Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
feldobtad a napomnzxtpo írta:Azért ha Realba menne ott se lennének kutyaütők, persze MU-ban is, csak mihez képest, de direkt lehettel írtam. Ez mindig csak feltételezés
Nyugi mostmár Zizounak Pogba kell.Kash írta:Most lehet nagy böszmeséget írok, de én Neymar helyére -abban az esetben, ha távozna- csak is Di Mariat tudom elképzelni![]()
Valamiért mindkét futbalista testfelépítése és mozgáskultúrája azonos.
Ez most csak így hirtelen eszembe jutott
Azért ha Realba menne ott se lennének kutyaütők, persze MU-ban is, csak mihez képest, de direkt lehettel írtam. Ez mindig csak feltételezésvisca el barca írta:vagy nem.nzxtpo írta: Attól függ ez alatt mit értünk. Ha egy MU, vagy egy Real number one-ja lenne, az egész csapatot rá építenék, lehet, hogy sokkal jobban kiteljesedhetne a játéka.itt azért elég komoly játszótársai vannak.
Vagy kapna egy akkora terhet amitől 2 év alatt kiégne, és mehetne bohóckodni kínába.nzxtpo írta: Attól függ ez alatt mit értünk. Ha egy MU, vagy egy Real number one-ja lenne, az egész csapatot rá építenék, lehet, hogy sokkal jobban kiteljesedhetne a játéka.
vagy nem.nzxtpo írta:Attól függ ez alatt mit értünk. Ha egy MU, vagy egy Real number one-ja lenne, az egész csapatot rá építenék, lehet, hogy sokkal jobban kiteljesedhetne a játéka.ZBarca írta:Először is boldog születésnapot neki!![]()
szakmai szempontból jobb helyet nem is találhatna.
Attól függ ez alatt mit értünk. Ha egy MU, vagy egy Real number one-ja lenne, az egész csapatot rá építenék, lehet, hogy sokkal jobban kiteljesedhetne a játéka.ZBarca írta:Először is boldog születésnapot neki!![]()
szakmai szempontból jobb helyet nem is találhatna.
De ez nem mindig lesz így, s új kihívás pénz bármi benne lehet. 25 évvel ezelőtt a Milan volt a legjobb, mindenki odaakart igazolni, 15 éve a RM, mindenki odaakart igazolni. Az hogy most mi jók vagyunk, az nem azt jelenti, hogy 1; mindig így lesz 2; hogy idelehetne láncolni a játékosokat. Egy Untiednél vagy máshol is címekért harcolhatna ha nem is egyből, de ha megy ő lehet megy más is.Nero. írta:Mondjuk azért ne felejtsük már el, hogy mi vagyunk az FC Barcelona, egyenlőre minden játékos nálunk akar játszani és nem fordítva . Ha nem érzi úgy, hogy a címerért is focizik, akkor menjen el a Real Madridba nyugodtan, de akkor már most 24 évesen örökre megbukott mint ember, de akár elmehet a Unitedbe is, ott aztán hatalmas sikerélmények várnak rá, majd biztos sokan felfigyelnek az Európa-Ligában való sikerekre.![]()
Nálam ez most +1.Bob_Marley írta:off:Új szponzort keres a klub, főleg ha az Adidas tényleg beszáll 140-150 millióval a RM-ba, akkor nekünk is valami nagyot kell virítani.
on:
Semmi meglepőt nem látok ebben, parádés alkuhelyzetben van Neymar és a fater is erőlködik, mert minden a pénzről szól és többet akarnak. Én megértem őket, mert top3-ba is eljutott, ehhez mérten a fizetését is emelni kell. Ez már nem megélhetési fizetés, hanem presztízs fizetés. És ezért lobbiznak. Ezért dobják be, hogy akkor inkább elmennek a Rm-ba, mert ezzel is akarnak hatni a vezetésre. Érzelmi "zsarolás", igazi kis szajhák.
Itt csak az a kérdés, hogy a klubnak megéri-e ezt megadni. Valóban sokan csak egy aspektusból közelítik meg, pedig ez ennél sokkal bonyolultabb, s a 190 millió kapásból rengeteg pénz. Plusz ki tudja hogy állunk fizukkal. Én nem aggódok, mert szerintem a klub egy korrekt ajánlatot fog tenni, ha ez nem lesz megfelelő nekik, akkor kalap kabát.
És nekem úgy rémlik, hogy 2017 körül Messi szerződéshosszabbítása is aktuális lesz. Szóval lesznek még itt gondok.
recrea írta:Azért a sikeres saját neveléseket kevés értelme van a brazilokkal szembeállítani. Ahogy emlékszem, a nálunk játszó brazilok egyáltalán nem maguk döntése alapján hagyták el a klubot, inkább edzői nyomás, valamint formahanyatlás miatt.
Mondjuk Cé helyére Madridba, mert ő jó eséllyel lelép nyáron!Ronciért még kaphatnak jó összeget, a psgtől, vagy a Unitedtől! Nem véletlen hogy erőltetik a Neymar-Hazard párost! Kettejük közül valamelyiket meg szeretnék szerezni! Egyikkel sem járnának rosszul!Kovbal88 írta:Most komolyan, hova menne meg minek?
