Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
R. Carlost nem érdemes komolyan venni, azt a szöveget nyomja, amit hallani szeretnének Madridban, kb pont annyira komolyan vehető, minthogy egyik pillanatban még Neymar elcsábításával kampányol, aztán most meg bemondja h nem megy innen sehova. Ugyanígy, ha nálunk van egy világszínvonalú trió, akkor náluk összetartó csapat van, aztán ha az MSN ott cimborál a világ szeme előtt, akkor Cé bemondja, hogy nem kell haverkodni, az úgyse számít... Mindig ami éppen a célközönség fülének kedves.Castiel írta:R.Carlos:„Ha Messi büntetőjét mi játsszuk el a Bernabéuban, már mindenki a tisztelet hiányáról beszélne”
Miért kell ez? Miért kell szítani a tüzet? Miért kell ezt így felfújni?
Ezzel nem értek egyet, az nyilván nem tiszteletlen, ha Bolt rongyosra veri a mezőnyt, de ha az utolsó 20 méteren hátrafelé fut, meg szaltóval érkezik be a célba, az már nem korrekt. A példánál maradva, amennyiben Neymar cselei a játék valamely elemét előbbre mozdítják, akkor teljesen rendben van, de amikor céltalan, akkor akarva-akaratlanul is sértő lehet, ergo megértem, hogy a sokadik öncélű flikk-flakkját nem kedveli az ellenfél. A 11-es megint más műfaj, pláne a Cruyffos háttérsztori miatt, és nyilván száni, hogy a madridi lapok addig kerestek, amíg találtak két figurát, aki 20 éve a Celtában játszott, és aki bemondták, hogy tiszteletlen volt így rúgni a büntit, madridi fülek kielégülve, szívek megnyugodva, érzések visszaigazolvaCastiel írta:Neymart pedig már nem először találják meg a trükközések miatt. ez olyan mintha Usain Boltnak megtiltanád hogy teljes sebességre gyorsuljon!
De akkor ezek szerint Bolt is tiszteletlen a vetélytársaival, ellenfeleivel szemben mert ő gyorsabb, és ezt ki használva simán megveri őket! A Szemét!![]()
mert mással nem tudnak középpontba kerülni. évek óta alig nyernek vmit. bl-ben rendre kapják a leggyengébb ellenfeleket, a bajnokságban lassan csak 3. számú csapat lesznek, a kupában meg sehol nincsenek. valamivel kompenzálniuk kellCastiel írta:Miért kell ez? Miért kell szítani a tüzet? Miért kell ezt így felfújni?
Legegyszerűbb amúgy ez lenne, márhogy megkapni őket és leverni, mint vak a poharat.MessiNeymarSuarez írta:Kapjuk meg őket, és visszavágón a Bernabeuban Piqué góljával ejtsük ki őket...recrea írta:Bayern, Atletico, Barca, jóindulattal Juve, többi csapatot kiejtik. Az említettek ellen meg ki-ki meccs, tippelni nem tudnék, talán most nekünk fekszenek, de ennyi.![]()
Kapjuk meg őket, és visszavágón a Bernabeuban Piqué góljával ejtsük ki őket...recrea írta:Bayern, Atletico, Barca, jóindulattal Juve, többi csapatot kiejtik. Az említettek ellen meg ki-ki meccs, tippelni nem tudnék, talán most nekünk fekszenek, de ennyi.
Ha a keret minőségét nézzük akkor valóban az egyik legerősebb csapat. Viszont a jó játékoskeret önmagában nem elég a végső sikerhez , kell hozzá egy edző aki tudja is használni ezt a keretet. Engem egyenlőre Zidane nem győzött meg.Kovbal88 írta:
Nem kötekedés, de ki lehet az a komoly ellenfél számukra?
Benfica, Zenit, Chelsea, Gent, Wolfburg, Dinamo kiev,PSV, Simán túlmennek
a PSG-t megverték a csoportkörben még Benitezzel is.
A Juve, Bayern, Atletico, Arsenal, Manchester Cityre se mondanám hogy erősebb náluk..szerintem el kell ismerni, hogy bivalyerős a Real. Ahogy a persze a Barca is.
