Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Minden változtatás bizalmi alapon lehet csak megoldani. Ez itt egy nehéz ügy.Gareth Tello írta:A Mundo Deportivo szerint Samper szerződését (amely 2017-ben járna le) még nyár előtt meg akarjuk hosszabbítani, hogy aztán a szezon végeztével meghozzuk a döntést a jövőjéről. Azt írják, hogy ha Luis Enrique nem számol vele a nagycsapatnál, akkor el fogjuk adni, nem meglepő módon visszavásárlási opcióval. Azt is kiemelik, amit már rengetegszer lehetett olvasni, és amit maga Samper szintén többször megerősített: számára a prioritás továbbra is az, hogy felkerüljön a nagycsapatba és hosszabb távon is meg tudjon ragadni ott.
Mondjuk legalább már van egy normális csatárunk, ami eddig nagyon hiányzott.Samper írta:Gatyába van rázva a B. Nyáron Samper nyilván elmegy, a többiek között meg nincs senki, aki elvárhatná az A keretbe kerülést. Jövőre téltől azonban már majd meg kell nyitni a lehetőséget fölfelé, különben a jobbak el akarnak majd menni.
Nagyon örülnék, ha visszajönne, de nem nagyon látom a helyét LE rendszerében. A jobb szélen kp-ra kevés, oda jobb fizikumú ember kell, aki ütközni is képes.Talán Messi pozíciójában lenne a leghasznosabb, ott tudna kibontakozni. Olykor visszalépve, de az ugye lehetetlen. Ini posztján kérdéses, mert sokszor úgy veri meg az ellenfelét, hogy elkezd befelé húzni (totál mint Messi), de a baloson ezt nem tudja így kamatoztatni. Bár egy próbát megérhet, még nem nagyon láttam ott játszani, lehet, hogy tudna alkalmazkodni.palesz77 írta:3-3 lett végül. Itt van Samper mai gólpassza, pazar ez is..Chino írta:Félidőben döntetlenre állnak a kicsik az Alcoyano ellen idegenben. A hazaiak szerezték a vezetést, de Dani Romera egyenlített.
Ha nyernek már csak 3 pontra lesznek a feljutó helytől.
Halilovic vs Espanyol. Nem teljes, egy szép csel pl hiányzik belőle, de nagyjából benne van minden. Ismét egy Inis mozdulat tőle..Legalábbis nekem ez jutott eszembe róla - annyi különbséggel, hogy Ini pontosabban kivitelezte..
![]()
(Tudom amúgy, hogy nagyon "belelátom" ezeket, és nem lesz az új Ini a horvátból, de tényleg sokszor eszembe jut róla.)
3-3 lett végül. Itt van Samper mai gólpassza, pazar ez is..Chino írta:Félidőben döntetlenre állnak a kicsik az Alcoyano ellen idegenben. A hazaiak szerezték a vezetést, de Dani Romera egyenlített.
Ha nyernek már csak 3 pontra lesznek a feljutó helytől.
Én a Rojadirectán találtam most egy dán streamet, de ha jól tudom, most egy spanyol adó is közvetítette a meccset, így volt elvileg néhány spanyol nyelvű stream is. Talán a következő hetekben, ahogy közeledünk a döntőhöz, könnyebb lesz jó streameket találni.Chino írta:Ezeket amúgy közvetíti valami, mert még stream-et sem találtam hozzá pedig vagy 20 percet keresgettem. Régen a Eurosport adott meccseket, de az utóbbi 2 évben semmi.
Ezeket amúgy közvetíti valami, mert még stream-et sem találtam hozzá pedig vagy 20 percet keresgettem. Régen a Eurosport adott meccseket, de az utóbbi 2 évben semmi.Gareth Tello írta:UEFA Youth League: egy elég kaotikus meccsen 3-1-re nyert, így továbbjutott a Barça a Midtjylland ellen.Theo Chendri, Lee és Aleñá is betalált (utóbbi kettő megint zseniális dolgokat művelt a pályán), linkelek majd összefoglalót, ha lesz. Tajti ezúttal nem kapott lehetőséget, Lee és Paik visszatérése óta az eddiginél is nehezebb a dolga. Szerintem inkább a következő szezonban számíthat majd viszonylag sok játékpercre.
Thx...ezek elég jó hírek.geridoss írta:Tegnap nyert a Juvenil 5-1-re a Lleida ellen, kezdőként játszott, de elmondása szerint nem ment jól a játék. Viszont múlt héten a Barca B-ben kapott lehetőséget egy edzőmeccsen, ott szintén kezdőként lépett pályára, és jól is játszott állítólagrecrea írta:Tajtiról mit tudtok?
Egyébként itt a Facebook oldala (nem kell hozzá regisztráció), ide szokott írni a meccsek után, kis élménybeszámolók.
Tegnap nyert a Juvenil 5-1-re a Lleida ellen, kezdőként játszott, de elmondása szerint nem ment jól a játék. Viszont múlt héten a Barca B-ben kapott lehetőséget egy edzőmeccsen, ott szintén kezdőként lépett pályára, és jól is játszott állítólagrecrea írta:Tajtiról mit tudtok?
Mátyás a keresztneve.recrea írta:Tajtiról mit tudtok?
Igazából nehéz megmondani, mert Gerard folyamatosan össze-vissza rakosgatja a kezdőt. A alapcsapatból a kapuson kívül kb. 3-4 játékos van aki stabil. Ehhez jött most Grimaldo helyére Delgado (akinek érdemi cseréje nincs, így muszáj), a jh. Palencia, aki már tavaly is stabilnak számított, Samper (aki hol kkp-t, hol vkp-t játszik), illetve Cámara. Dongou helyén van Romera, de ő is van mikor szélsőt játszik, illetve Perea Aitor helyén. Szóval érdemben akkorát nem változott. Inkább csak az első hármas, ami úgy néz ki stabilabb, még ha lényegesen nem is szórnak több gólt.BarcafanTomee írta:Az eredményeiket figyelem, de a játékukat nem. Minek köszönhető ez a javulás?
Ennyire bevált volna a téli tisztogatás, vagy csak könnyebb sorozatban vannak?
Nem bízik benne az edző: hsgyták s III odztálxú kretben.palesz77 írta:De miért ment el neki? Mert most gyengébb volt?Samper írta:De nincs vita: neki a Barcanál a kocsi elment.