Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.15. 08:25:09

a Sport AS. értékelése:
-Messi: a legjobb...10
-Suarez: pichichi...10
-Neymar: magic....10
....nem kell agyrákot kapni senkinek, én MÁSKÉNT ÉRTÉKELEM azt amit látok ennyi mindösszesen. amúgy senki nem szívbajos itt leírni a véleményét, ha meg leírta főleg nem kell nem létező retorziókat fabrikálni...látom én is a hibáit -hiányosságait tudom hogy van még mit és hová fejlődnie azzal együtt gondolom amiket leírok vele kapcsolatban. elnézést csak az ismételgetésért kérek, de mentségül: a méltatlan kritikák is ismétlődnek...sajna.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2016.02.15. 03:58:17

Neymar: 'It was for me, we had practiced it in training!' he told Barca TV after the 6-1 win over Celta Vigo. Laughing after the jaw-dropping spot kick that caught Celta and the entire stadium by surprise he added: 'Leo and myself had practiced but Luis was closer and he scored it.

:D
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.14. 23:01:08

eimenis1212 írta:
mess2009 írta:gyenge láncszem :mrgreen: :?:
a világ minden magára adó klubja milliárdokat fizetne ezért a gyenge láncszemért.. Messi mellett ma is ő volt a csapat motorja egy valóban gyengébb félidő után, de még az a gyenge is zseniális!!!
nem minősítem ezt a rosszindulatú fröcskölést ami itt alant leíródott, mert tele van banális tévedésekkel, ha Ney nem elég hatékony az kifejezetten azért van!!!! mert keresi a társait, önzőnek nevezni az totál vakság. mellesleg amikor nem volt Messi egészen más volt a hatékonysága is egyszerűen akkor az volt a csapat érdeke és megtette! zseni! zseni! zseni!
jaja. Kb így. Csak sokan a statisztikáig látnak el, meg addig ha elcselezi a labdát az feltűnő, meg a kihagyott helyzetekig. Az hogy milyen mennyiséget mozog, állandóan megjátszható, mennyit dolgozik, mi a hozadéka a cselezésnek (védők kiemelt figyelme, védőfal megbontása, létszámfölényes helyzetek stb.), mennyi szépséget visz a játékba (visszaadja a focinak a szépségét). És még sorolhatnám.... Mindig elszomorító amikor szidják. De ugyanez Messire és Suarezre is igaz (szidásügyileg). Szerintem sokan fel sem fogják mekkora foci megy itt.
Agyrákot kapok ettől, hogy itt lassan nem lehet leírni ha valaki gyenge. Ha szerinted nem csinál felesleges dolgokat, oké.
Nem kell statisztikusnak lenni, hogy lássa az ember, hogy labdákat ad el, belevezeti 3 emberbe....

Egy cselért elnézzük, hogy másban gyenge volt, ezt se tudom soha felfogni.Második félidőre feljavult, de csinált egy cselt kit érdekel, eltolhatta volna százféleképpen, ő megint választotta a sokkal komplikáltabbat, most bejött hurrá. És mellette volt hasonló 4 mikor meg rohadtul nem jött be, hogy sikerült túlcifrázni.

A gólja, az igen. Gyorsan, ügyesen, két érintőből megvolt. Azt úgy kell csinálni, nem túlvariálni.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.02.14. 23:00:32

S.Agüero írta:Igen, mi nem látunk tovább a orrunknál. :(

Azt azért ti is láttátok az első félidőben remélem, hogy gyengén játszott, keveset passzolt, rendre rossz megoldást választott. :wink:
Attól, hogy a második félidőben jól nyomta, még az első játékrészben gyenge volt. :)
Vigyázz, mert mindjárt jön 3 (öröm)ittas drukker lekiabálni a fejed a jó öreg CAPSLOCK-al! :twisted:
A Fifa egy szégyen
MatyiG
Adminisztrátor

2016.02.14. 22:58:57

Igen, mi nem látunk tovább a orrunknál. :(

Azt azért ti is láttátok az első félidőben remélem, hogy gyengén játszott, keveset passzolt, rendre rossz megoldást választott. :wink:
Attól, hogy a második félidőben jól nyomta, még az első játékrészben gyenge volt. :)
noname
Llegenda del Barça

2016.02.14. 22:55:48

Ember, olvasd végig. Most komolyan. Legalább annyit dicsértem, mint szidtam. És igen, agyilag sehol nincs Messihez és Suarezhez képest. RENGETEGET kell még fejlődjön és pont azt nem szeretném h itt megrekedjen. Ha így áll hozzá, meg fog. Amikor egész 90 perceket azzal szórakozik el h a védőket alázza, mert felkúrták az agyát, ott baj van. És igen, a Messi Suarez Neymar trióból Neymar az, aki a legnagyobb kockázatot hordozza magában, mert amíg Messi sétatempóban is kioszt 2-3 gólpassz értékű passzt, Suarez meg bármikor helyzetbe kerül, addig Neymar a szó szoros értelmében képes teljesen haszontalan cselekkel elszúrni egy egész meccset.

