Bár a továbbjutási esélyeinket most én se látom kisebbnek egy Chelsea, mint egy Bayern vagy Real ellen, egyszerűen nincs kedvem megnézni 2 pocsék meccset. Tavaly hihetetlenül szurkolóbarát sorsolásunk volt: City,PSG,Bayern, még a Juve is. Mind szép focit játszanak( a Juve védekezőbb, de a BL döntőben kimondottan szépen és jól játszottak ők is, végig próbáltak támadni, sose álltak be buszozni), focizni akarnak, nem pedig verekedni. Máskor 5 BL-szezon alatt nem játszunk annyi gyönyörű meccset, mint tavaly egy szezon alatt. Szinte mindegyik meccsünk látványos, gyors volt. Nem hiszem h van olyan semleges szurkoló, aki ne élvezte volna őket. Akármennyire szívesen látom, hogy hülyére verjük a cselzis taplónépköztársaságot, szurkolóként, (legyen az Barca, Cselzi vagy semleges szurkoló), egy Barca-Cselzi párosítás egyet jelent: bunkó buszos cselzit és egy frusztrált Barcát(amennyiben nem jön korai Barcás gól). Manapság a BL szép. Emlékszem még nem is rég, amikor gyakorlatilag borítékolható volt, hogy a meccsek minimum fele 0-0 vagy 1-0. Most bezzeg.

Még a kevés gólos meccseken is annyi helyzet volt, mint régen egy egész szezonban. Vesszen az antifoci!Vesszen a cselzi!
A Romához pedig. Nos, eddig azt mondtam volna h 5% esélyük van a Real ellen, ez Spallettivel megnő mondjuk 20-ra. A Roma nagyon hangulatcsapat. Ha elkapják a fonalat, veszélyesek(lásd pl a náluk addig sokkal jobban teljesítő Leverkusen ellen a csoportkörben). Ha Spalletti jó taktikát rak össze, akár veszélyesek is lehetnek, de sztem ha a Real szerez Rómában vezetést, akár le is vonulhatnak. Egy Roma vezetés viszont nagy dobást adna nekik.