Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Res
Jugador d'estrella

2016.02.05. 11:16:58

Gondolom a kivásárlási ár meglehetősen magas egy-egy ilyen szerződésben, gyakorlatilag ez jelenti a garanciát a klub szempontjából. Amúgy ritkán látni olyant, hogy valaki kitölti a szerződését akár focistáról, akár edzőről van szó...

Azzal nem értek egyet, hogy itt nem tud kitűnni... már most szuperlatívuszokban beszél róla és a másik kettőről mindenki. Nyilván az idő is neki dolgozik, mert míg Messi és Suarez már most a toppon van és lassan lefelé indul majd a lejtőn, ő még mindig képes lesz fejlődni és 2-3 éven belül a világ legjobbja lehet. Nem hiszem, hogy az a célja, hogy egy "közepes-nagy" csapatot a hátán hordva díszpolgár legyen mondjuk Liverpoolban...
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.05. 11:15:27

Kash írta:Neymart most meddig köti szerződés a klubhoz?
Sosem fogom megérteni, hogy mi értelme egy szerződésnek, ha bárki bármelyik átigazolási időszakban -ha kifizeti a kivásárlási árát- elviheti bármelyik játékosunkat abban az esetben, ha a játékos is menni akar...A klubnak ebbe semmi beleszólása? Én egy szerződést úgy képzelek el, hogy 2015-től 18-ig köti őt ugye egy 3 éves szerződés a klubhoz, és csak abban az esetben távozhat, ha abba a klub is beleegyez...Így nem sok értelmét látom akár egy hosszútávú 4-5 éves szerződés megírásának sem, hogy ha a játékos megunja 2 év után és az első kérőjére igent mond.

Nagyon megkedveltem Neymart, de egyáltalán nem bízom benne ilyen szempontból...Félek, hogy előbb utóbb, akár már a közeljövőben (fél-egy év múva) eljut az az agyáig, hogy Messi és Suarez mellett nem tud majd úgymond kitűnni...Ez már a 3. éve a klubnál, de olyan, mintha csak tavaly érkezett volna. :?
Amikor megkötötték semmi sem garantálta, hogy milyen teljesítményt fog nyújtani, ahhoz képest a 190 millió euró hatalmas összeg, sőt még ilyen teljesítmény mellett is, igaz az árak elszabadultak, ebbe ne menjünk bele. :D
Legtöbbször nem a klub akarja belerakni a kivásárlási árat, hanem a játékos/ügynök, mert ő neki sincs garancia arra, hogy jól fog menni a játék neki, jól fogja magát érezni stb, kisebb klubok esetén pedig az a tényező is ott van, ha nagyon kiemelkedőt nyújt, akkor eltudjon menni a klub beleszólása nélkül. Szerintem ha a játékosokon múlna, akkor kb 27-8 éves koruk előtt megkötött szerződések nagyon rövidtávúak lennének, hogy kénye-kedve szerint növelhesse a fizetését, vagy klubot váltson. Persze ebbe is benne lenne a rizikó egy sérülés, vagy rossz teljesítmény esetén.

Neymarra visszakanyarodva amíg ilyen jó viszonyt ápol a csapatba, jól érzi magát, nem hiszem, hogy elmegy. Ami a lényeg, hogy nyárig biztosan nálunk játszik, ezek a pletykák nem szabad, hogy megzavarják, hatással legyenek a teljesítményére, mert jelenleg minden fronton esélyesek vagyunk. Ha meglesz a szerződéshosszabbítása, akkor biztosan feljebb fog menni a kivásárlási ára, ha nem sikerül dűlőre jutni, akkor pedig valószínűleg nyáron lesz a legnagyobb esély a távozására, mert Perez van olyan elvetemült, hogy ekkora pénzeket kiadjon, utána viszont élni fog a ban.

Szeretném, hogy maradjon, de ha kapunk érte 190 milliót akkor nem esek kétségbe, olyan rosszul nem fogunk járni akkor sem. Nagyon jól megértik egymást Messivel, Suarezzel, ez emeli őket még magasabb szintre, de ő a legbizonytalanabb tagja ennek a triónak ezen a téren.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.05. 11:08:32

2018-ig van szerződése és heti 200.000 eurót keres. messi ugye vmi 330-350 körül keres, annyit biztos nem fog kapni.

