Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.02. 16:20:23

állítólag 150 milla lesz erősítésre. még ha a ballasztot el is adja, max 200. abból nehezen jön ki egy verratti+pogba+alaba+stones 4-es
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.02. 16:17:46

Múltkor még Messit akarta a kezdőbe, meg volt még pár változás ehhez képest.. :D Lesznek itt olyan hírek nyárig, hogy csak pislogunk asszem.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.02.02. 16:17:07

és ezt amúgy mi alapján? ez inkább arról szól, hogy a sport kiket venne, nem? :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.02.02. 16:04:42

várható volt. kicsit sajnálom, hogy a Barca óta nem hajlandó zsákbamacskát venni és a biztosra törekszik, de megértem, mert arányaiban nagyobbat esne a renoméja egy befürdéssel pl. egy mostani ManUval vagy Arsenallal, mint amennyit nőne, ha egy mondjuk őket visszahozná az elitbe.

persze, lehet, hogy akkor aztán már tényleg mindenki elismerné és elhallgatnának azok a hangok, akik szerint csak Messivel meg Xavival stb... (bár sztem akkor sem), de valszeg ez őt nem nagyon érdekli, mert így is top edző, és hogy mekkora név azt jól jelzi, hogy az egész PL a percen kirúgta volna az aktuális edzőjét, ha igent mond nekik. úgyhogy inkább amellett dönt, hogy ezt a hírnevet akarja megtartani, és ehhez most a City a legjobb választás, a legkevésbé kockázatos.

engem is meglepne, ha a PL-ből nem magasodna ki ilyen körülmények mellett, mint amiket biztosítanak neki, de sosem lehet tudni. BL meg teljesen más kávéház.
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.02. 15:52:24

crixus írta:
zola8787 írta:Ha 2 éven belül csinál egy ütőképes City-t, akkor elismerem, hogy nagy edző, addig marad egy középszerű edzőcske a szememben aki jókor van jó helyen.
(Ütőképes: a bl-ben alkot valamit és nem nyusziként esnek ki, mint minden évben)
Azért én nem mondanám egy edzőre aki az első osztályú pályafutása során eddig 6 szezonból 5ször bajnok csapatot vezetett és a 7. szezonjában meglesz a 6. elsősége is, illetve, hogy a BL-ben, Európa(világ) legrangosabb futballsorozatában 6-ból 6-szor eljutott az elődöntőig, 2-szer győzött
hogy középszerű és jókor volt jó helyen. Mert akárki akármit állít - bár nem hiszem, hogy lenne ilyen -, a BL és a bajnoki cím a két legértékesebb cím, amit európai futballcsapat nyerhet.
Azt is érdemes megnézni, hogy pl. a Bayern hol volt Pep előtt.

Ezzel tökéletesen egyetértek. Mindenki a Heynckes-féle sikereket várta. Így pedig sokkal nehezebb egy edzői székbe ülni. A csapból is az folyt, hogy beült a tutiba stb. Ennek szerintem pont az ellenkezője igaz. Tény, hogy egy nagyon jó csapatot kapott, kiváló játékosokkal, de ennek van egy hátulütője. Itt olyat kell alakítani ami szinte irreális, Ha megnyer egy bajnokságot, kupát, szuperkupát az még nem szint sokak szemében, érdemes megkérdezni erről a realosok véleményét.
Egy Bl szerintem egyetlen csapattól sem lehet elvárás, sőt megkockáztatom a döntőbe jutás sem. (talán csak az elődöntő) Nem véletlenül nem volt még címvédés. A saját csapatunkat is fel lehet hozni példának. Volt olyan időszak Pep alatt, amikor magasan a legjobb csapat voltunk Európában. A Bl-ben pedig még a döntőbe sem tudtunk kétszer egymás után bekerülni. Tavaly a négy elődöntős közül például a legesélytelenebbnek kikáltott volt a fináléban. Egy bajnokság az más. Azt se korrekt szezon előtt elvárni, de lehet nagy csalódás és ki lehet kezdeni, ha nem nyeri meg xy csapat, főleg, ha nincs akkora rivális. (pl. Bundesliga)

Nagyon kíváncsi leszek mit alakít első szezonjában a Cityben. Nem várok még egycsapásra BL esélyes csapatot, főleg, ha csinál egy nagytakarítást. Érdekes lesz kikkel és milyen irányba fog indulni. Leginkább az Arsenalban tudtam volna elképzelni. Oda jobban illett volna szerintem, de ott csúnya pénzügyi korlátok vannak, számára és keretalakításra is.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.02. 15:25:01

visca el barca írta:sokszor beszéltük már itt is, a bayern szurkoló az egy más "állatfaj". sokan a madridistákról meg a barcásokról vélekednek úgy, hogy felsőbbrendűeknek képzelik magukat, pedig a bayernesknél pökhendibb tábor nincs a világon.
Bennük van a német vér, de Münchenben ez egyáltalán nem jellemző. Én úgy vettem észre, h kint kedvelik őt, tegyük hozzá, rohadt jó focit is játszanak, ha idén hozza a BL-t, akkor meg abszolút sikeres volt. Persze ha....de komoly esélyesek.

