Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az , hogy ki a legjobb edző valamilyen szinten szubjektív. Ancelotti 2. lett a csapatával úgyhogy annyira nem durva ez a díj. Akik olvassák Marcat azoknak a nagy része nem a Barca dicsőítését akarja hallani , ezért valamilyen szinten érthető ez a döntés. Ezen teljesen fölösleges kiakadni.bojankrkic27 írta: értem én, hogy Marca.. de amit én nem értek, hogy ezt komolyan meg merik csinálni? egy ilyen döntés után nem sül le az arcukról a bőr? azért mindennek van határa és ezt a döntést ép ész érvekkel megmagyarázni nem lehet. Vagy igen....
értem én, hogy Marca.. de amit én nem értek, hogy ezt komolyan meg merik csinálni? egy ilyen döntés után nem sül le az arcukról a bőr? azért mindennek van határa és ezt a döntést ép ész érvekkel megmagyarázni nem lehet. Vagy igen....Alfa írta: Egy szó : MARCA. Ezen nem kell fennakadni semmi jelentősége sincs csak egy újság kiosztott pár díjat.
Egy szó : MARCA. Ezen nem kell fennakadni semmi jelentősége sincs csak egy újság kiosztott pár díjat.bojankrkic27 írta:Ezt én sem értem.... Valaki elmagyarázhatná, hogy mi alapján kapta Ancelotti az év edzőjének járó díjat.
4 órás meccse pedig asszem a RM-nak volt több ebben a szezonban. Szóval jó a szó.Bob_Marley írta:Pont az előző topikban írták, hogy kétszer volt deles kezdésünk és 6-1 lett a végük és nem pontvesztés.
Ezek a profi focisták átlag alatti intelligenciájú emberek.S.Agüero írta:Azért ne csináljunk már úgy, mintha óvodások lennének. Profi focisták, nem szabad, hogy gondot okozzon ez nekik...
Igazad lenne ha ezeket a meccseket a bajnoki címre esélyesek ellen játszanánk.mahitoo írta:Nem mondom, hogy ez a 12-es kezdés ideális, de az ellenfelünk is olyankor lép pályára, ellenünk.Nekik jobb? A pályával lehet minket szívatni, mert a magas fű és a rossz talaj egyértelműen nem kedvez a játékunknak, míg az ellenfél felkészül arra, hogy inkább ívelget, de a dél az mindenkinek dél.
Tehát akkor semmi köze az európai szempontból főműsor időnek és az ehhez köthető reklám időknek hozzá?noname írta:Tehát még 1x. Itt emberekről van szó, akik gazdagok, helyenként lusták és fáradnak. Nem véletlen az sem, hogy a BL az ideálisnak mondható időpontban játszódik.
Igen, kb 2004-ben. Nem tegnap volt.Castiel írta:Pár éve, 10-12 pontos előnyt sikerült majdnem elszór(akoz)nunk!
De a Marid is hajtott végre ehhez hasonló "bravúrt" ha jól emlékszem, szintén pár évvel ezelőtt!
Félreértettélmess2009 írta:...hát nem tudom. nekem az volt a benyomásom, hogy egy sokkal szinvonalasabb meccset láttam(sajna) mint a mienk. különösen meglepett a hazaiak bátor, ötletes és szép játéka, igaz nekik szurkoltam, tehát lehet hogy kissé elfogult lettem velük szemben. megérdemelték volna a döntetlent.Kash írta:Hát én azt hittem, hogy a mi mai teljesítményünk volt katasztrófális, egészen addig, amig meg nem néztem a Madrid meccsét...Szerintem ha mi játszottunk volna 12 óra helyett 20:30-kor, akkor ilyen 3-4 góllal nyerjük a meccsünket.
Pár éve, 10-12 pontos előnyt sikerült majdnem elszór(akoz)nunk!Kovbal88 írta:11 gólt kaptak 23 meccsen ebből négyet tőlünk. az ilyen csapattal számolni kell. Viszont, ha jön a Gijon elleni meccs is, utána már csak a Barca bukhatja el a bajnokságot. 7 pont előny több mint biztató lenne
...hát nem tudom. nekem az volt a benyomásom, hogy egy sokkal szinvonalasabb meccset láttam(sajna) mint a mienk. különösen meglepett a hazaiak bátor, ötletes és szép játéka, igaz nekik szurkoltam, tehát lehet hogy kissé elfogult lettem velük szemben. megérdemelték volna a döntetlent.Kash írta:Hát én azt hittem, hogy a mi mai teljesítményünk volt katasztrófális, egészen addig, amig meg nem néztem a Madrid meccsét...Szerintem ha mi játszottunk volna 12 óra helyett 20:30-kor, akkor ilyen 3-4 góllal nyerjük a meccsünket.
Hát azért nem. MSN-en kívül azért bőven szokott cserélgetni.Tényleg mi is nagyon rotálunk, elől folyton az MSN játszik, középpályás Busquets, a vélelemben meg Pique meg Maschero és Alba szinte minden meccsen...
Ma is csak kettőt cserélt LE szóval kár ezzel jönni. Rakitic-et meg Iniestát cserélgeti Turannal meg RS-val és ennyi.