Az is írtam, hogy ÁLTALÁBAN nem önző, csak épp a szurkoló vak/nem tud olvasni a jelek szerint. Vagy talán Te is azt szeretnéd, ha Neymar mindig így játszana, mert megsúgom, ilyen játék mellett akár el is engedhetnénk nyáron. Nem! Mindenki itt azt szeretné, ha Neymar lenne Messi után a következő "világ ura". Én is ezt szeretném! Viszont pont az ilyen meccsek azok, amik ebben megakadályozhatják. Ezekből kell tanulnia. Gondolom az se újdonság, hogy Neymar majdnem annyira hasonlít Ronaldora, mint amennyire Messire. Nos, Ronaldo nem véletlen haszontalan évek óta nagy meccseken. Messi kinőtte az önzőségét(sose volt különösebben önző), de vak aki nem látja, hogy Messi mennyit fejlődött mentalitásban az évek alatt. Neymar is sokat fejlődött a tavalyihoz/azelőttihez képest, de egy-egy meccsen előjön még az az énje, amiért sokak szerint sose fog olyan magasságokba érni, mint amire képes lehet. Ez a meccs olyan volt, ahogy a Vale elleni is.

Felőlem lehet akármilyen csele egy meccsen, nem fogom a hibáit elnézni, pont azért, mert olyan nagyok az elvárásaim felé. Ő jobb ennél, többre képes!
A Fifa egy szégyen
Messias2
Director del Fútbol

2016.02.14. 22:52:10

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
splinter
Jugador del Barça

2016.02.14. 22:51:48

.... Ejjj...
Remélem látta mindenki a mozdulatot, amivel lelökte magárol az 'átkot' :))) mostmár jöhetnek a gólok megint ;)
Ezek a futsalos cselei, engem mindig meg ooooooooooztatnak!!!!!! :)) hihetetlen ez a srác!!!
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.02.14. 22:50:54

mess2009 írta:gyenge láncszem :mrgreen: :?:
a világ minden magára adó klubja milliárdokat fizetne ezért a gyenge láncszemért.. Messi mellett ma is ő volt a csapat motorja egy valóban gyengébb félidő után, de még az a gyenge is zseniális!!!
nem minősítem ezt a rosszindulatú fröcskölést ami itt alant leíródott, mert tele van banális tévedésekkel, ha Ney nem elég hatékony az kifejezetten azért van!!!! mert keresi a társait, önzőnek nevezni az totál vakság. mellesleg amikor nem volt Messi egészen más volt a hatékonysága is egyszerűen akkor az volt a csapat érdeke és megtette! zseni! zseni! zseni!
jaja. Kb így. Csak sokan a statisztikáig látnak el, meg addig ha elcselezi a labdát az feltűnő, meg a kihagyott helyzetekig. Az hogy milyen mennyiséget mozog, állandóan megjátszható, mennyit dolgozik, mi a hozadéka a cselezésnek (védők kiemelt figyelme, védőfal megbontása, létszámfölényes helyzetek stb.), mennyi szépséget visz a játékba (visszaadja a focinak a szépségét). És még sorolhatnám.... Mindig elszomorító amikor szidják. De ugyanez Messire és Suarezre is igaz (szidásügyileg). Szerintem sokan fel sem fogják mekkora foci megy itt.
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.14. 22:41:25

gyenge láncszem :mrgreen: :?:
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.02.14. 22:32:25

Feljavult. Valóban. Ahogy az egész csapat. De azt kellene megérteni, hogy amikor csak meddőn passzolgatni tudtunk az ellenfél felállt védelme ellen akkor pont az ilyen jellegű játékos hiányzott mint ő. Neymarnak pont ez a hatalmas előnye: megbontja az ellenfél védelmét, és könnyebb lesz a többieknek. A játékstílusa miatt nagy a hibaszázalék. Evidens. Hisz minden megmozdulásában ott a gólhelyzet kialakítása. Az első félidőben a "hibaszázalék másik oldalán volt". Ennyi. Azért nem is értem amikor megy a szidása.. Az első félidőben is a kialakuló helyzetek jelentős részében kulcsszerepe volt. De nem jött ki a lépés. Ennyi. A másodikban jobban. Az az igazság h a Messi, Ney, Suarez trióból mindegyik - mindegyik másért - nélkülözhetetlen. És ma láthattuk miért... Foci magas szinten
noname
Llegenda del Barça

