Nincs az a pénz amit nem lehet elverni.Kovbal88 írta:A sztárjátékosok irgalmatlanul sokat keresnek. És igazából el se tudják költeni hétköznapi dolgokra, mert nekik azért nem kell fizetni szponzorálják őket. Másrészt meg nem tétel nekik, a millás óra vagy ruha vagy nyaralás.Azért egy focistának azt is figyelembe kell venni, hogy átlagosan 34-36 éves korában megszűnik a legfőbb bevétel. A legtöbbjük nem ért semmi máshoz, nem tanult szakmát, nincs képesítése.
Szóval elvileg tud befektetni belőle ingatlanba vagy vállalkozásba vagy ki tudja hova.
Évi 3 millió euro-t nem olyan könnyű elverni, mert az durván 1 milliárd forint és ezt pl a barcánál szinte minden játékos megkeresi. ÉLetszínvonal ide vagy oda, ha ennyi nem elég akkor semmi se lesz az.

Én is azon az állásponton vagyok, hogy innen könnyű dönteni, de ha a "hétköznapi" embernek is azt mondanák, hogy itt a fizetésed duplája, akkor azt bizony elfogadná.
Lehet mondani, hogy de hát mit számít hogy 3 millió euró vagy 6 millió, de az akkor is a duplája, s akárcsak befektetés szempontjából sem mindegy (nem mintha nagyon befektetnék egyébként). Egész egyszerűen a pénz beszél a kutya ugat.
Ne értse félre senki nem azt akarom kihozni, hogy hú valójában szegények, de bakker tegyük fel keres 5 millió eurót évente valaki. Játszik érte 15 évet, legyen infláció, fizetés emelés stb érjen 100 millió eurót a végén. Az azért nem akkora összeg, hogy attól hasra lehet esni. Nekünk nyilván az, de ezek a focisták olyan helyen laknak ami ér 15-20 millió eurót, kocsik, ingatlanok, befektetés stb. És még val. alá is becsültem. 100 millió euró nekünk rohadt sok pénz, de azokban a körökben ahol ezek mozognak annyival törlik a popójukat kis túlzással.
Mikor pl festmények több millió dollár vagy kocsit se olyat vesznek ami a szalonban 40-50 millió forint. Nekünk ezek felfoghatatlanok, de nincs az a pénz amit nem lehet elkölteni.