Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így-ígyhajnesz írta:Számomra 2003-ban jött el az érdeklődés a csapat iránt, egy szemüveges védekező középpályás miattEmlékszem, nagyon szerettem azt a játékost, talán abban az időben jobban hajtott a meccseken,mint Gattuso,ami nagy szó...
Aztán jött Ronaldinho,Deco, stb, s emlékszem egy nagy hajrát produkáltunk a szezon végén,ha jól emlékszem 3.ok lettünk végül, akkor köteleztem el magam végleg a csapat mellett.
Amit a Getafe 4:0 és a BL-győztesként rögtön ha jól emlékszem a Liverpool elleni 16 között búcsúzás után kaptam, azt én sem könnyen raktam zsebre.Bob_Marley írta:És mindenki mindig cikizett edzésen is meg a suliban is, hogy na mi van a Barcelonaval? Abban az időben, Juventus, Real Madrid, Bayern stb volt a "menő".
2001-ben, amikor 9 éves voltam Barcelonában nyaraltunk és ott kaptam egy Rivaldos mezt. Azt utána szépen lassan egyre nagyobb Barca fan lettemRinku írta:Mivel alkalmas topicot nem találtam erre, ezért ide írom.
Ki és miért kezdett el szurkolni a Barcának?Mikor/kb. mikor látta az első meccsét, meccseit, mi volt az indíttatás, amiért pont a Barcát választotta?
![]()
Én is 2006-ban, csak én még januárban. Karácsonykor lett TV-nk, egy ismerősöm Deco fan volt, miatta leültem egy meccset nézni, aztán Dinho miatt maradtam.Rinku írta:Mivel alkalmas topicot nem találtam erre, ezért ide írom.
Ki és miért kezdett el szurkolni a Barcának?Mikor/kb. mikor látta az első meccsét, meccseit, mi volt az indíttatás, amiért pont a Barcát választotta?
1, Bevisznek, kihallgatnak, és presszionálnak, hogy beismerő vallomást tegyél. Ha nem teszed meg, és később esetleg megoldják az ügyet, mármint elkapják a valós tettest, a munkatársaid bajba kerülhetnek a hatóság félrevezetéséért, illetve hamis vádért börtönbe kerülhetnek. Egyáltalán mi alapján mutogatnak rád csoportosan, ha nincs bizonyíték? Rögtön kiderülne, hogy közülük ölte meg valaki az embert.daffy írta:Sziasztok!
Egy,szerintem nagyon érdekes témát hoztam nektek. Két kizárólag elméleti probléma:
1. Dolgozom mondjuk egy cégnél,11 másik emberrel. Egyik reggel egy hulla lesz a munkahelyen. Én egyedül lakom,éjjel egyedül aludtam otthon. Alibi nincs,tanuk nincsenek rá. 10 munkatársam azt mondja,hogy én öltem meg az embert. Az igazság azonban az,hogy nem én voltam. Nem tudom ezt bizonyítani,de mindenki ellenem vall. Mire elég az ő szavuk? Vizsgálni fognak miatta vagy ez bizonyítéknak minősül és elég ahhoz,hogy leültessenek?
2. Dolgozom egy drága ruhaboltban. Jönnek mennek az áruk,hoznak ruhát,visznek ruház. A vevők is vásárolnak. Azonban a munkatársam időnként ellop és elad egy ruhadarabot. Hogy tartsam a szám,kapok érte x összeget. Ő tudja,hogy én benne vagyok és a vevő is tudja,aki megveszi tőle illegálban a terméket. Kamera nincs,csak kp mozgás. Itt bűnös vagyok,de ártatlannak vallom magam,míg ők ez esetben is azt vallják,hogy én IS benne voltam. Itt mire elég a kimondott szó?
A melóban ma vitáztunk ilyenekről,így remélem van itt egy joghallgató,jogász vagy börtöntöltelék,aki megválaszolja
1. Én sem vagyok joghallgató,de tudtommal az ártatlanság vélelme áll fent minden esetben...Tehát,ha nem tudják bizonyítani a bűnösséged, akkor ártatlan vagy...bár nyilván ez a valóságban másképp működhet. Ennek témájában ajánlom mindenkinek a Törés című filmet vagy még ha jól emlékszem hasonló a Törvénytisztelő polgár is..daffy írta:Sziasztok!
