A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Én is attól félek, hogy a Valencia duplázott erővel fog hajtani, szinte az egyetlen esélyük ez a sorozat, hogy komolyabb eredményt érjenek el. A BL szereplési hely elúszott, igaz ott van az EL, de nem hiszem, hogy ott a döntő közelébe kerülhetnek. (bár ne legyen igazam) Nekünk viszont a másik két sorozatra is nagyon kell figyelni, főleg, hogy azok nagyobb súllyal esnek a latba.Bob_Marley írta:Én tartok a meccstől, mert gyakorlatilag lassan ez a kupa az egyetlen esélyük, hogy nemzetközi kupát érjenek el. Nem hiszem, hogy az EL-t megtudják nyerni. Az biztos, hogy nagyon akarnak majd, a bekapott gólt feltétlenül el kell kerülni és bizony nem jó ómen, hogy legutóbbi négy meccsünkön mindig kaptunk gólt. Ha ezt sikerül megoldani akkor fél siker.

Naigen...mahitoo írta:Cserisevet kölcsön vette a Valencia. Remélhetőleg valami adminisztrációs baki miatt a visszavágót már nem kell lejátszanunk...![]()
![]()
Amúgy viccen kívül. A csapatát kizárták, de voltak/vannak olyan szabályok, hogy a jogosulatlanul játszó játékos külön is kap büntetést. Azért mekkora lenne, ha Cserisev szó szerint egymaga kiejtené a Real Madridot és a Valenciát a kupából.
Emlékszem arra a 2014 áprilisi kupadöntőre, mennyire örültünk és mennyire nagy "megmentő" volt az a tény hogy a sérült Bartrát valahogy sikerült összerakni a döntőre, olyan szinten lehalt volt a csapat főleg védő poszton.recrea írta:Madridék, Bilbao kiesett, innen tényleg ki van kövezve.
Sztem könnyedén behúzzuk. Döntőhöz meg annyit, h egymeccses döntőt nem igazán szoktunk veszíteni, utóbbi 4 BL döntőt húztuk, egy kupát nem (de ott is rengeteg helyzetünk volt a Real ellen), meg talán egy európai szuperkupát buktunk a Sevilla ellen. Szóval igen jól döntőzünk
A keretük átlagéletkora nagyon alacsony, és ez döntő lesz egy-egy kiélezett helyzetben. Tény, hogy nem lesz könnyű menet, de mindenképpen tovább kellene menni, bárkit is kaptunk volna, bár itt már nincs kötelező győzelem, de talán ők a legkönnyebbek a 3 közül, az idei forma alapján.Bob_Marley írta:Persze nem lehetetlen még feljönniük, de jelenleg eléggé le vannak maradva az EU kupa helyektől, így a kupában biztos hogy kettőzött erővel fognak küzdeni és azért vannak olyan játékosaik akikre bizony figyelni kell. Én annyira nem örülök nekik, mert csalóka ahol vannak és bármi van Valenciában nagyon kellemetlen játszani. Nyilván esélyesebbek vagyunk, de nagyon oda kell figyelni, mert ez kemény párharc lesz érzésem szerint.MessiNeymarSuarez írta:FRISS:
Valenciát kaptuk a kupában!

Persze nem lehetetlen még feljönniük, de jelenleg eléggé le vannak maradva az EU kupa helyektől, így a kupában biztos hogy kettőzött erővel fognak küzdeni és azért vannak olyan játékosaik akikre bizony figyelni kell. Én annyira nem örülök nekik, mert csalóka ahol vannak és bármi van Valenciában nagyon kellemetlen játszani. Nyilván esélyesebbek vagyunk, de nagyon oda kell figyelni, mert ez kemény párharc lesz érzésem szerint.MessiNeymarSuarez írta:FRISS:
Valenciát kaptuk a kupában!