Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Varane elméletileg 76 kiló,palesz77 írta: Varane is 190 körül van, mégis kegyetlen gyors, van ilyen - bár ő szerintem nincs 80 kiló. De Laporte nem a kivételek egyike, ő nagy és nem gyors, mint ahogy a többség ilyen paraméterekkel.
u.i.: Legközelebb szerkeszd a hsz-t, ha még írni akarsz hozzá, ne duplázz.
Puyi se volt olyan magas, mégis klasszis volt, de elfogadom, ha valaki inkább nyugodt, ha 2 torony van hátul. Én nem, én szeretem ha az egyik védő fürgébb és fordulékonyabb - szerintem LE is ezt preferálja inkább, a Masch-Piqué páros is ilyen. Ezzel nem is volt bajom, de az akkor se igaz, hogy Laporte gyors..ntibi67 írta:Pont ilyennek kell lennie egy középső védőnek (súly magasság)De én elfogadom hogy Te Marquinhost preferálod.Én Laportét.
Varane is 190 körül van, mégis kegyetlen gyors, van ilyen - bár ő szerintem nincs 80 kiló. De Laporte nem a kivételek egyike, ő nagy és nem gyors, mint ahogy a többség ilyen paraméterekkel.ntibi67 írta:Kis of Usain Bolt 195 cm és 94 kg
De ha Palesz írja ezeket Marquinhosrol akkor rendben van ha én írom ezeket Laporterol akkor akkor nincs....naaaa fiúk egyenlő elbírálástS.Agüero írta:Azért ennél összetettebb, hogy milyen idős, milyen gyors, és jól fejel-e.
Pont ilyennek kell lennie egy középső védőnek (súly magasság)De én elfogadom hogy Te Marquinhost preferálod.Én Laportét.palesz77 írta:Olvastam, de Laporte fő erénye pont nem a gyorsasága. 189 cm, 85 kiló, már ez alapból gyanússá tenné, ha nem is láttam volna játszani, de ellenünk már láthattam párszor, egyáltalán nem mondanám gyorsnak. Max annyira, mint Piquét, de ő meg nem egy gyors védő.ntibi67 írta:Ha már idézel akkor olvas is mert azt írtam,hogy gyors és fiatal.
Amúgy Marquinhos se egy sprinter, de szerintem bőven első helyen lenne az első pár méteren nálunk a középső védők közt - Matyi aztán lehet hosszútávon lefutná, de hát ő nagyjából mindenkit ugye..A kis brazil se hibátlan nyilván, de labdakihozatalokban jó, elég jól szerel, nehéz zavarba hozni, stb. Nekem nagyon bejön a játéka, egyedül a keménysége amin csiszolnia kéne még kicsit, de az eddigiek alapján engem megvett már kilóra. Laporte meg az eddigiek alapján nem, 1 jó meccse volt ellenünk, amúgy rendre hibázott tavaly is.
Olvastam, de Laporte fő erénye pont nem a gyorsasága. 189 cm, 85 kiló, már ez alapból gyanússá tenné, ha nem is láttam volna játszani, de ellenünk már láthattam párszor, egyáltalán nem mondanám gyorsnak. Max annyira, mint Piquét, de ő meg nem egy gyors védő.ntibi67 írta:Ha már idézel akkor olvas is mert azt írtam,hogy gyors és fiatal.
Ha már idézel akkor olvas is mert azt írtam,hogy gyors és fiatal.palesz77 írta:Ha Laporte gyors és fordulékony, akkor Piqué és Bartra is..ntibi67 írta:Az hogy fiatal és gyors ez elmondható Laporte is és Ő még jól is fejel.
Hiába is néznél PSG meccseket mert Marquinhosnál még nálunk Mathieu is többet játszik.Amugy meg néztem amikor játszott egyszer sem kapott magasabb osztályzatot mint a csapata átlaga.Az hogy fiatal és gyors ez elmondható Laporte is és Ő még jól is fejel.A La Ligában már több mint 100 bajnokija van.Tromort77 írta:Ritkán látok PSG meccset, tudnál írni róla? Mit értesz ilyen profilú alatt?palesz77 írta: Isten őrizz, múltkori 3 meccsen se volt túl meggyőző emlékeim szerint. Ha már 50 körül kiadunk egy fiatalra, az legyen Marquinhos. PSG-be szoktam nézegetni, nagyon nagy király lehet az a srác szerintem.. Hál istennek szóba került ő is már többször is, ráadásul ilyen profilú védőből úgyis hiány van nálunk.
Sebességre gondolok igazából, elég fürge és fordulékony gyerek, abból meg nekünk kevés van - Masch igazából csak, de ő meg egyelőre nem úgy néz ki, mint aki a csúcson maradna sokáig.Tromort77 írta:Ritkán látok PSG meccset, tudnál írni róla? Mit értesz ilyen profilú alatt?
Ritkán látok PSG meccset, tudnál írni róla? Mit értesz ilyen profilú alatt?palesz77 írta: Isten őrizz, múltkori 3 meccsen se volt túl meggyőző emlékeim szerint. Ha már 50 körül kiadunk egy fiatalra, az legyen Marquinhos. PSG-be szoktam nézegetni, nagyon nagy király lehet az a srác szerintem.. Hál istennek szóba került ő is már többször is, ráadásul ilyen profilú védőből úgyis hiány van nálunk.
