noname írta:
Itt a gond. A pénz nagy részét nem az hozza, aki ért is a focihoz és Perezt sose érdekelte a teljesítmény. Ha Ronaldo marad a Realban, az nekik egy stabil mondjuk 30-40 milliós bevételt jelent évente. Ha Ronaldo lelép, kapnak érte mennyit? Mondjuk 60 milliót(a 80-al ne röhögtesse ki magát senki, mindenki, aki ért hozzá, tudja, hogy annyit nem ér). Pereznek jobban megérné Ronaldot az ifiknél játszatnia 2 évet, mintsem eladni. Itt jön a másik probléma viszont: Ronaldo annyira arrogáns, hogy nem viselné el a padot. Perez se rakathatja, sem a edző ki a csapatból, mert akkor jönne a csőcselék lázadása.
El ne hidd, hogy nem ad egy csapat érte 80+ milliót, pláne, hogy a Real híresen jó áron szabadul a játékosoktól. Egy 85-90 millión én nem lepődnék meg, ha nyáron menne.
Nem kell túlzásba vinni sem ezt a legjobb haverok vagyunk dolgot, de látszik, hogy iszonyatosan jól megvannak, abszolut egészséges rivalizálás van köztük, ami a csapatnak is jót tesz.
Nem kell messzire menni. Elég megnézni Suarez Celta elleni gólját, amibe ha nem ér bele akkor Neymaré a gól. A brazil pedig mit csinált? Nevetett és őszintén örült a gólnak, pedig addig még ő nem is szerzett. Vagy a tizenegyesnél. Vele volt megbeszélve, érkezett is de az uru "elvette" előle, mégis úgy örült, mintha ő lőtte volna. Ezeket nem tudom elképzelni Cr-ről.
Az is sokat elmond, hogy minden pályán fütyülik, ha labdához ér, nem kellett semmilyen "háttér" hozzá. Messiről vagy más játékosról nem hallottam. Egyedül Piqué az, de őt is csak Spanyolo.-ban és tudni lehet miért.
Nem vagyok egy Cr-antifan, de már a teljesítményével sem tudja feledtetni a viselkedését és ahogy csökken, úgy nőnek az egyéb ügyek. Nem tudom milyen lehet a kapcsolata a társakkal, megtudni úgyse fogjuk, de nem hiszem, hogy olyan puszipajtások lennének. És ez nagyon a csapat teljesítményére is. Mindenesetre kíváncsi leszek dobbant-e nyáron. Mondjuk nagy mértékben függ attól, hogy igazolhatnak-e. Ha megkapják a büntit télre és jövőre nem tartom elképzelhetetlennek, hogy még most eladják és a helyére jön egy bombaigazolás. (bár az nem tudom ki lehet, Neymaron kívül nem nagyon van, akivel akivel hasonlót robbanthatna) Talán Hazard jöhetne, őt Zidane is kedveli.