eddig is griezmann játszotta be azt a posztot... de majd torres robbantnoname írta:Az Atletico konkrétan profitot hozott össze a nagyot bukó Martinezből. A gond az h nem nagyon maradt középcsatáruk.

eddig is griezmann játszotta be azt a posztot... de majd torres robbantnoname írta:Az Atletico konkrétan profitot hozott össze a nagyot bukó Martinezből. A gond az h nem nagyon maradt középcsatáruk.
nem cáfollak, nagyjából minden a helyén van amit írtál.Bob_Marley írta:veb majd megcáfolhat
Annak tükrében, hogy a Leicesternél csak a WBA és a Sunderland birtokolja kevesebbet a labdát az egész PL-ben, szerintem annyira nem meglepő..TripleH írta:Bocsi látom Kanténál nem is lehet 14-15ös adatokat kiválasztani, de egyébként a poén kedvéért rakd oda kantét és állítsd át 15-16os statokra, én eléggé meglepődtem.
Nem rossz számok, de Kantét is odarakhattad volna viszonyításképpen.
Én Marseilleből ismerem, rohadt nagy kedvenc volt.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... te-2481239
Portoék megint összehoztak egy nagy üzletet.
Ennek az Imbulanak 1 meccsét láttam, hát nem volt valami nagy szám. Aki látta többet az írhatna róla.
Nem is játszott sokat, és még 4 millát rá tudtak pakolni.
Én bírtam, amíg szem előtt volt, csak nála is előjöttek ezek a szokásos problémák, amik a nyomorból hirtelen gazdagságba csöppenő srácoknál gyakran.PCsabi írta:![]()
Former Brazil international Adriano has signed for Miami United FC in the National Premier Soccer League .
OFFICIAL: Freddy Guarin has joined Shanghai Shenhua from Inter Milan for €12million.roby122 írta:RamiresCsiangszu Suninghoz 25 millió font
Luis FabianoTJ Quanjian ingyen
Szaporodnak szép számmal.
Ha minden igaz szerda reggel érkezik Londonba, fél éves kölcsön, visszavásárlási opciójuk lesz rá - Chelseabe megy.roby122 írta:Pato sem véletlen van még Brazíliában. Bár azon csodálkoztam, hogy nem fogatta el azt a 13 millió eurós ajánlatot.
Ennyi pénzt nem kapnak az USA-ban. Kaká a legjobban kereső játékos az MLS ben, és ő kap 7.2 millió dollárt.nzxtpo írta: Mind a két játékos simán megüti még mindig a top ligák szintjét, de ők a pénzt választják. Akkor miért nem mondjuk USA? Ott még celebeskedhetnének is, a bajnokság is fejlődik, de még mindig kiemelkedhetnének.
Mondjuk brazilként Kínából könnyebb bekerülni mostanában a válogatottba
Ekkora pénzt szerintem nem kapnának az USA-ban.nzxtpo írta:Mind a két játékos simán megüti még mindig a top ligák szintjét, de ők a pénzt választják. Akkor miért nem mondjuk USA? Ott még celebeskedhetnének is, a bajnokság is fejlődik, de még mindig kiemelkedhetnének.Bob_Marley írta:Ramires set to leave Chelsea for Jiangsu Suning in £20m deal.
https://pbs.twimg.com/media/CZo_ERgWAAABc2o.jpg:large
Gervinho to China for £13.8m. Roma set to replace former Arsenal forward with El Shaarawy.
Van itt pénz.
Mondjuk brazilként Kínából könnyebb bekerülni mostanában a válogatottba
Mind a két játékos simán megüti még mindig a top ligák szintjét, de ők a pénzt választják. Akkor miért nem mondjuk USA? Ott még celebeskedhetnének is, a bajnokság is fejlődik, de még mindig kiemelkedhetnének.Bob_Marley írta:Ramires set to leave Chelsea for Jiangsu Suning in £20m deal.
https://pbs.twimg.com/media/CZo_ERgWAAABc2o.jpg:large
Gervinho to China for £13.8m. Roma set to replace former Arsenal forward with El Shaarawy.
Van itt pénz.