noname írta:Mert az Espanyol a legundorítóbb csapat a foci történelmében. Kicsinyes, irigy, hisztis gyengeelméjűek gyülekezete a vezetőség szintjén, akik ehhez megfelelő játékosokat és edzőket alkalmaznak. Ha megkérdezed az átlag Espanyol szurkolót vagy játékost és őszintén válaszolnak, meggyőződésem h inkább kiesnének az első osztályból, csakhogy mi ne legyünk közbe bajnokok. Vannak ritka alkalmak, amikor egy épeszű edző kissé helyrerakja a fejeket: Pochettino alatt még nem is játszottak csúnyán. Még ellenünk is normális emberek módjára álltak ki. De most megtalálták az ideális edzőt, aki pont akkora tapló, mint amilyen a szurkolótáboruk. Az Espanyol a megfelelője azoknak a feketékben, akik ha azt mondod h szereted a Blackjacket, beperelnek rasszizmusért.
Az igazság az h idén nagyon betelt a pohár az Espanyollal. Eddig valamelyest tiszteltem azt, hogy kis költségvetés mellett stabil csapatot építenek, Pochettino alatt egész szimpatikusak voltak, de most. Megmondom őszintén, nagyon örülnék, ha kiesnének a francba és többé sose látnánk a színüket se, szerencsére az esély is megvan rá, hiszen az ellenünk lejátszott meccs óta a középmezőnyből sikerült a kiesőzóna közvetlen közeléig tornászniuk magukat. Így tovább!!
Egész futballtörténelmet meg "saját közvélemény kutatást" belevenni érdekes. szerintem.
Espanyol spanyolabb csapat ezért is van ellentét, plusz egy városi derbi mindig más. Nekik fontosabb minket megverni mint a RM-ot, de nekik is okoztak már nehéz perceket. De olyan mint az Atletico. Real ellen jobb eredményeik vannak mostanában mint ellenünk. Még ha nem is kapnak kétszer hatot, de az őszi meccsen jól focizott az Espanyol aztán totál szétestek. Mostanit nem láttam, de a másik csapatnak rosszat kívánni, szerintem nagyon nem szép dolog. Saját vélemény.