Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
crixus írta:Azért én nem mondanám egy edzőre aki az első osztályú pályafutása során eddig 6 szezonból 5ször bajnok csapatot vezetett és a 7. szezonjában meglesz a 6. elsősége is, illetve, hogy a BL-ben, Európa(világ) legrangosabb futballsorozatában 6-ból 6-szor eljutott az elődöntőig, 2-szer győzöttzola8787 írta:Ha 2 éven belül csinál egy ütőképes City-t, akkor elismerem, hogy nagy edző, addig marad egy középszerű edzőcske a szememben aki jókor van jó helyen.
(Ütőképes: a bl-ben alkot valamit és nem nyusziként esnek ki, mint minden évben)
hogy középszerű és jókor volt jó helyen. Mert akárki akármit állít - bár nem hiszem, hogy lenne ilyen -, a BL és a bajnoki cím a két legértékesebb cím, amit európai futballcsapat nyerhet.
Azt is érdemes megnézni, hogy pl. a Bayern hol volt Pep előtt.
Bennük van a német vér, de Münchenben ez egyáltalán nem jellemző. Én úgy vettem észre, h kint kedvelik őt, tegyük hozzá, rohadt jó focit is játszanak, ha idén hozza a BL-t, akkor meg abszolút sikeres volt. Persze ha....de komoly esélyesek.visca el barca írta:sokszor beszéltük már itt is, a bayern szurkoló az egy más "állatfaj". sokan a madridistákról meg a barcásokról vélekednek úgy, hogy felsőbbrendűeknek képzelik magukat, pedig a bayernesknél pökhendibb tábor nincs a világon.
Lemaradtam Ancelotti lesz a BM edzője ezek szerint...Tromort77 írta:Én tovább megyek, szerintem Ancelotti alatt nem lesz ilyen sima bajnoki cím, lehet fogják még visszasírni ezeket az éveket.
akkor érted már miért írtam azt amit?Tromort77 írta:Egyébként meg aki nem tud értékelni 5 kupát 3 év alatt. (+1 bajnoki cím lesz idén illetve még lesz esélyük is a BL-ben) az más világban él.
Nincs ilyen, hogy egy tábor ilyen vagy olyan. Egyéni emberekkel kell beszélni, egyéni véleményeket meghallgatni nem táborokét. Minden táborban van negatív példa.visca el barca írta:sokszor beszéltük már itt is, a bayern szurkoló az egy más "állatfaj". sokan a madridistákról meg a barcásokról vélekednek úgy, hogy felsőbbrendűeknek képzelik magukat, pedig a bayernesknél pökhendibb tábor nincs a világon.
BL győzelmet elvárni hülyeség, de annál sztem mindenképp többet vártak, mint hogy egyik évben egy középszar Real porolja el őket, majd másik évben csak azért ne kapjanak ők hetet a Barcától, mert azok tiszteletből leálltak a biztos továbbjutás tulajdonában.palesz77 írta:Ja, mert elvartak volna a Bl-t kovetkezo evben is.. Enyhen elszalltak az igenyek ott a tripla utan, ha Pep 1 evvel azelott megy oda, es ugy er el ilyen eredmenyeket, akkor megvaltokent tekintettek volna ra. Majd ha esetleg a kupakiraly Carloval nem sikerul a bajnoksagot behuzni - mondjuk ketlem, le lesz rabolva mindenki nyaron -, akkor lehet elgondolkoznak kicsit.visca el barca írta:erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.
Nekem amugy unokatesom Munchen drukker, o speciel nagyon nem orul ennek az edzocserenek.
visca el barca írta: erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.
Ja, mert elvartak volna a Bl-t kovetkezo evben is.. Enyhen elszalltak az igenyek ott a tripla utan, ha Pep 1 evvel azelott megy oda, es ugy er el ilyen eredmenyeket, akkor megvaltokent tekintettek volna ra. Majd ha esetleg a kupakiraly Carloval nem sikerul a bajnoksagot behuzni - mondjuk ketlem, le lesz rabolva mindenki nyaron -, akkor lehet elgondolkoznak kicsit.visca el barca írta:erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.
visca el barca írta:erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.crixus írta:Pep ebben a 3 szezonban amit Münchenben töltött kiegyensúlyozott, jó csapatot csinált a Bayern-ből.
erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.crixus írta:Pep ebben a 3 szezonban amit Münchenben töltött kiegyensúlyozott, jó csapatot csinált a Bayern-ből.
Nincs itt semmi ciki. Legfeljebb ha összekerül a két csapat, akkor Pep felül a lelátóra és Sammer helyettesíti. Ha Pellegrini most mindent megnyerne, akkor magasabb lenne a léc Pepnek.Alfa írta:Értem én , hogy mit mondasz és egyet is értek, én is csak a bajnokságok vége után jelentettem volna be. Viszont azzal , hogy a Bayern ezt jóval előbb bejelentette így teljesen érthető a City lépése. Gondolom minden sajtótájékoztatón megkérdeztek Pellegrinit , hogy mit gondol erről talán ezért akarta ő is ezt a bejelentést.kanty írta:Nem misztifikálom túl, csak a két helyzet totál más volt. Heynckesről lehetett tudni, hogy befejezi, és valaki jönni fog, aztán bejelentették, hogy jön Pep, akinek nem volt akkor csapata.
Azért egy City-Bayernt most már megnéznék tavasszal.
Azért én nem mondanám egy edzőre aki az első osztályú pályafutása során eddig 6 szezonból 5ször bajnok csapatot vezetett és a 7. szezonjában meglesz a 6. elsősége is, illetve, hogy a BL-ben, Európa(világ) legrangosabb futballsorozatában 6-ból 6-szor eljutott az elődöntőig, 2-szer győzöttzola8787 írta:Ha 2 éven belül csinál egy ütőképes City-t, akkor elismerem, hogy nagy edző, addig marad egy középszerű edzőcske a szememben aki jókor van jó helyen.
(Ütőképes: a bl-ben alkot valamit és nem nyusziként esnek ki, mint minden évben)
Azért az elég kemény , hogy az edző kapja a legtöbb fizut a klubnál. Ha ez igaz akkor majdnem annyit fog keresni mint Messi és Ronaldo. A 150millaval + az eladott játékosokért kapott pénzből pedig szépen áttudja majd alakítani a keretet. Nagyon kiváncsi leszek mi fog ebből kisülni.recrea írta:150 millió font igazolásra.
15 millió font fizu, avagy 20 millió euro.
Forrás: NSO
Sok gondja azért nem lesz.
Guardiola 2, mivisca el barca írta:jólvan, azért nehogy az egekbe emeljük már pellét. ilyen kerettel a 102 éves öreganyámnak is lenne ilyen mutatója