Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor megkötötték semmi sem garantálta, hogy milyen teljesítményt fog nyújtani, ahhoz képest a 190 millió euró hatalmas összeg, sőt még ilyen teljesítmény mellett is, igaz az árak elszabadultak, ebbe ne menjünk bele.Kash írta:Neymart most meddig köti szerződés a klubhoz?
Sosem fogom megérteni, hogy mi értelme egy szerződésnek, ha bárki bármelyik átigazolási időszakban -ha kifizeti a kivásárlási árát- elviheti bármelyik játékosunkat abban az esetben, ha a játékos is menni akar...A klubnak ebbe semmi beleszólása? Én egy szerződést úgy képzelek el, hogy 2015-től 18-ig köti őt ugye egy 3 éves szerződés a klubhoz, és csak abban az esetben távozhat, ha abba a klub is beleegyez...Így nem sok értelmét látom akár egy hosszútávú 4-5 éves szerződés megírásának sem, hogy ha a játékos megunja 2 év után és az első kérőjére igent mond.
Nagyon megkedveltem Neymart, de egyáltalán nem bízom benne ilyen szempontból...Félek, hogy előbb utóbb, akár már a közeljövőben (fél-egy év múva) eljut az az agyáig, hogy Messi és Suarez mellett nem tud majd úgymond kitűnni...Ez már a 3. éve a klubnál, de olyan, mintha csak tavaly érkezett volna.
Mit csinál/nyilatkozik?hank1ee írta:Engem az apja már sokkal jobban idegesít, mint a bohóckodás a büntetőknél. De komolyan, mikor fogja már be tisztelt Neymar Sr.?
Persze hogy túlzás volt, de arra volt reflektáció, ami előtte volt írva. Arra akart utalni, hogy a többiek legfőképpen a meccsre figyeltek, s szerintem te is írtad hogy lsd Messi mikor odaszólt neki az Espanyol játékosa, nem érdekelte.recrea írta:Azért ez ilyen formában elég messze van az igazságtól, néhány gólban, kidolgozott helyzetben vastagon benne volt a brazil. És volt több parádés, hanem hasznos megoldása. Most a másik kettőre jöttek ki a gólok, de ne ebben mérjük már, kihagyott helyzetre nem emlékszem Neymartól, mondjuk roséfröccsöt ittam.Bob_Marley írta:Én az egészhez annyit teszek hozzá, Suarez és Messi tették a dolgukat, Neymar megint bohóckodott veszekedett, provokált. Eredmény: Suarez 4 gól, Messi 3, Neymar durcás kisgyerek a sarokban.....
Tizi ok, fejben (még) gyenge hozzá. Teljesen mindegy honnan vagy mennyit fut neki, ha félpályáról, akkor is kimarad, ha nem elég erős mentálisan.
Azért ez ilyen formában elég messze van az igazságtól, néhány gólban, kidolgozott helyzetben vastagon benne volt a brazil. És volt több parádés, hanem hasznos megoldása. Most a másik kettőre jöttek ki a gólok, de ne ebben mérjük már, kihagyott helyzetre nem emlékszem Neymartól, mondjuk roséfröccsöt ittam.Bob_Marley írta:Én az egészhez annyit teszek hozzá, Suarez és Messi tették a dolgukat, Neymar megint bohóckodott veszekedett, provokált. Eredmény: Suarez 4 gól, Messi 3, Neymar durcás kisgyerek a sarokban.....
Bob_Marley írta:Én az egészhez annyit teszek hozzá, Suarez és Messi tették a dolgukat, Neymar megint bohóckodott veszekedett, provokált. Eredmény: Suarez 4 gól, Messi 3, Neymar durcás kisgyerek a sarokban.....
Tiizit meg nem magyarázzuk már meg, negyedik ilyet rúgta el. Messinél is előkerült itt is elő kell kerüljön. Így bakker nem lehet tizit rúgni. Nekifut kirúgja a stadionból szerintem senki nem szólna egy szót sem, mert benne van, de így. És mindegy volt, nyertünk nem erről kéne szóljon, ezeket mind megértem, de a tegnapi Valencia produkció a Ligához is méltatlan volt és a meccs tanulsága inkább az volt, hogy Neymar nem tud tizenegyest rúgni. Nekem legalábbis ez volt a tanulsága.
Tudtam, hogy lesz valaki, aki személyeskedni fogcrixus írta:Flegma? Túl sokat cselez? Nem értem minek néztek itt páran focit. Nézzetek Amerikai futballt. Ott minden a taktika, hatékonyság, nincsenek ilyen flikflakkok.![]()
Nem tudom hányan (gondolom egy kezemen meg tudnám számolni) látták itt Ronaldinho-t úgy 2005 környékén vagy már előbb játszani. A futball pont az ilyen cselektől (is) szép játék.
Neymar ha nem is az a szint, mint Ronaldinho, de hasonlóan játszik, JÁTSZIK. A szurkolók nagy része ugyanis emiatt szereti meg a játékot. A futball ugyanis elvileg játék. Ki az a bolond gyerek aki 8-10 évesen a taktika miatt "szeret bele" a futballba?Azoknak akik ezt elfelejtik: a fő cél a szórakoztatás. Azért is forognak benne ekkora pénzek, mert sokakat szórakoztat. Ha ezt kiölnénk a futballból maradna csak a taktika és a hatékonyság, ami kell az eredményekhez, de túl kötötté tenné a játékot.
Nevetséges ahogy itt páran ezt látják. Persze megvan hozzá a joguk, csak az ilyen hozzáállás teszi tönkre a játékot... főleg ha már sportolók is így látják. Még ha csak megyei szinten űzik is. Undorító. Főleg olyanok akik a durva, sportszerűtlen belépők felett pedig szemet hunynak, "benne van".![]()
Nézzetek más sportot... nekünk pedig akik a "cirkusz" (látvány) részét is szeretik hagyjátk meg a futballt...
És már akkor is sok volt.visca el barca írta:senki nem írta h nem jön, be csak nekem már egy picit túl sok. "régen" amikor nem volt ekkora "sztár", sokkal szolidabban tolta.Normandia írta:Nos vannak egy pár ezren, akiknek ezek a "flegma, célnélküli alázásai" bejönnek.