2016.02.14. 22:28:30

Megint kijött, hogy ki a leggyengébb láncszem az MSN-ben. Ez pedig nem tehetséghez köthető vagy játékkedvhez, hanem egyszerűen a mentális érettséghez. Messi 299 gólnál tart a ligában és lepasszol egy tizenegyest h meglegyen Suarez triplája. Na ez egy érett játékos. A világ legtehetségesebb játékosa. Ő az, aki átveheti majd a stafétát Messitől, de egyszerűen vannak még mindig ezek a meccsei, amikor alig csinál valami hasznosat. Amikor Suarez eltűnik, akkor az azért van, mert 3 védő között őrlődik, de olyankor is gyakori a gól. Még amikor képtelen gólt rúgni az üres kapura, akkor is részt vesz a fontos gólokban, ha másképp nem, hát bodyblock-ol valakit.
Neymarnál más a helyzet. Ő nem azért tűnik el, mert sokan állnak rajta. Ő olyankor tűnik el legjobban, amikor inkább vagánykodni akar, mint játszani. A mai meccsen minimum 5 olyan szituáció volt, amikor bevitte középre a labdát, majd ötlettelenül tologatott. Bezzeg amikor cselről volt szó, akkor egyből forgott az agya. Messi ha bevitte a labdát, akkor azonnal kapcsolt, jöttek a kombinációk, amik néha nem jöttek be, de mindig benne volt a veszély. Neymar az utóbbi meccseken nagyon lassú fejben, mellé állandóan megalázni akarja a védőit. Biztos rosszat tesz neki ez a sok idétlen pletyka is. Remélem elbeszélgetnek vele alaposan. Le kell szálljon a földre, nem ő a világ legjobbja. Sose volt az. Nálam a legjobb Messi, a 2 legjobb Suarez. Az is látszott, hogy nagyon felszabadult a góljánál, aminek örülök, remélem ez is hat rá kicsit.
Annyit még hozzátennék, hogy a 2. félidőre azért valamelyest feljavult, bár még mindig messze kilógott lefelé az MSN-ből.
Neymar fiam, te leszel a világ legjobbja, de a célod ne az legyen h a világ legjobbja legyél, hanem, hogy a csapatod legyen a legjobb! Ha a csapatod a legjobb, te is a legjobb leszel. Sokat kell még tanulnia Messitől, nagyon sokat. Ilyenkor érződik azért, hogy Messi mekkora kincs. Ezeket a dolgokat ő magától is felfogta. Szinte sose volt önző, mi több, néha már túlzottan is önzetlen, ahogy "öregszik". Ugyanez érvényes Suarezre. A világ legjobb középcsatára, de magasról tesz arra h hány gólt lő. Ugyanúgy örül annak, ha gólt lő, mintha gólpasszt ad, de annak is, ha semmi köze nincs a támadáshoz.
Az esetek túlnyomó részében Neymar is önzetlen, de vannak időszakok, amikor kijön a rossz énje.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.14. 22:22:47

Feljavult, de a másodikban is voltak hajmeresztő dolgai. A gól viszont nagyon szép volt, ütemben átvette és most áttudta pöckölni.
Kép
Kép
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.02.14. 22:17:01

A második félidőre azért feljavult, ezt is el kell ismerni. Gólját is megérdemelte.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.02.14. 21:34:29

első 2 helyzet rögtön a "vak" Neymarhoz köthető... ennyit azokról akik az orruknál nem látnak tovább
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.14. 21:29:17

Azért ezt beláthatná, hogy ma nem megy és ezért játszhatna egyszerübben is.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.14. 21:28:33

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:Önzőség is egy dolog, de hogy mi a kénköves bús francért kell a félpályánál sarkazgatni azt meg nem tudom érteni. Hihetetlen idegesítő, hogy ilyenekért vesztünk labdát...Inkább esküszöm rúgja ki a stadionból de ne így veszítsünk már labdát, felelőtlen, bohóckodás.
erről írtam múltkor, h minden labdaérintésnél kényszeresen trükközget és semmi értelme. a másik, ez az elindulok balról befelé középre és belevezetem 5 emberbe. mindkettőt elfelejthetné
Én is mindig ilyenekre hivatkozok mikor sokkal hatékonyabb, letisztultabb, racionálisabb, hasznosabb játékot hiányolok nála olykor. Most ez meg fokozott, mert a támadó harmadban meg valami iszonyat önző. Ilyen csapattársam lett volna, második félidőre nem jött volna ki, személyesen rúgtam volna le. :D
Kép
Kép
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.02.14. 21:27:49

