Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

4 órás meccse pedig asszem a RM-nak volt több ebben a szezonban. Szóval jó a szó.Bob_Marley írta:Pont az előző topikban írták, hogy kétszer volt deles kezdésünk és 6-1 lett a végük és nem pontvesztés.
Ezek a profi focisták átlag alatti intelligenciájú emberek.S.Agüero írta:Azért ne csináljunk már úgy, mintha óvodások lennének. Profi focisták, nem szabad, hogy gondot okozzon ez nekik...
Igazad lenne ha ezeket a meccseket a bajnoki címre esélyesek ellen játszanánk.mahitoo írta:Nem mondom, hogy ez a 12-es kezdés ideális, de az ellenfelünk is olyankor lép pályára, ellenünk.Nekik jobb? A pályával lehet minket szívatni, mert a magas fű és a rossz talaj egyértelműen nem kedvez a játékunknak, míg az ellenfél felkészül arra, hogy inkább ívelget, de a dél az mindenkinek dél.
Tehát akkor semmi köze az európai szempontból főműsor időnek és az ehhez köthető reklám időknek hozzá?noname írta:Tehát még 1x. Itt emberekről van szó, akik gazdagok, helyenként lusták és fáradnak. Nem véletlen az sem, hogy a BL az ideálisnak mondható időpontban játszódik.
Igen, kb 2004-ben. Nem tegnap volt.Castiel írta:Pár éve, 10-12 pontos előnyt sikerült majdnem elszór(akoz)nunk!
De a Marid is hajtott végre ehhez hasonló "bravúrt" ha jól emlékszem, szintén pár évvel ezelőtt!
Félreértettélmess2009 írta:...hát nem tudom. nekem az volt a benyomásom, hogy egy sokkal szinvonalasabb meccset láttam(sajna) mint a mienk. különösen meglepett a hazaiak bátor, ötletes és szép játéka, igaz nekik szurkoltam, tehát lehet hogy kissé elfogult lettem velük szemben. megérdemelték volna a döntetlent.Kash írta:Hát én azt hittem, hogy a mi mai teljesítményünk volt katasztrófális, egészen addig, amig meg nem néztem a Madrid meccsét...Szerintem ha mi játszottunk volna 12 óra helyett 20:30-kor, akkor ilyen 3-4 góllal nyerjük a meccsünket.
Pár éve, 10-12 pontos előnyt sikerült majdnem elszór(akoz)nunk!Kovbal88 írta:11 gólt kaptak 23 meccsen ebből négyet tőlünk. az ilyen csapattal számolni kell. Viszont, ha jön a Gijon elleni meccs is, utána már csak a Barca bukhatja el a bajnokságot. 7 pont előny több mint biztató lenne
...hát nem tudom. nekem az volt a benyomásom, hogy egy sokkal szinvonalasabb meccset láttam(sajna) mint a mienk. különösen meglepett a hazaiak bátor, ötletes és szép játéka, igaz nekik szurkoltam, tehát lehet hogy kissé elfogult lettem velük szemben. megérdemelték volna a döntetlent.Kash írta:Hát én azt hittem, hogy a mi mai teljesítményünk volt katasztrófális, egészen addig, amig meg nem néztem a Madrid meccsét...Szerintem ha mi játszottunk volna 12 óra helyett 20:30-kor, akkor ilyen 3-4 góllal nyerjük a meccsünket.
Hát azért nem. MSN-en kívül azért bőven szokott cserélgetni.Tényleg mi is nagyon rotálunk, elől folyton az MSN játszik, középpályás Busquets, a vélelemben meg Pique meg Maschero és Alba szinte minden meccsen...
Ma is csak kettőt cserélt LE szóval kár ezzel jönni. Rakitic-et meg Iniestát cserélgeti Turannal meg RS-val és ennyi.
Tényleg mi is nagyon rotálunk, elől folyton az MSN játszik, középpályás Busquets, a vélelemben meg Pique meg Maschero és Alba szinte minden meccsen...Egyrészt lehet keveset rotál Zidane
11 gólt kaptak 23 meccsen ebből négyet tőlünk. az ilyen csapattal számolni kell. Viszont, ha jön a Gijon elleni meccs is, utána már csak a Barca bukhatja el a bajnokságot. 7 pont előny több mint biztató lenneOtt lesz az Atlético, de szerintem most csak a 3. helyre lesznek elegek
Kapcsold ki, menj ki, menj vissza, és ülj le megint meccset nézni légyszi.S.Agüero írta:Leültem meccset nézni, 1-1.