2016.02.11. 10:39:34
Nem volt rossz meccs. Pár pozitívumot érdemes kiemelni: SR a csapat legjobbja volt, volt benne energia és kreativitás is, csak nagyon egyedül volt. Rakitic is rendben volt, de furcsa ezen a poszton. Munir is megérdemel egy pacsit. Ügyesen részt vett a kombinatív játékban, mindig meg lehetett találni a labdával. Kissé erőtlen, de egyre inkább az a véleményem h a játéka illik a csapatéhoz. Nem ilyen meg a háromszögelésektől. Kevés társ volt, akivel összejátszhat, de rendben volt.
Negatívumok: Samper...Ez nem volt jó meccs. Kissé megilletődöttnek tűnt. Az a kötény is nagyon csúnya volt. Tényleg kéne neki egy kölcsön, mert könnyen zavarba hozható.
A nagy negatívum pedig Sandro. Hát esküszöm SR nem volt ilyen töketlen, az előző években, mint Sandro most. Egy középpályás esetében még elviselhető, ha az illető töketlen(legalább stabilitást teremt, illetve védekezésben ott van), de egy támadó esetében ezt rossz volt nézni. A játékáról annyit, hogy az 57. percben leszidtam az Élő közvetítések topikban, majd gyorsan megnéztem lecserélték-e már, mert eszembe jutott h 10 perce nem hallottam a nevét. Munir helyében odamentem volna és akkora pofont kevertem volna le neki h a másikat a kapufától kapja. Szégyen. Nem elég, hogy hasznos megmozdulása nem volt, de úgy elbújt, hogy gyakorlatilag emberhátrányban játszottuk le a mérkőzést. Nem tudom mi lett ezzel az emberrel. Tavaly Munirral ellentétben pont a harciasságával tűnt ki, ezért gondoltam h jó Suarez-csere lehet. Idén volt pár gyengébb meccse, aztán egyre visszább esett. Muniron lehet látni a fejlődést. Rengeteget fejlődött helyezkedésben és kombinatív játékban. Sando mintha visszafejlődött volna.
Munir: 49 labdaérintés
Sandro: 30 labdaérintés
Szerintem megvan már a csapat, akihez nyáron megy, mert ekkora alibit max Alvestől látunk, de ellentétben Sandroval, amikor Alves odarakja magát, akkor világklasszis. Felőlem mehet nyáron ingyen, ahova akar, ne rontsa itt a levegőt!
A Fifa egy szégyen