Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát nem tudom, szerintem semmi szükség nincs rá, hogy LE 165 kamera előtt elkezdjen az MSN-nek magyarázni a játék lényegéről abban a korszakban, amikor épp rommá verjük velük a világot, hogy aztán az összes újság elkezdjen találgatni meg ferdíteni h mi is történt. Pep most ezt megcsinálta egy tinivel, nyilvánvalóan egy kis szereplési vágytól is hajtva. ő egyébként is szeret szerepelni, LE meg általában a háta közepére nem kívánja a nyilvánosságot, ami szvsz szerencsésebb egyébként. ettől függetlenül azt nem tudhatjuk, hogy az öltözőben mennyit és hogyan szól hozzájuk, szerintem ott határozott. ez a lecserélés meg...nem tudom, hogy ki az az edző, aki rendszeresen leszedné őket a pályáról, főleg egy ilyen paddal a háta mögött.Nero. írta:Megnézném ahogy egyszer Enrique odamegy így valakihez az MSN-ből... Ja hogy lecserélni se meri őket.
Pedig azért elég sok ilyen kép van..Nero. írta:
addig én még képet se nagyon láttam arról hogy Messi és Enrique egymás mellett állnának és mosolyognának.
Nah most megint más lecserélni egy garnitúrát, mint meccs közben cserélni.Nero. írta:
Deco, Ronaldinho, Eto'o, Ibra, Henry brigádot eléggé "lecserélte" azért. Persze teljesen más történet, és nagyon örülök hogy Lucho az edzőnk nélküle biztos hogy nem lennénk ilyen erősek, csak arra akartam rávilágítani hogy Pepnek elég szoros kapcsolata volt a játékosokkal, sok veszekedés és ölelgetés is, addig én még képet se nagyon láttam arról hogy Messi és Enrique egymás mellett állnának és mosolyognának.
Deco, Ronaldinho, Eto'o, Ibra, Henry brigádot eléggé "lecserélte" azért. Persze teljesen más történet, és nagyon örülök hogy Lucho az edzőnk nélküle biztos hogy nem lennénk ilyen erősek, csak arra akartam rávilágítani hogy Pepnek elég szoros kapcsolata volt a játékosokkal, sok veszekedés és ölelgetés is, addig én még képet se nagyon láttam arról hogy Messi és Enrique egymás mellett állnának és mosolyognának.csababarca írta:Pep se sűrűn cserélgette a sztárjait, mondjuk nem is volt ilyen hármasa. (mmint elől)Nero. írta:Megnézném ahogy egyszer Enrique odamegy így valakihez az MSN-ből... Ja hogy lecserélni se meri őket.
Pep se sűrűn cserélgette a sztárjait, mondjuk nem is volt ilyen hármasa. (mmint elől)Nero. írta:Megnézném ahogy egyszer Enrique odamegy így valakihez az MSN-ből... Ja hogy lecserélni se meri őket.
Viszi magával a Cityhezpalesz77 írta:Pep és Kimmich a meccs után. Nagyon komoly meccset tolt a srác középhátvédként, pedig alapból nem is ez a posztja, mégis a meccs egyik legjobbja volt. Pep meg szórja az instrukciókat még meccs után is, még az utolsó hónapokban megtanít neki mindent amit csak tud ahogy nézem..![]()
Pep: "I love this kid. He has absolutely everything. He wants to learn... Kimmich can do whatever he wants"
Kizárt, h hamarabb lelép, okos ember, 17 milliót keres, irdatlan végkielégítése lehet, 3 évet anélkül tuti nem írt alá.Nero. írta:Pedig annyira nem alaptalan. Ha kiesnek a BL-böl akkor már tökmindegy, mert akár a szertárossal is megnyerik a BuLit. Ancelottinak amúgy sincs munkája, menjen ismerkedjen a csapattal, több idő a szakmai stábra stb.Samper írta:Oltári hülyeség az idő előtti felállításáról szóló kacsa, de az egész világsajtó átveszi. Nyilván Rumennigeék a hajukat tépik, mert mindenképpen káruk van a híresztelésből.
Amúgy amióta elment tőlünk ő is megváltozott rendesen... Furcsábbnál furcsább nyilatkozatok, ez meg hogy szezon közben jelenti be a távozását, ráadásul elősször csak ködösít... Csalódás a viselkedése nekem.
Pedig annyira nem alaptalan. Ha kiesnek a BL-böl akkor már tökmindegy, mert akár a szertárossal is megnyerik a BuLit. Ancelottinak amúgy sincs munkája, menjen ismerkedjen a csapattal, több idő a szakmai stábra stb.Samper írta:Oltári hülyeség az idő előtti felállításáról szóló kacsa, de az egész világsajtó átveszi. Nyilván Rumennigeék a hajukat tépik, mert mindenképpen káruk van a híresztelésből.
Persze, hogy nem, katalán, saját nevelés, itt többről van szó, mint a pénzről. Illetve a klubban dolgozó szakemberek is tudják, hogy milyen fontos játékos nekünk, és a jelenlegi piacon nem találunk olyat aki jobban beleillene a játékunkba.hank1ee írta:Kizárt. Busquets soha nem fog elmenni innen, ezt most megmondom.Tivornya írta:Van egy olyan sejtésem, hogy nyáron Busiért befut egy cirka 80M fontos ajánlat, amit elfogadunk.
Kizárt. Busquets soha nem fog elmenni innen, ezt most megmondom.Tivornya írta:Van egy olyan sejtésem, hogy nyáron Busiért befut egy cirka 80M fontos ajánlat, amit elfogadunk.
én nem írtam h euróban leszpalesz77 írta:Fontba lesz az 150, nem euróba, de amúgy még így se nagyono jönne ki. Meg Verratti konkrétan kijelentette, hogy marad.. De Gündoganon nem csodálkoznék, a helyében tuti lecsapnék rá Pogba mellett.visca el barca írta:állítólag 150 milla lesz erősítésre. még ha a ballasztot el is adja, max 200. abból nehezen jön ki egy verratti+pogba+alaba+stones 4-es
Ha egy ilyet tényleg össze tudnának rakni, meglenne a fix bl 4. hely kb, de ja Verratti helyett, Gündi, PSG kicsit még erősödik és akkor legalább 5 elit csapat lesz Európában.
Majd 200 millió euró ha fontban ennyi. Abból azért csak kijön ezek közül pár. Pluszba még az eladásokból is lesz valamennyi. Szóval mozgalmas nyár lesz.visca el barca írta:állítólag 150 milla lesz erősítésre. még ha a ballasztot el is adja, max 200. abból nehezen jön ki egy verratti+pogba+alaba+stones 4-es
Fontba lesz az 150, nem euróba, de amúgy még így se nagyono jönne ki. Meg Verratti konkrétan kijelentette, hogy marad.. De Gündoganon nem csodálkoznék, a helyében tuti lecsapnék rá Pogba mellett.visca el barca írta:állítólag 150 milla lesz erősítésre. még ha a ballasztot el is adja, max 200. abból nehezen jön ki egy verratti+pogba+alaba+stones 4-es