Egy,szerintem nagyon érdekes témát hoztam nektek. Két kizárólag elméleti probléma:
1. Dolgozom mondjuk egy cégnél,11 másik emberrel. Egyik reggel egy hulla lesz a munkahelyen. Én egyedül lakom,éjjel egyedül aludtam otthon....
2. Dolgozom egy drága ruhaboltban. Jönnek mennek az áruk,hoznak ruhát,visznek ruház. A vevők is vásárolnak....
SzerencséreCapon írta:Rossz példa, annál még egy biciklilopást is jobban és tovább vizsgálnakdaffy írta:Ezek szerint az emberek szava max arra elég,hogy vizsgálódni kezdenek? Mint pl nav-os bejelentéseknél?
Rossz példa, annál még egy biciklilopást is jobban és tovább vizsgálnakdaffy írta:Ezek szerint az emberek szava max arra elég,hogy vizsgálódni kezdenek? Mint pl nav-os bejelentéseknél?
Igen, szerintem is így van. Nekik kell bebizonyítani, hogy te voltál, és nem neked, hogy nem te tetted. Sőt szerintem az ha megvádolnak a munkatársaid, de nem lehet rád bizonyítani, akkor rágalmazásért még be is perelheted őket, és szerintem jó eséllyel indulhatnál a tárgyalásokon.daffy írta:Ezek szerint az emberek szava max arra elég,hogy vizsgálódni kezdenek? Mint pl nav-os bejelentéseknél?
Inkább úgy mondanám , hogy önmagában nem bizonyít semmit. Elegendő bizonyíték mellett akár döntő is lehet egy tanú vallomása.daffy írta:Ezek szerint az emberek szava max arra elég,hogy vizsgálódni kezdenek? Mint pl nav-os bejelentéseknél?
Ha nem találnának semmiféle tárgyi bizonyítékot akkor semmit sem ér az , hogy valaki azt mondja , hogy te voltál. Persze nyilván te lennél az első számú gyanúsított , de nem nagyon tudnának rád bizonyítani semmit. Még akkor sem szerintem , hogy ha valaki azt vallja , hogy látta ahogy megölted xy-t ( ezt megerősíthetné/cáfolhatná valaki aki tényleg ért hozzá.)daffy írta:Sziasztok!
1. Dolgozom mondjuk egy cégnél,11 másik emberrel. Egyik reggel egy hulla lesz a munkahelyen. Én egyedül lakom,éjjel egyedül aludtam otthon. Alibi nincs,tanuk nincsenek rá. 10 munkatársam azt mondja,hogy én öltem meg az embert. Az igazság azonban az,hogy nem én voltam. Nem tudom ezt bizonyítani,de mindenki ellenem vall. Mire elég az ő szavuk? Vizsgálni fognak miatta vagy ez bizonyítéknak minősül és elég ahhoz,hogy leültessenek?
Ebben az esetben nagyon sok minden függ a tanuktól. Nem olyan nehéz kideríteni , hogy tudtál róla vagy sem utána pedig megvizsgálnák a pénzügyeket és máris kiderülne az igazság ( KP esetén pedig ott a a házkutatás). A kimondott szó itt se nagyon ér semmit szerintem.daffy írta: 2. Dolgozom egy drága ruhaboltban. Jönnek mennek az áruk,hoznak ruhát,visznek ruház. A vevők is vásárolnak. Azonban a munkatársam időnként ellop és elad egy ruhadarabot. Hogy tartsam a szám,kapok érte x összeget. Ő tudja,hogy én benne vagyok és a vevő is tudja,aki megveszi tőle illegálban a terméket. Kamera nincs,csak kp mozgás. Itt bűnös vagyok,de ártatlannak vallom magam,míg ők ez esetben is azt vallják,hogy én IS benne voltam. Itt mire elég a kimondott szó?
A melóban ma vitáztunk ilyenekről,így remélem van itt egy joghallgató,jogász vagy börtöntöltelék,aki megválaszolja
Eszméletlen mennyi mindent tud adni a csapatnak még mindig.
Eszméletlen nagyot küzdött ma
Igyatok mert nyertünk, aztán legyetek eszméletlenek.Na ma eszméletlenül tetszett.