak menni a 4 közé, mert nem találkoznak komoly csapattal. (csoportkörben igen, de a kieséses rendszerben ritka)

PSG elleni "idei" párharcuk csalóka, Madridban közük nem volt a meccshez jóformán, rúgtak egy komolyabb potyát,és ennyi.

Szóval kapjuk őket, eleve pl döntőzni nem szeretnék velük, két meccsen jobbak vagyunk szvsz.
Ha marad a két csapat formája, akkor jöhetnek simán.
De ha továbbjutunk, akkor egy Wolfsburggal is kibékülnék. :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.17. 23:29:22

Én nem bánnám ha mondjuk őket kapnánk a 8 között. Kicsit vicces,hogy évek óta csont nélkül be tudnak menni a 4 közé, mert nem találkoznak komoly csapattal. (csoportkörben igen, de a kieséses rendszerben ritka)

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.02.17. 23:06:48

Természetesen ez a párharc eldőlt ( talán már a sorsoláskor) , de össze kell szednie magát a Realnak mert az első komolyabb ellenfél ellen olyan szépen kifognak esni ezzel a játékkal
Nem kötekedés, de ki lehet az a komoly ellenfél számukra?
Benfica, Zenit, Chelsea, Gent, Wolfburg, Dinamo kiev,PSV, Simán túlmennek
a PSG-t megverték a csoportkörben még Benitezzel is.
A Juve, Bayern, Atletico, Arsenal, Manchester Cityre se mondanám hogy erősebb náluk..szerintem el kell ismerni, hogy bivalyerős a Real. Ahogy a persze a Barca is.
rhuni
Jugador del Barça

2016.02.17. 22:51:33

Mondjuk annak ellenére, hogy jó ideje megválnék én is Ronaldotól a Bilbao ellen és ma is a jobbak közt volt, és fontos gólokat is szerzett ezen a két meccsen.
Kíváncsi vagyok folytatódik-e a tendencia, meglepődnék ha igen.
Már a hétvégi Malaga elleni meccs se lesz könnyű nekik és akkor még az Atletico elleniről nem is beszéltem.
Azokon már tök mindegy mi lesz. Bajnokság már rég elment, bl helyezés nincs veszélyben.
Nyolcaddöntőt mostmár le kell zárni aztán majd meglátjuk. Bale nem volt rossz a sérülése előtt, kellene már nagyon mert Isco és James bptrányosan lassúak és gyengék.
Ja és Kovacic kezdő, nem kérdés. Ma is jól szállt be egyébként.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.02.17. 22:50:12

Sokan azt mondták , hogy ez az első igazi erőpróba Zidanenak és ez dönti el , hogy valóban olyan jó edző. Ha ez tényleg így van akkor nálam ezen a lépcsőfokon megbukott. Egy olyan Romat sikerült megverni kínkeservesen amelynek a taktikai repertoárja ki is merült azzal , hogy előre rúgták Salah felé aztán ő majd lefutja a Real védelmét és alkot valamit . Jesé góljánál pedig amit a védelem csinált a Sas kabaréban is megállná a helyét :D .

Természetesen ez a párharc eldőlt ( talán már a sorsoláskor) , de össze kell szednie magát a Realnak mert az első komolyabb ellenfél ellen olyan szépen kifognak esni ezzel a játékkal , hogy öröm lesz nézni . Már a hétvégi Malaga elleni meccs se lesz könnyű nekik és akkor még az Atletico elleniről nem is beszéltem.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.17. 22:02:21

noname írta:Nehéz eldönteni melyik csapat a gyengébb. A Realban Ronaldo emberhátrány és ötlettelenül játszanak rengeteg hibával. A Roma lassú labdával és labda nélkül, a középpályás védekezésüktől meg még Benitez is elpirulna. #-o
Az tény, hogy már régóta nem csapatjátékos és szerintem mostmár mindenki megvállna tőle Madridban, de 7 BL meccsen 12 gól az elég embertelen egy stat. :-k
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
noname
Llegenda del Barça

2016.02.17. 21:30:51

Nehéz eldönteni melyik csapat a gyengébb. A Realban Ronaldo emberhátrány és ötlettelenül játszanak rengeteg hibával. A Roma lassú labdával és labda nélkül, a középpályás védekezésüktől meg még Benitez is elpirulna. #-o
A Fifa egy szégyen
zola8787
Director del Fútbol

2016.02.17. 20:40:49

visca el barca írta:
Chino írta:hogy még most eladják és a helyére jön egy bombaigazolás. (bár az nem tudom ki lehet, Neymaron kívül nem nagyon van, akivel akivel hasonlót robbanthatna) Talán Hazard jöhetne, őt Zidane is kedveli.
hazard meg a bombaigazolás egy mondatban nem fér meg :D
Chino úgy értette, hogy Újpestről :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.17. 20:38:21