Nem szeretem a Bayernt, de nagyon komoly, profi munka folyik ott, nyugodtan számolhatunk velük egy ideig.
Capon
Llegenda del Barça

2016.02.02. 15:18:37

Tromort77 írta:Én tovább megyek, szerintem Ancelotti alatt nem lesz ilyen sima bajnoki cím, lehet fogják még visszasírni ezeket az éveket.
Lemaradtam Ancelotti lesz a BM edzője ezek szerint...
Én csípem az öreget még a Milanból, de ő nem a bajnokságok megnyeréséről híres, az valahogy nem az erőssége, bár németeknél nem kéne hogy komoly gondot okozzon neki.
Viszont BL-be odaérhet a csapattal, nyilván most az a prioritás Münchenbe.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.02. 15:02:16

Tromort77 írta:Egyébként meg aki nem tud értékelni 5 kupát 3 év alatt. (+1 bajnoki cím lesz idén illetve még lesz esélyük is a BL-ben) az más világban él.
akkor érted már miért írtam azt amit? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.02.02. 14:28:43

visca el barca írta:sokszor beszéltük már itt is, a bayern szurkoló az egy más "állatfaj". sokan a madridistákról meg a barcásokról vélekednek úgy, hogy felsőbbrendűeknek képzelik magukat, pedig a bayernesknél pökhendibb tábor nincs a világon.
Nincs ilyen, hogy egy tábor ilyen vagy olyan. Egyéni emberekkel kell beszélni, egyéni véleményeket meghallgatni nem táborokét. Minden táborban van negatív példa.
Az meg másik téma, hogy sokszor mennyire nem egyezik meg egy hazai és egy külföldi szurkoló véleménye.

Egyébként meg aki nem tud értékelni 5 kupát 3 év alatt. (+1 bajnoki cím lesz idén illetve még lesz esélyük is a BL-ben) az más világban él.

Heynckes és LVG is csak 1-1 bajnoki címet tudott nyerni, míg Guardiola alatt megkérdőjelezhetetlenül fognak 3at nyerni. Teljesítette azt amiért oda került, a bl nem jött össze(de még ki tudja) de abszolút boldogan vállhatnak el a felek.
Én tovább megyek, szerintem Ancelotti alatt nem lesz ilyen sima bajnoki cím, lehet fogják még visszasírni ezeket az éveket.
noname
Llegenda del Barça

2016.02.02. 14:12:47

palesz77 írta:
visca el barca írta:erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.
Ja, mert elvartak volna a Bl-t kovetkezo evben is.. Enyhen elszalltak az igenyek ott a tripla utan, ha Pep 1 evvel azelott megy oda, es ugy er el ilyen eredmenyeket, akkor megvaltokent tekintettek volna ra. Majd ha esetleg a kupakiraly Carloval nem sikerul a bajnoksagot behuzni - mondjuk ketlem, le lesz rabolva mindenki nyaron -, akkor lehet elgondolkoznak kicsit.

Nekem amugy unokatesom Munchen drukker, o speciel nagyon nem orul ennek az edzocserenek.
BL győzelmet elvárni hülyeség, de annál sztem mindenképp többet vártak, mint hogy egyik évben egy középszar Real porolja el őket, majd másik évben csak azért ne kapjanak ők hetet a Barcától, mert azok tiszteletből leálltak a biztos továbbjutás tulajdonában.
A Fifa egy szégyen
crixus
Entrenador del Barça

2016.02.02. 13:52:00

visca el barca írta: erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.
:lol: Hát itt Münchenben a szurkolók nagy része nem örül neki. Az, hogy az otthoni távszurkolók ezt hogy gondolják az más kérdés. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.02. 12:41:03

sokszor beszéltük már itt is, a bayern szurkoló az egy más "állatfaj". sokan a madridistákról meg a barcásokról vélekednek úgy, hogy felsőbbrendűeknek képzelik magukat, pedig a bayernesknél pökhendibb tábor nincs a világon.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.02. 12:22:37

visca el barca írta:erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.
Ja, mert elvartak volna a Bl-t kovetkezo evben is.. Enyhen elszalltak az igenyek ott a tripla utan, ha Pep 1 evvel azelott megy oda, es ugy er el ilyen eredmenyeket, akkor megvaltokent tekintettek volna ra. Majd ha esetleg a kupakiraly Carloval nem sikerul a bajnoksagot behuzni - mondjuk ketlem, le lesz rabolva mindenki nyaron -, akkor lehet elgondolkoznak kicsit.