egy heti 300.000 eurót vhogy sztem még beletudnak erőltetni az új szerződésbe (max kap pár millát zsebbe aláírási pénz gyanánt), a kivásárlási árát felviszik mondjuk 300 millio euróra (ennyit sem fizetne érte senki szóval ez lehet 1 mrd is)

ha ezt nem fogadja el, mehet isten hírével.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2016.02.05. 10:33:22

Neymart most meddig köti szerződés a klubhoz?
Sosem fogom megérteni, hogy mi értelme egy szerződésnek, ha bárki bármelyik átigazolási időszakban -ha kifizeti a kivásárlási árát- elviheti bármelyik játékosunkat abban az esetben, ha a játékos is menni akar...A klubnak ebbe semmi beleszólása? Én egy szerződést úgy képzelek el, hogy 2015-től 18-ig köti őt ugye egy 3 éves szerződés a klubhoz, és csak abban az esetben távozhat, ha abba a klub is beleegyez...Így nem sok értelmét látom akár egy hosszútávú 4-5 éves szerződés megírásának sem, hogy ha a játékos megunja 2 év után és az első kérőjére igent mond.

Nagyon megkedveltem Neymart, de egyáltalán nem bízom benne ilyen szempontból...Félek, hogy előbb utóbb, akár már a közeljövőben (fél-egy év múva) eljut az az agyáig, hogy Messi és Suarez mellett nem tud majd úgymond kitűnni...Ez már a 3. éve a klubnál, de olyan, mintha csak tavaly érkezett volna. :?
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.05. 10:23:23

Azért a sikeres saját neveléseket kevés értelme van a brazilokkal szembeállítani. Ahogy emlékszem, a nálunk játszó brazilok egyáltalán nem maguk döntése alapján hagyták el a klubot, inkább edzői nyomás, valamint formahanyatlás miatt.
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.05. 09:39:11

Barcaforever, egyetértek!
A Brazilokra nem annyira jellemző a klubhűség, még akkor sem, ha nem olyan távlatokban gondolkodunk, mint Xavi, Scholes, Totti, stb.
Ők valahogy nem úgy vannak "kódolva" hogy elmegyek Európába és mondjuk a legnagyobb klubok egyikében hatalmas összegekért élvezem a focit, és sikeres is vagyok, hanem egy másik nagy klub ha 2xes pénzt ígér, akkor azt minimum átgondolom! sajnos! Itt már mindent megnyert!
Mindenesetre nyáron/nyárig minden eldől! Vagy hosszabbít és akkor marad még pár évet, (többet semmikép nem fog) vagy a Madridi átigazolási szankció miatt már nyáron leléphet a fővárosba!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Res
Jugador d'estrella

2016.02.05. 08:56:29

Nekem nagyon tetszett, hogy megkapta a büntetőt. Ez megint Messinek piros pont. Az is tetszett, hogy kihagyta, mert előbb utóbb meg kellene tanulnia, hogy flegmázással nem megy semmire. Akkor már inkább az ilyen sima meccseken fizesse meg a tanulópénzt… Amúgy szerintem is jól játszott és úgy látom még mindig nem érte el a saját képességeinek határait, úgyhogy nagyon örülhetünk neki, hogy a Barcában játszik és még nem nyúlta le valamelyik pénzes csapat… Remélem két-három év múlva amikor elvileg a pályája csúcsán lesz, még akkor is bennünket örvendeztet meg majd a játékával.
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.05. 00:05:59

hank1ee írta:Engem az apja már sokkal jobban idegesít, mint a bohóckodás a büntetőknél. De komolyan, mikor fogja már be tisztelt Neymar Sr.?
Mit csinál/nyilatkozik?
Márhogy ami valódi és nem csak újságírói kitaláció....mert az újságírás alja egyébként, h miket meg nem tesznek a kattintásért.
Nagyot csalódnék, ha hülyeségeket nyilatkozna, legfőképp azért, mert akkor egy buta paraszt, aki a fia hátán lett gazdag ember.
hank1ee
Director del Fútbol

2016.02.04. 23:23:45

Engem az apja már sokkal jobban idegesít, mint a bohóckodás a büntetőknél. De komolyan, mikor fogja már be tisztelt Neymar Sr.?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Tromort77

2016.02.04. 21:46:57

Jól játszott, hasznosan játszott, adott két gólpasszt. Góllövés nem ment neki, tipikus olyan meccs volt ahol játszhatott volna bármeddig, sose jött volna össze a gól. Egyedül a büntetőnél hülyéskedte el. Nem értem miről megy már megint a témázás. Nemhogy örülnétek.
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.02.04. 21:42:49

Napi Neymar: Neymar papa ( véleményem szerint a fő kavarógép) vhol beismerte egy interjún, hogy a MU az a csapat, aki hajlandó lenne kifizetni a 190 milliót érte. Másrészt a Madrid azt mondja, h Neymar lépjen ki a nyilvánosság elé és ismerje el, h tárgyalták már és gyakoroljon nyomást a vezetésre ha nem akarnák eladni, mint ahogy tette azt anno Robinho Bale vagy Ronaldo.