Chino írta:hogy még most eladják és a helyére jön egy bombaigazolás. (bár az nem tudom ki lehet, Neymaron kívül nem nagyon van, akivel akivel hasonlót robbanthatna) Talán Hazard jöhetne, őt Zidane is kedveli.
hazard meg a bombaigazolás egy mondatban nem fér meg :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.17. 20:27:37

Mondjuk ebben a nyilatkozatban szerintem semmi extra nem volt. Valóban csak az számít ami a pályán van. Az meg evidens, hogy egy melóhelyen nem szeretsz mindenkit, de tiszteled és elfogadod hogy ő is ott van. Nálunk ez az MSN nagy bratyizás annak is szólhat, hogy ezzel a többiek válláról lekerül a teher és mindenki velük van elfoglalva és Busquets, Rakitic stb embereke csendben tehetik a dolgukat.

Az meg hogy majd elmegy az szerintem is valószínű és a PSG ideális lehetne neki. Emberileg én sem kedvelem, de az huszadrangú, itt is csak az számít, amit a pályán mutat. És en bloc egy nagyon jó focista, fénykorában kiváló fizikai adottságokkal, gólérzékenységgel. Elismerni mindig elismertem, s még anno volt hogy ketten együtt mennyi gólt rúgtak, ez a Messi vs Ronaldo csata mindkettőt jobbra sarkallta szerintem és nemes ellenfél a portugál.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.17. 16:09:15

noname írta: Itt a gond. A pénz nagy részét nem az hozza, aki ért is a focihoz és Perezt sose érdekelte a teljesítmény. Ha Ronaldo marad a Realban, az nekik egy stabil mondjuk 30-40 milliós bevételt jelent évente. Ha Ronaldo lelép, kapnak érte mennyit? Mondjuk 60 milliót(a 80-al ne röhögtesse ki magát senki, mindenki, aki ért hozzá, tudja, hogy annyit nem ér). Pereznek jobban megérné Ronaldot az ifiknél játszatnia 2 évet, mintsem eladni. Itt jön a másik probléma viszont: Ronaldo annyira arrogáns, hogy nem viselné el a padot. Perez se rakathatja, sem a edző ki a csapatból, mert akkor jönne a csőcselék lázadása.

El ne hidd, hogy nem ad egy csapat érte 80+ milliót, pláne, hogy a Real híresen jó áron szabadul a játékosoktól. Egy 85-90 millión én nem lepődnék meg, ha nyáron menne.

Nem kell túlzásba vinni sem ezt a legjobb haverok vagyunk dolgot, de látszik, hogy iszonyatosan jól megvannak, abszolut egészséges rivalizálás van köztük, ami a csapatnak is jót tesz.
Nem kell messzire menni. Elég megnézni Suarez Celta elleni gólját, amibe ha nem ér bele akkor Neymaré a gól. A brazil pedig mit csinált? Nevetett és őszintén örült a gólnak, pedig addig még ő nem is szerzett. Vagy a tizenegyesnél. Vele volt megbeszélve, érkezett is de az uru "elvette" előle, mégis úgy örült, mintha ő lőtte volna. Ezeket nem tudom elképzelni Cr-ről.

Az is sokat elmond, hogy minden pályán fütyülik, ha labdához ér, nem kellett semmilyen "háttér" hozzá. Messiről vagy más játékosról nem hallottam. Egyedül Piqué az, de őt is csak Spanyolo.-ban és tudni lehet miért.

Nem vagyok egy Cr-antifan, de már a teljesítményével sem tudja feledtetni a viselkedését és ahogy csökken, úgy nőnek az egyéb ügyek. Nem tudom milyen lehet a kapcsolata a társakkal, megtudni úgyse fogjuk, de nem hiszem, hogy olyan puszipajtások lennének. És ez nagyon a csapat teljesítményére is. Mindenesetre kíváncsi leszek dobbant-e nyáron. Mondjuk nagy mértékben függ attól, hogy igazolhatnak-e. Ha megkapják a büntit télre és jövőre nem tartom elképzelhetetlennek, hogy még most eladják és a helyére jön egy bombaigazolás. (bár az nem tudom ki lehet, Neymaron kívül nem nagyon van, akivel akivel hasonlót robbanthatna) Talán Hazard jöhetne, őt Zidane is kedveli.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.17. 15:51:12

noname írta:Real szurkolónak vallotta magát é kemény 2 mebert tudott felsorolni a Real kezdőjéből. =D>
én anno kocsmában beszélgettem egy csajjal, ő azt mondta nagy reálos és rendszeresen nézi kedvenceit az olasz bajnokságban. :D gondoltam belemegyek a játékba de nem voltam elég részeg :mrgreen:
Kép
Válasz küldése