Kash írta:
eimenis1212 írta:melyik meccset nézitek? Valóban inkább SR... mint Neymar. Befejezésnél pontatlan, emellett megint tök sokszor megcsinálja a lehetőségeket, elindítja az akciókat. Majd a 2. félidőre jobban kijön a lépés neki is, meg a csapatnak is
Látszik rajta, hogy egy kicsit önző, igazából ez vele most a gond.
Azthitte belefér a meccsbe a túlzott cselezés, pedig nagyon nem, és nem lenne jó ha mégtöbb támadás menne el rajta azért, mert beleakadt a saját lábaiba a nagy cselezgetésektől.
pontosan. Nem érzi ma az "ütemet" passzolásban. Csak az a helyzet h ha fogadni kellene h ki lesz a második félidő nyerő embere (és aki a kulcsszituációkat megcsinálja) akkor a 100%-ból 90% a Messi, Neymar, Suarez hármasé (30-30-30 eloszlásban). És ez mindent elmond...
Kash
Entrenador del Barça

2016.02.14. 21:23:37

eimenis1212 írta:melyik meccset nézitek? Valóban inkább SR... mint Neymar. Befejezésnél pontatlan, emellett megint tök sokszor megcsinálja a lehetőségeket, elindítja az akciókat. Majd a 2. félidőre jobban kijön a lépés neki is, meg a csapatnak is
Látszik rajta, hogy egy kicsit önző, igazából ez vele most a gond.
Azthitte belefér a meccsbe a túlzott cselezés, pedig nagyon nem, és nem lenne jó ha mégtöbb támadás menne el rajta azért, mert beleakadt a saját lábaiba a nagy cselezgetésektől.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.14. 21:22:54

Bob_Marley írta:Önzőség is egy dolog, de hogy mi a kénköves bús francért kell a félpályánál sarkazgatni azt meg nem tudom érteni. Hihetetlen idegesítő, hogy ilyenekért vesztünk labdát...Inkább esküszöm rúgja ki a stadionból de ne így veszítsünk már labdát, felelőtlen, bohóckodás.
erről írtam múltkor, h minden labdaérintésnél kényszeresen trükközget és semmi értelme. a másik, ez az elindulok balról befelé középre és belevezetem 5 emberbe. mindkettőt elfelejthetné
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.02.14. 21:21:03

melyik meccset nézitek? Valóban inkább SR... mint Neymar. Befejezésnél pontatlan, emellett megint tök sokszor megcsinálja a lehetőségeket, elindítja az akciókat. Majd a 2. félidőre jobban kijön a lépés neki is, meg a csapatnak is
noname
Llegenda del Barça

2016.02.14. 21:18:39

Mióta kezdtek pletykálni róla rossz, de ma kettős emberhátrány. Nem elég h értékelhető megmozdulása nem volt, de minden támadást fújhatunk, amiben beleavatkozik. Ajánlom h összeszedje magát, mert ilyen játék mellett...
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.14. 21:15:41

Önzőség is egy dolog, de hogy mi a kénköves bús francért kell a félpályánál sarkazgatni azt meg nem tudom érteni. Hihetetlen idegesítő, hogy ilyenekért vesztünk labdát...Inkább esküszöm rúgja ki a stadionból de ne így veszítsünk már labdát, felelőtlen, bohóckodás.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.02.14. 21:09:05

Szünetben 2 büdös nagy pofon kijár neki!Ekkora hatástalan és önző játékot még Deulofeutól se láttunk.
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.06. 13:18:41

Én visszatérek a meccsre, nem a hosszabbítás témára. Eszméletlen mit produkált.. =D> A gól sehogy se jött össze, de kegyetlen jól játszott. Bejött szinte minden neki, rengeteg csodálatos megoldás, cselek, sarkazások.. Hihetetlen jól tolta, ennyire talán még nem is tetszett mezőnyben, mint most - Valencia érdeme is mondjuk. Ez a teljesítmény már tényleg Dinhot idézte sokszor - főleg az első félidő, az sikerült igazán parádésra neki.

Amúgy azt hittem durvábban szövegelt most, nem volt vészes ez egyáltalán szerintem. Elején volt egy összetűzése azzal, aki kilökte a biztonságiak közé, meg a vége felé Cheryshevvel talán, azt nem tudom miért. De a végén még ha jól láttam jópofizott is egy Valencia védővel, legalábbis nagyon mosolyogva nyomta, meg őszintén röhögött. Nem tűnt az bunkónak nekem, aztán lehet elküldte közben a francba, ki tudja.. :D
Válasz küldése