Ezek mostmár nem kósza pletykák az teljesen egyértelmű. Mi amúgy is pénz szűkében vagyunk nem fogunk licit háborúba menni. Neymarnak nagyon észnél kell lennie véleményem szerint. Mindenki láthatja, h igazi brazil és nagy szüksége van egy normális közegre és edzőre különben úgy elszállhat, mint tette Robinho és könnyen elmehet ő is kínába bohóckodni. Ez az én véleményem.

2 kérdés van: a szívére hallgat és a világ legjobb támadótriójában marad vagy az egyértelműen pénzéhes apjára hallgat ( aki szerintem már az előző igazolásán milliókat keresett) és elmegy a MU MCity Real Madrid hármas egyikébe, lehet kétszer annyi pénzt keresni.

Megkérek mindenkit, h ne éljenek abban a mesében, h jaj úgyse menne a Real Madridba, azt hiszem a gesztusok ahogy viselkedik meccsenként mindent elmond a személyiségéről.

Ronaldo biztosan lelép Madridból, Perez megkérte, h ne utazgassan Marokkóba hetente többször, erre hétvégén csak azért is elrepült a K1-es barátjához.

Bár én arra szavazok, h maradjon.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.04. 21:40:39

recrea írta:
Bob_Marley írta:Én az egészhez annyit teszek hozzá, Suarez és Messi tették a dolgukat, Neymar megint bohóckodott veszekedett, provokált. Eredmény: Suarez 4 gól, Messi 3, Neymar durcás kisgyerek a sarokban.....
Azért ez ilyen formában elég messze van az igazságtól, néhány gólban, kidolgozott helyzetben vastagon benne volt a brazil. És volt több parádés, hanem hasznos megoldása. Most a másik kettőre jöttek ki a gólok, de ne ebben mérjük már, kihagyott helyzetre nem emlékszem Neymartól, mondjuk roséfröccsöt ittam.

Tizi ok, fejben (még) gyenge hozzá. Teljesen mindegy honnan vagy mennyit fut neki, ha félpályáról, akkor is kimarad, ha nem elég erős mentálisan.
Persze hogy túlzás volt, de arra volt reflektáció, ami előtte volt írva. Arra akart utalni, hogy a többiek legfőképpen a meccsre figyeltek, s szerintem te is írtad hogy lsd Messi mikor odaszólt neki az Espanyol játékosa, nem érdekelte. :D Neymar meg végig Barragannal volt elfoglalva, eredménye hogy gólt akartunk vele rúgatni és tiziből sem ment.
Ordító helyzete valóban nem volt, de olyanból volt nem egy, mikor addig cipelte míg a végén volt egy nyeszlett lövéspróbálkozás....Na én ezeket nem szeretem benne, plusz igazán ami nagyon felhúzott, hogy volt egy jelenet mikor Vidal érkezett mögötte váltva, s sima passz helyett valami flikkflakkal tette tovább, hosszú is lett.....Nálam ez bőven túlzás kategória, mert haszna nem származik belőle a csapatnak. Rohadt jó játékos, de vannak olyan dolgai, amik nem válnak hasznunkra. Ezeket kéne kinőnie, ezt továbbra is tartom, mert a legfontosabb az lenne mi a jó a csapatnak.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.04. 21:28:33

Crixusnál és messnél a pont. Bár nemtudom minek kell felülni a szándékos provokációnak.

Újra és újra történlmet ír a csapat, más csapatok szurkolói még csak álmodni se mernek arról ami nálunk folyik, nálunk van a világ három legjobb játékosa, de miért nem rúgunk az Atleticonak is hetet és Neymar minek cselez ennyit.

