Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Már nem húzom fel magam az ilyeneken, csak unalmas olvasni, hogy legtöbben ugyanazokat a mondatokat puffogtatják el folyamatosan.S.Agüero írta:Nem jó olvasni a topikot?![]()
Egyenlő feltételek lennének, nálam az egy szem Arsenal, nálad meg Leicester, Tottenham, ManCity...Bob_Marley írta:Én nem károgok, férfiasan fogadást ajánlok.Én biztos vagyok benne, hogy nem nyeri meg az Arsenal, tét?
![]()
Én nem károgok, férfiasan fogadást ajánlok.PCsabi írta:Nagyon remélem, hogy behúzzuk a bajnokságot, aztán a sok károgó elhallgathat végre.

Aztán megnyerné a Spurs.PCsabi írta:Nagyon remélem, hogy behúzzuk a bajnokságot, aztán a sok károgó elhallgathat végre.

Eddig is annyira volt.S.Agüero írta:Spurs megviccelte a Cityt, így már 6 pontra van a manchesteri csapat a Leicestertől.
Na, azért azt a Mahrez-t ne nézzük már ennyire le.lui1698 írta: Sokat elmond, hogy egy Mahrez, aki ügyes gyerek, de azért valljuk be egy jó közepes szint az év egyik legjobbja ott.

Én pontosan ezért gondolom, hogy nem fogják megnyerni a PL-t.kanty írta: Egyszerűen hiányzik a győztes mentalitás. Mintha folyamatosan a saját dolgukat nehezítenék meg.