Jó lenne ha megkapnánk őket a következő körben (persze először még az Arsenalon kell túljutnunk), mert benne van a pakliban hogy most bemakkolnak könnyebb ellenfeleket, aztán az elődöntő-döntőre pedig már formába lendülnek és úgy nyerik meg ,minket meg pont elkerülnek, az kb a foci igazságtalansága lenne.csababarca írta:Én nem bánnám ha mondjuk őket kapnánk a 8 között. Kicsit vicces,hogy évek óta csont nélkül be tudnak menni a 4 közé, mert nem találkoznak komoly csapattal. (csoportkörben igen, de a kieséses rendszerben ritka)
PSG elleni "idei" párharcuk csalóka, Madridban közük nem volt a meccshez jóformán, rúgtak egy komolyabb potyát,és ennyi.
Szóval kapjuk őket, eleve pl döntőzni nem szeretnék velük, két meccsen jobbak vagyunk szvsz.
Ha marad a két csapat formája, akkor jöhetnek simán.csababarca írta:Én nem bánnám ha mondjuk őket kapnánk a 8 között. Kicsit vicces,hogy évek óta csont nélkül be tudnak menni a 4 közé, mert nem találkoznak komoly csapattal. (csoportkörben igen, de a kieséses rendszerben ritka)
PSG elleni "idei" párharcuk csalóka, Madridban közük nem volt a meccshez jóformán, rúgtak egy komolyabb potyát,és ennyi.
Szóval kapjuk őket, eleve pl döntőzni nem szeretnék velük, két meccsen jobbak vagyunk szvsz.
Nem kötekedés, de ki lehet az a komoly ellenfél számukra?Természetesen ez a párharc eldőlt ( talán már a sorsoláskor) , de össze kell szednie magát a Realnak mert az első komolyabb ellenfél ellen olyan szépen kifognak esni ezzel a játékkal
Azokon már tök mindegy mi lesz. Bajnokság már rég elment, bl helyezés nincs veszélyben.Már a hétvégi Malaga elleni meccs se lesz könnyű nekik és akkor még az Atletico elleniről nem is beszéltem.
Az tény, hogy már régóta nem csapatjátékos és szerintem mostmár mindenki megvállna tőle Madridban, de 7 BL meccsen 12 gól az elég embertelen egy stat.noname írta:Nehéz eldönteni melyik csapat a gyengébb. A Realban Ronaldo emberhátrány és ötlettelenül játszanak rengeteg hibával. A Roma lassú labdával és labda nélkül, a középpályás védekezésüktől meg még Benitez is elpirulna.
Chino úgy értette, hogy Újpestrőlvisca el barca írta:hazard meg a bombaigazolás egy mondatban nem fér megChino írta:hogy még most eladják és a helyére jön egy bombaigazolás. (bár az nem tudom ki lehet, Neymaron kívül nem nagyon van, akivel akivel hasonlót robbanthatna) Talán Hazard jöhetne, őt Zidane is kedveli.
hazard meg a bombaigazolás egy mondatban nem fér megChino írta:hogy még most eladják és a helyére jön egy bombaigazolás. (bár az nem tudom ki lehet, Neymaron kívül nem nagyon van, akivel akivel hasonlót robbanthatna) Talán Hazard jöhetne, őt Zidane is kedveli.
noname írta: Itt a gond. A pénz nagy részét nem az hozza, aki ért is a focihoz és Perezt sose érdekelte a teljesítmény. Ha Ronaldo marad a Realban, az nekik egy stabil mondjuk 30-40 milliós bevételt jelent évente. Ha Ronaldo lelép, kapnak érte mennyit? Mondjuk 60 milliót(a 80-al ne röhögtesse ki magát senki, mindenki, aki ért hozzá, tudja, hogy annyit nem ér). Pereznek jobban megérné Ronaldot az ifiknél játszatnia 2 évet, mintsem eladni. Itt jön a másik probléma viszont: Ronaldo annyira arrogáns, hogy nem viselné el a padot. Perez se rakathatja, sem a edző ki a csapatból, mert akkor jönne a csőcselék lázadása.
én anno kocsmában beszélgettem egy csajjal, ő azt mondta nagy reálos és rendszeresen nézi kedvenceit az olasz bajnokságban.noname írta:Real szurkolónak vallotta magát é kemény 2 mebert tudott felsorolni a Real kezdőjéből.![]()