**** ******** ****!!
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kash
Entrenador del Barça

2016.02.04. 21:24:49

Lehet mi Barcások vagyunk az egyetlen szurkolótábor -lehet külön ki kellene emelnem, hogy a Magyar barca szurkolótábor- a világon, akik képesek ilyen szinten szídni saját játékosukat, pedig tulajdonképpen jól játszott :lol:
23 éves, még fiatal, elég nagy az arca, ezért szólalkozik össze mindig egy bizonyos személlyel egy meccsen, de ehhez is 2 ember kell...Olyat még nem láttam, hogy valaki kicselez egy másik embert majd az akció végén odamegy hozzá és röhög a képébe, hogy "ezt jól benézted!!!"
Folyton beeteti a cseleivel meg a kötényeivel az ellenfeleit, ők bedurciznak, folyamatosan beszólnak neki meg faragják, és mivel Neymar rendelkezik a "fiatal-brazil" kombóval, a vére nem hagyja...Ez a magyarázat! Nem elég érett fejben, de majd idővel, ha ittmarad még 6-7 évig a Barcában, csiszolódni fog. Amig ilyen 190milla eurós ajánlatok jönnek érte külömböző kluboktól, nem csoda, hogy akkora az arca, mint egy ház.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.04. 21:22:51

Bob_Marley írta:Én az egészhez annyit teszek hozzá, Suarez és Messi tették a dolgukat, Neymar megint bohóckodott veszekedett, provokált. Eredmény: Suarez 4 gól, Messi 3, Neymar durcás kisgyerek a sarokban.....
Azért ez ilyen formában elég messze van az igazságtól, néhány gólban, kidolgozott helyzetben vastagon benne volt a brazil. És volt több parádés, hanem hasznos megoldása. Most a másik kettőre jöttek ki a gólok, de ne ebben mérjük már, kihagyott helyzetre nem emlékszem Neymartól, mondjuk roséfröccsöt ittam.

Tizi ok, fejben (még) gyenge hozzá. Teljesen mindegy honnan vagy mennyit fut neki, ha félpályáról, akkor is kimarad, ha nem elég erős mentálisan.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.04. 20:57:45

Ha lenne kivel beszélni és nem te magad írnád le miért vagy vele elfogult akkor valóban lehetne miről beszélni. :D
7:0 után, ami egy paródia meccs volt, s szégyellheti magát a Valencia, érdemben nem sokat lehet a meccsről beszélni, tanulságot levonni. Azt igen, hogy a negyedik, ami kimaradt és ez baj. Nyertünk meg minden az jó, s örülök is neki. De így viszont tizit nem lehet rúgni.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.04. 20:49:55

Tiizit meg nem magyarázzuk már meg, negyedik ilyet rúgta el. Messinél is előkerült itt is elő kell kerüljön. Így bakker nem lehet tizit rúgni. Nekifut kirúgja a stadionból szerintem senki nem szólna egy szót sem, mert benne van, de így. És mindegy volt, nyertünk nem erről kéne szóljon, ezeket mind megértem, de a tegnapi Valencia produkció a Ligához is méltatlan volt és a meccs tanulsága inkább az volt, hogy Neymar nem tud tizenegyest rúgni. Nekem legalábbis ez volt a tanulsága.

Én még azt tenném hozzá, hogy Suarez is ugyanúgy flikk-flakkolt, sarkazgatott, ugyanannyira vette komolyan csak éppen az ő technikai tudása más szinten van. Mellesleg a brazil kiosztott 3 gólpasszt (amin elvileg nálad sokat számít) sokszor ő bontotta meg a védelmeket a többiek előtt. De ilyenkor ezt el kell nézni, nem számít. A büntető pedig, ha két centivel beljebb megy, mindenki ódákat zengene, hogy milyen tökéletes volt.

Ha pedig a tegnapi meccsnek számodra annyi a tanulsága, hogy Neymar nem tud tizenegyest rúgni, akkor tényleg nincs miről beszélni.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.04. 20:36:53

Én az egészhez annyit teszek hozzá, Suarez és Messi tették a dolgukat, Neymar megint bohóckodott veszekedett, provokált. Eredmény: Suarez 4 gól, Messi 3, Neymar durcás kisgyerek a sarokban.....