A világ egyik legjobb csapatában játszik, talán jelenleg nincs is jobb csapat, olyan fizetést kap, aminél többet máshol se. Minek menne meg hova?
Ez a 190 milliós dolog is csak arra jó, hogy magasabb fizetést kapjon. Egyébkénk jár is nekik, úgyanis történelmet készül írni a csapat
Mondjuk ha a klub ad egy korrekt ajánlatot ami mondjuk rosszabb a kérőjénél, ennek ellenére nem lesz hajlandó emelni a licitet, az példát statuáló procedúra lehet, és kell is! Ne higgye el senki sem hogy pótolhatatlan! ney papa sem!Bob_Marley írta:...Semmi meglepőt nem látok ebben, parádés alkuhelyzetben van Neymar és a fater is erőlködik, mert minden a pénzről szól és többet akarnak. Én megértem őket, mert top3-ba is eljutott, ehhez mérten a fizetését is emelni kell. Ez már nem megélhetési fizetés, hanem presztízs fizetés. És ezért lobbiznak. Ezért dobják be, hogy akkor inkább elmennek a Rm-ba, mert ezzel is akarnak hatni a vezetésre. Érzelmi "zsarolás", igazi kis szajhák....
Az vagyok, csak nem emiattvisca el barca írta:na majd te is megkapod h undorító vagyrecrea írta:Azért itt van egy klub szempont is, nemcsak egy Neymar szempont, nem értem, ezt miért hagyjátok figyelmen kívül.ha eladjuk neymart, akkor vége lesz a barcelonának, ezt nem tudtad?
na majd te is megkapod h undorító vagyrecrea írta:Azért itt van egy klub szempont is, nemcsak egy Neymar szempont, nem értem, ezt miért hagyjátok figyelmen kívül.
Igen nyilván ott a klub szempontja is, de szerintem a klubnak is az a legjobb ha Neymart meg tudják tartani..mondjuk nem pont pénzügyi okokból a legjobb, ez igazrecrea írta:Azért itt van egy klub szempont is, nemcsak egy Neymar szempont, nem értem, ezt miért hagyjátok figyelmen kívül. A múltkori főoldali cikk tökéletesen bemutatta ezt.
Én még mindig azt mondom, nem Neymar távozására van a legnagyobb esély, de félve írom le, mert már unom meg rosszul esik, ha kinevettek![]()
Spanyolországban kötelező kivásárlási árat rakni a szerződésbe. Ezt odaát úgy oldják meg, hogy 1Mrd-s kivásárlási árakat állapítanak meg, ami kb olyan, mintha nem is lenne kivásárlási ár, de mégis kötelező, pedig semmi értelme...Amúgy gondolom munkajogi jogszabályok írhatják elő, hogy ez kötelező (bár nem vagyok képben a spanyol jogszabályokkal).Kash írta:Sosem fogom megérteni, hogy mi értelme egy szerződésnek, ha bárki bármelyik átigazolási időszakban -ha kifizeti a kivásárlási árát- elviheti bármelyik játékosunkat abban az esetben, ha a játékos is menni akar...A klubnak ebbe semmi beleszólása? Én egy szerződést úgy képzelek el, hogy 2015-től 18-ig köti őt ugye egy 3 éves szerződés a klubhoz, és csak abban az esetben távozhat, ha abba a klub is beleegyez..
Azért azt tegyük hozzá, ha az a cél, hogy a klub biztosan megtartsa, akkor ez kell. Manapság random kínai klubok 50 milliókkal dobálóznak a piacon, ezenfelül bármilyen pénzesebb klub hajlandó ehhez hasonló fizetést biztosítani Neymarnak. Valószínűleg ha a klub minden áron meg szeretné tartani, elé fognak tenni egy durva szerződést, efelől ne legyen senkinek kétsége. Nem azért, mert értelme van (az ideláncoláson kívül - ami épp elég -), hanem azért, mert ezt követeli a piac. Ha pedig nincs rá ekkora szükség, akkor esélyesebbnek látom, hogy lejáró szerződéssel áll tovább, mintsem pénzt keressen rajta a klub. Sajnos idáig fajult a világ, ezzel együtt kell élni...recrea írta:Azért az ........ (mindenki gondolja ide a számára illő szót), h 3 év alatt majdnem azt a fizetést eléri, amit Messi 15 év alatt, nem beszélve arról, h még zsebbe is kapott anno, szóval nagyon elmaradva sincs.
Azért az ........ (mindenki gondolja ide a számára illő szót), h 3 év alatt majdnem azt a fizetést eléri, amit Messi 15 év alatt, nem beszélve arról, h még zsebbe is kapott anno, szóval nagyon elmaradva sincs. Ínséges időket élünk, tényleg a jövő első számú focisa, minden tekintetben, pénzt is hoz gondolom, de azért ez egy érdekes aspektus.visca el barca írta:2018-ig van szerződése és heti 200.000 eurót keres. messi ugye vmi 330-350 körül keres, annyit biztos nem fog kapni.
egy heti 300.000 eurót vhogy sztem még beletudnak erőltetni az új szerződésbe (max kap pár millát zsebbe aláírási pénz gyanánt), a kivásárlási árát felviszik mondjuk 300 millio euróra (ennyit sem fizetne érte senki szóval ez lehet 1 mrd is)
ha ezt nem fogadja el, mehet isten hírével.