Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
S.Agüero írta:Csak összefoglalóból.Láttam már játszani, vakon nem szoktam véleményt alkotni.![]()
![]()
Trailer alapján 10/10, ugye Kash?

Láttam már játszani, vakon nem szoktam véleményt alkotni.palesz77 írta: De igy legalabb tudnal ugy velemenyt alkotni rola, hogy lattad is jatszani..![]()
Ha mar Samper, megint nem erzem ugy, hogy annyiszor megjatszhato lenne. Nem tudom ez a bujkalas mi nala, siman elhinnem, hogy vele ordibal Lucho. Aki amugy valakire nagyon pipa, nem lennek a helyeben felidoben..Munir amugy tetszik, jol jatszik ma is. Sar szinten nem rossz, tobbiek a vedokon kivul olyan semmilyenek.

De igy legalabb tudnal ugy velemenyt alkotni rola, hogy lattad is jatszani..Bob_Marley írta:Nem játékos miatt ülök le meccset nézni, abszurd a felvetés is számomra, mert 11 Kis Pista is lehetne a pályán.S.Agüero írta: Meg lehet nézni például Sampert.![]()
Mondjuk még így is többen vannak, mint az MB1 összes őszi mérkőzésén együttvéve.Vakmacska írta:A nézőtérről elvétve horkolás hallatszik
Nem játékos miatt ülök le meccset nézni, abszurd a felvetés is számomra, mert 11 Kis Pista is lehetne a pályán.S.Agüero írta: Meg lehet nézni például Sampert.![]()

"Kezdi elhagyni a remény őket, hogy itt 11-es párbaj lesz"....Alfa írta:Szegény kommentátor nagyon unja( nincs vele egyedül
).

Ez jó volt.recrea írta:Aztán holnap majd megint okoskodsz róla....Bob_Marley írta:Én meg se nézem ezt a meccset, de hajrá.