Tiizit meg nem magyarázzuk már meg, negyedik ilyet rúgta el. Messinél is előkerült itt is elő kell kerüljön. Így bakker nem lehet tizit rúgni. Nekifut kirúgja a stadionból szerintem senki nem szólna egy szót sem, mert benne van, de így. És mindegy volt, nyertünk nem erről kéne szóljon, ezeket mind megértem, de a tegnapi Valencia produkció a Ligához is méltatlan volt és a meccs tanulsága inkább az volt, hogy Neymar nem tud tizenegyest rúgni. Nekem legalábbis ez volt a tanulsága.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.04. 20:34:49

Én például Dinho óta vártam egy olyan játékosra aki ilyen magas szinten tud, és vállalja is a cseleket, személy szerint én ezt preferálom, egyébként vicces felhozni mellé az NFL-t, mert azt is nagyon szeretem, de ott teljesen más dolgokra figyelek mint az európai footballban (bár ott is az olyan egyéniségek "nyűgöznek le" mint pl. Newton), imádom Messi játékát, de részemről a súlypont áthelyezés, még nem cselezés, nagyon szomorú lennék ha eltűnne ez a fajta játék a football világából. De egyébként az is túlzás lenne, ha egy csapatban mindenkinek ez lenne a játékstílusa, elég egy olyan egyéniség, akiben ez benne van. Egyetlen egy dolog van amiben változnia kéne, az pedig a stílus amikor áll a játék és egymásnak magyaráznak, amúgy meg, amelyik játékos Neymi játékstílusát megalázásnak érzi, az menjen el virágkötőnek, talán ott nem fogják a lelkivilágát tönkretenni.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.04. 20:27:48

na tessék, undorító vagyok h le mertem írni a véleményem :cry: megyek is a sarokba, odamorzsoltam 3 cső kukoricát, onnan fogom végignézni a sevilla meccset :(

"Neymar édesapja megerősítette, hogy a Manchester United tavaly nyáron világrekordnak számító, 190 millió eurós ajánlattal próbálta meg elcsábítani fiát a Barcelonából. "
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.02.04. 20:22:32

crixus írta:Flegma? Túl sokat cselez? Nem értem minek néztek itt páran focit. Nézzetek Amerikai futballt. Ott minden a taktika, hatékonyság, nincsenek ilyen flikflakkok. :roll:
Nem tudom hányan (gondolom egy kezemen meg tudnám számolni) látták itt Ronaldinho-t úgy 2005 környékén vagy már előbb játszani. A futball pont az ilyen cselektől (is) szép játék.
Neymar ha nem is az a szint, mint Ronaldinho, de hasonlóan játszik, JÁTSZIK. A szurkolók nagy része ugyanis emiatt szereti meg a játékot. A futball ugyanis elvileg játék. Ki az a bolond gyerek aki 8-10 évesen a taktika miatt "szeret bele" a futballba? :roll: Azoknak akik ezt elfelejtik: a fő cél a szórakoztatás. Azért is forognak benne ekkora pénzek, mert sokakat szórakoztat. Ha ezt kiölnénk a futballból maradna csak a taktika és a hatékonyság, ami kell az eredményekhez, de túl kötötté tenné a játékot.
Nevetséges ahogy itt páran ezt látják. Persze megvan hozzá a joguk, csak az ilyen hozzáállás teszi tönkre a játékot... főleg ha már sportolók is így látják. Még ha csak megyei szinten űzik is. Undorító. Főleg olyanok akik a durva, sportszerűtlen belépők felett pedig szemet hunynak, "benne van". =D> =D> Nézzetek más sportot... nekünk pedig akik a "cirkusz" (látvány) részét is szeretik hagyjátk meg a futballt...
Tudtam, hogy lesz valaki, aki személyeskedni fog :D Van egy olyan sport is,ami maximálisan kielégíti a vágyaid (freestyle), mi meg döntsük el magunknak, hogy miért nézzük(űzzük) ezt a sportot. Másrészt, a másik futballt is nézik egy páran, pedig ott nincsenek ilyen flikk-flakkok. Harmadrészt, én még mindig nem azért hoztam fel a témát, mert sokat cselez, hanem mert ahogy viselkedik, az nem sportemberhez méltó. Elismerem, ott van a top2 játékosban jelenleg, de nem fogok neki tapsolni, mert csinál 2 rabonát.
Érdekes, hogy én abba a barcába szerettem bele, ahol nem volt ennyi flikk-flakk, pedig a Te logikádat követve minden egyes embernek Real szurkolónak kellene, hogy legyen, ott volt mindig is a csillogás.
crixus
Entrenador del Barça

