Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Áruld már el nekem hogy Te mivel győznéd meg az arabokat hogy mondjanak le Marquinhos-ról.Nagyon kiváncsi vagyokbarca0417 írta:Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.
Jó a szó!barca0417 írta:Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.
Pedig stílusra tök más szerintem, Dybala olyan mint Griezmann, kell mellé még egy csatár a pályára, akkor a legjobb. Nem őrlődik ő annyit középen, mint Luis szokta tenni, szerintem ő legelső embernek nem lenne nyerő. Amúgy tényleg nagyon ügyes, nem is lepődnék meg, ha egyszer itt kötne ki, de még sokat kell tisztulnia. Több labdát veszít meccsenként mint Neymar és Suárez együtt - picit túlzó, de tényleg rengeteg rossz megoldása van a jók mellé, ami itt nem férne bele.noname írta:Az tény, hogy a jelenlegi piacon Dybala az egyetlen, akit el tudok képzelni, mint Suarez helyettese
Varhato volt..visca el barca írta:verratti 2020-ig hosszabbított.
palesz, más vissza az erkélypárkányról, nem ért annyit az egész.
Gyorsan felverték az árát, mert hallották "csavaros" Xavi nyilatkozatát!visca el barca írta:verratti 2020-ig hosszabbított.
palesz, más vissza az erkélypárkányról, nem ért annyit az egész.
Kis számolgatás: Ugye alapból -3 millió DS visszahozatala.... írta: Állítólag 60 millánk van nyárra, plusz még ami az eladott játékosok után bejön.
Ha sikerül új szponzori szerződéseket kötni, akkor több pénz lesz igazolni is. De egyetértek abban, hogy nagy mozgásra nem kell számítani, bár szerintem kell egy csere balhátvéd is Adriano helyett, és egy stabilabb kezdő középhátvéd is kéne lassan. VEB múltkor jól leírta, hogy hogy állunk ott, bőven jöhetne oda erősítés.
Barcelona focuses on three positions for the summer transfer window: forward, centre back, and left back. [md]
Ha sikerül új szponzori szerződéseket kötni, akkor több pénz lesz igazolni is. De egyetértek abban, hogy nagy mozgásra nem kell számítani, bár szerintem kell egy csere balhátvéd is Adriano helyett, és egy stabilabb kezdő középhátvéd is kéne lassan. VEB múltkor jól leírta, hogy hogy állunk ott, bőven jöhetne oda erősítés.Nero. írta:Állítólag 60 millánk van nyárra, plusz még ami az eladott játékosok után bejön.
Ini pótlására így is van 3 emberünk, nyáron meg még Suárez is jön vissza, szóval emiatt nagyon nem kel aggódni szerintem..barca0417 írta: Mondjuk ha tudna Iniesta helyén is játszani, akkor máris megoldódna a probléma. Ini pótlása és a csatárok tehermentesítése is.
Dybala is luxus lenne cserének, már az ára miatta is, de elviselném, ha már a padunkon ülne!messideco írta:Közben jöttek a tweetek a csatárjelöltekről:
Reus
Dybala
Vietto
Nolito
A német kivételével megszerezhető játékosnak és logikus lépésnek vélném, Reus szvsz luxus cserének.
Kell majd helyettes, de Özil nem passzol bele. Ha azt játszanánk,mint 3-4-5 éve, akkor talán, LE kp-jára viszont nem való.messideco írta:Abban viszont érzek lehetőséget, hogy Iniesta helyettesét legkésőbb 17-re meg akarja találni a klub, Özil passzolna a sémába nem? Erősen hápog tényleg a hír.
Úgyis passzol a Lucho által preferált sémába, egy dolgos, sokat védekező középpályás..messideco írta:A Bild Özil nevét tartja valószínűnek, akinek nem jön be a szigetországi élet, meg is értem...
Xavi meg kiváló Barca edző lesz egy nap!messideco írta:Xavi két játékost nevezett meg, akik mindenképp fontos lenne a Barcelona számára: Dybala valamint Verratti. Pogbat nem tartja lehetőségnek.
messideco írta:A Bild Özil nevét tartja valószínűnek, akinek nem jön be a szigetországi élet, meg is értem...
Xavi két játékost nevezett meg, akik mindenképp fontos lenne a Barcelona számára: Dybala valamint Verratti. Pogbat nem tartja lehetőségnek.
Ezzel nagyon egyet értek, ha nyáron igazolunk akkor a kezdőbe igazoljunk, aki a védekezésen túl jól is passzol, nem jön zavarba, ha hozzá kerül a labda.Chino írta:
Mindenesetre nekem totál mindegy, hogy ki jön, legyen az Laporte, Hummels, Marquinhos, a lényeg, hogy megerősödjön vele az a csapatrész.
ntibi67 írta:Hiába is néznél PSG meccseket mert Marquinhosnál még nálunk Mathieu is többet játszik.Amugy meg néztem amikor játszott egyszer sem kapott magasabb osztályzatot mint a csapata átlaga.Az hogy fiatal és gyors ez elmondható Laporte is és Ő még jól is fejel.A La Ligában már több mint 100 bajnokija van.
Varane elméletileg 76 kiló,palesz77 írta: Varane is 190 körül van, mégis kegyetlen gyors, van ilyen - bár ő szerintem nincs 80 kiló. De Laporte nem a kivételek egyike, ő nagy és nem gyors, mint ahogy a többség ilyen paraméterekkel.
u.i.: Legközelebb szerkeszd a hsz-t, ha még írni akarsz hozzá, ne duplázz.