Isten őrizz, múltkori 3 meccsen se volt túl meggyőző emlékeim szerint. Ha már 50 körül kiadunk egy fiatalra, az legyen Marquinhos. PSG-be szoktam nézegetni, nagyon nagy király lehet az a srác szerintem.. Hál istennek szóba került ő is már többször is, ráadásul ilyen profilú védőből úgyis hiány van nálunk.ntibi67 írta:Laporte a Bilbaóbol
Montoya a Betisben , Tello a Fiorentinában van kölcsön.mess2009 írta:jól látom, hogy Montoya és Tello vissza került? akkor a fizetési spirál csak romlik....
Laporte a BilbaóbolBarcafanTomee írta:Nyáron szerintem középső védő poszton lehet a legnagyobb mozgás nálunk. Legalább is próbálkozás megint meg lesz rá. Mert már vagy 10 éve nem hoztunk minőségi KH-t. Ha jól emlékszek Rafa Marquez volt az utolsó, na meg Piqué. Puyol helye azóta is üres. Látszik, hogy mikor Piqué nem kezd akkor hiányzik egy vezér, pedig ő se kimondottan az.
A mostaniak közül csak Piqué helyét érzem biztosnak. A többiek közül adott esetben többen is távozhatnak. Masherano nem rég le is nyilatkozta, hogy lassan sok lesz neki az évi 60-70 meccs, Mathieu is már 32 éves, Vermaelen még nem tudott igazán bizonyítani, Bartra meg már évek óta nem tud megragadni. Szóval ha a piacon lesznek jó lehetőségek amikkel élni is tudunk végre, akkor bárki távozhat vagy távozhatnak e négyes közül. Bartra szinte biztos.
Vezetőség is beláthatja most már, hogy évek óta csak toldozgatva lett a védelem, meg kényszer megoldásokat alkalmaztak az edzők. Nem sokáig tudják már halogatni minimum egy komolyabb védő igazolást.
Nem Nolito itt a lényeg, hanem hogy ennyi pénzből van esély jól szerepelni mindhárom sorozatban, a bajnokság még hosszú oda nagyon kellett volna...Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért,
Te magad írtad le előre a válaszom. Ez a 18 milla csokipénz ahhoz képest, amit az utóbbi 5-6 évben buktunk az átigazolásokkal.Castiel írta:Részben igaz, de nézőpont kérdése minden!Nero. írta:Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért, főleg hogy a liga egyik legjobb támadója, nem hiszem hogy besült volna nálunk. Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
Mert 18 miska tényleg nem tűnik soknak, de ha mi a Thiagot, meg a Fabregast is alig több mint 25/27 millió körüli összegért lett elpasszolva, akkor ilyen tekintetben meg rengeteg!
Bár nálunk az divat hogy mindenkit "áron alul" vagy "ingyen" engedünk el!
Részben igaz, de nézőpont kérdése minden!Nero. írta:Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért, főleg hogy a liga egyik legjobb támadója, nem hiszem hogy besült volna nálunk. Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
Azért már Matyinál is ahogy mondtam míg mi a 29-30 éves játékosokat egy zsák szotyiért adjuk el nehogy már 20 millió körüli összeget szurkoljunk le egy ugyanilyen koruért.Másrészt azt se felejtjük el hogy nincs most kidobni való 18-20 millió.Jó lett volna ha lett volna de ha nem lehet megegyezni akkor nem lehet megegyezni.A Celta is érthető.Én sem örülnék ha legjobb játékosunk csak úgy elvinnék apróert.Nero. írta:Nincs alternatívája az MSN-nek... Ha valaki lesérül mi lesz? Munir? Nagy nagy fekete pont a vezetőségnek Nolito meg nem szerzése, főleg hogy Enrique ennyire ragaszkodott hozzá.Samper írta:Holnap bezárják az igazolási kaput. Most már csak tök váratlan fejlemény törheti meg a hosszú eseménytelenséget.
Nolito szélső és pont ezért lett volna jó. Munir nagyon ritkán játszott a baloson (1-2 alkalom lehetett) övé a jobb szél volt. Suarezt meg nem hiszem, hogy vele pótolnánk. Olyankor Messi többnyire húzódott be középre, ő maradt szélen. És pont ez a gond, hogy Neymarnak nincs alternatívája, pedig nagyon kellene. Talán most van Arda, aki ott bevethető. Nolito-val gondolom úgy számolt Lucho, hogy mindkét szélen játszható (azt nem tudom mire lehet képes jobb oldalon) így bárki esik is ki minimális átszervezéssel megoldható, de leginkább Neymart rotálhatja/pótolhtaja, amire nagy szükség lenne.Feast4 írta:Igen ez teljesen igaz.Nem igazán 9-es.Régen legtöbbször bal szélső volt ha jól emlékszem.Teljesen biztos hogy 9-es poszton továbbra is Munir lenneaz alternatíva.Leginkább Sandri kárára jönne.Szerintem annyi változhat télen a keretben hogy Sandro és Douglas távozni fog.Más mérvadó dolog nem lesz.TripleH írta: De aki Munirt emlegeti, hogy majd ő lesz az alternatíva és ezért fájlalja Nolito megnem szerzését, az azért remélem tisztában van vele, hogy Nolito nem középső támadó, szóval, ugyan úgy Munirra számítanánk Suárez alternatívájaként.