2016.02.04. 20:09:41

Flegma? Túl sokat cselez? Nem értem minek néztek itt páran focit. Nézzetek Amerikai futballt. Ott minden a taktika, hatékonyság, nincsenek ilyen flikflakkok. :roll:
Nem tudom hányan (gondolom egy kezemen meg tudnám számolni) látták itt Ronaldinho-t úgy 2005 környékén vagy már előbb játszani. A futball pont az ilyen cselektől (is) szép játék.
Neymar ha nem is az a szint, mint Ronaldinho, de hasonlóan játszik, JÁTSZIK. A szurkolók nagy része ugyanis emiatt szereti meg a játékot. A futball ugyanis elvileg játék. Ki az a bolond gyerek aki 8-10 évesen a taktika miatt "szeret bele" a futballba? :roll: Azoknak akik ezt elfelejtik: a fő cél a szórakoztatás. Azért is forognak benne ekkora pénzek, mert sokakat szórakoztat. Ha ezt kiölnénk a futballból maradna csak a taktika és a hatékonyság, ami kell az eredményekhez, de túl kötötté tenné a játékot.
Nevetséges ahogy itt páran ezt látják. Persze megvan hozzá a joguk, csak az ilyen hozzáállás teszi tönkre a játékot... főleg ha már sportolók is így látják. Még ha csak megyei szinten űzik is. Undorító. Főleg olyanok akik a durva, sportszerűtlen belépők felett pedig szemet hunynak, "benne van". =D> =D> Nézzetek más sportot... nekünk pedig akik a "cirkusz" (látvány) részét is szeretik hagyjátk meg a futballt...
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.04. 19:58:21

Nincs a driblivel semmi gond, legalább színesíti a játékot, engem cseppet sem zavar, ha a sima passz helyett flikk-flakkol. Végre valaki, akinek a vérében van....tegnap az a sarkazós kötényes lefordulás, hány hasonlót láttatok (topligás) meccsen az elmúlt 5 évben?! Parádé...

A vitázásairól meg annyit, h sajnos annyi esze van, h felveszi az ellenfél stílusát. Ha okos lenne, röhögne egy jót és megkérdezné az eredményt, nagyjából, ahogy Messi csinálta az Espanyolos balfékkel.

Egy valami zavaró benne, amit talán veb is írt, befut, becselezi magát, lövés meg sehol. Jobbal, ballal, spiccel, bánom is én, verje kapura csukott szemmel. Mindig is azokból lettek a nagy focisták, akik vállaltak, önzőbbek voltak a többieknél, kihagyták a helyzetet és mentek tovább elfelejtve azt, újra és újra.

Szerencséje is van, nem egyedül kell cipelnie a csapatot, ahogy Dinhonak kellett, bár még ez is eljöhet, remélem el is fog, lássuk mit tud :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.04. 19:45:32

visca el barca írta:
Normandia írta:Nos vannak egy pár ezren, akiknek ezek a "flegma, célnélküli alázásai" bejönnek.
senki nem írta h nem jön, be csak nekem már egy picit túl sok. "régen" amikor nem volt ekkora "sztár", sokkal szolidabban tolta.
És már akkor is sok volt. :D

És amit előzőleg írtál, nekem sem úgy van vele bajom,csak sokkal többet érzek benne, meg a csapat számára hasznosabb játékost. Nekem lehet ez a lieblingem nem tudom. :D A gólok meg mostanában azért kevésbé jönnek egyébként. :D
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.04. 19:43:56

csak nem tudom szó nélkül hagyni....néhány ember itt úgy beszél a világ egyik legjobb játékosáról,a mi játékosunkról!! mintha egyik gyűlöletes ellenfelünket mínősítenék :mrgreen:
-felesleges cselek?? talán Pedró vissza passzait síratjátok? vagy a monoton keresztpasszokat kell neki is csinálni? a védőfalakat áttörni csak lyukra futással, kényszerítőzéssel, vagy csellel lehet az előbbiekhez társ is kell (és laszti!) és mellesleg Ney ebben is a legjobb Suarez mellett. Neymar cselei zseniálisak, látványosak és hatékonyak is de nem megalázóak (ezt a baromságot-már elnézést-nem is értem!) legfeljebb frusztrálják azt aki kénytelen elszenvedni.
-esik kel? mert rúgják ahol érik - ez egyszerű önvédelem!!
-vitatkozik? igen mert módszeresen hergelik!! mert tartanak tőle -éppen hogy a cselei miatt! és mert szélvész gyors és mert ha nem rúgják fel szívhatják.....
- a 11-es? kísérletezik, mert szines egyéniség oszt ennyi! nem lehet mindenben tökéletes, majd elhagyja, vagy tökélyre fejleszti !
- azoknak pedig akik abból az aspektusból szapulják (..fociztak már valaha...) talán savanyú a szőlő?!
Válasz küldése