Nekem amugy unokatesom Munchen drukker, o speciel nagyon nem orul ennek az edzocserenek.
Tromort77

2016.02.02. 12:19:48

Azert a nagyreszuk messze elismeri Pep erdemeit. Akik pedig nem az altalaban a realitastol elrugaszkodott divatszurkolok. A Bl meg egy Bayernel sem lehet elvaras. Aki ezt hianyolta vagy ezert leminositi Guardiolat az nagyon nincs kepben.
Feast4
Director del Fútbol

2016.02.02. 12:19:35

visca el barca írta:
crixus írta:Pep ebben a 3 szezonban amit Münchenben töltött kiegyensúlyozott, jó csapatot csinált a Bayern-ből.
erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.

A Bayern szurkoló barátaim örömtáncot jártak, hogy elmegy. Gyanítom, hogy az ha netán BL.-t nyernének se változtatna ezen.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.02. 11:39:21

crixus írta:Pep ebben a 3 szezonban amit Münchenben töltött kiegyensúlyozott, jó csapatot csinált a Bayern-ből.
erről kérdezd meg a bayern szurkolokat is. 90%-uk állítja h szétverte az egész csapatot.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.02.02. 05:55:55

Alfa írta:
kanty írta:Nem misztifikálom túl, csak a két helyzet totál más volt. Heynckesről lehetett tudni, hogy befejezi, és valaki jönni fog, aztán bejelentették, hogy jön Pep, akinek nem volt akkor csapata.

Azért egy City-Bayernt most már megnéznék tavasszal.
Értem én , hogy mit mondasz és egyet is értek, én is csak a bajnokságok vége után jelentettem volna be. Viszont azzal , hogy a Bayern ezt jóval előbb bejelentette így teljesen érthető a City lépése. Gondolom minden sajtótájékoztatón megkérdeztek Pellegrinit , hogy mit gondol erről talán ezért akarta ő is ezt a bejelentést.
Nincs itt semmi ciki. Legfeljebb ha összekerül a két csapat, akkor Pep felül a lelátóra és Sammer helyettesíti. Ha Pellegrini most mindent megnyerne, akkor magasabb lenne a léc Pepnek.
crixus
Entrenador del Barça

2016.02.02. 03:02:34

zola8787 írta:Ha 2 éven belül csinál egy ütőképes City-t, akkor elismerem, hogy nagy edző, addig marad egy középszerű edzőcske a szememben aki jókor van jó helyen.
(Ütőképes: a bl-ben alkot valamit és nem nyusziként esnek ki, mint minden évben)
Azért én nem mondanám egy edzőre aki az első osztályú pályafutása során eddig 6 szezonból 5ször bajnok csapatot vezetett és a 7. szezonjában meglesz a 6. elsősége is, illetve, hogy a BL-ben, Európa(világ) legrangosabb futballsorozatában 6-ból 6-szor eljutott az elődöntőig, 2-szer győzött
hogy középszerű és jókor volt jó helyen. Mert akárki akármit állít - bár nem hiszem, hogy lenne ilyen -, a BL és a bajnoki cím a két legértékesebb cím, amit európai futballcsapat nyerhet.
Azt is érdemes megnézni, hogy pl. a Bayern hol volt Pep előtt. Heynckes triplázott de pl. az azt megelőző szezonban trófea nélkül maradt. Vagy van Gaal, aki ugyancsak lemaradt a BL-ről az első szezonjában, az utána következő szezonban kiesett a legjobb 16 között, stb.
Pep ebben a 3 szezonban amit Münchenben töltött kiegyensúlyozott, jó csapatot csinált a Bayern-ből. Tavaly pedig ellenünk szerencséjük sem volt a sok sérülés miatt, de az az 5-3-as összesítés abszolút nem volt megalázó. Egyetlen dolog amit Pep-nek fel lehet róni az a Real elleni 0-5-ös kiesés, a hazai 4-0-ás vereség. Pep tisztában lehetett vele, hogy a madridiak csak kontrázni fognak az előnyük tudatában, de mégsem alakított a taktikáján. Na azt elrontotta. Azon kívül viszont szinte a maximumot érte el. Német szuperkupák szerintem sokadlagosak.

Örülhetnek a City-nél a "leigazolásának".
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.01. 23:25:53

Szerintem a City nem rossz csapat, a hatalmas nagy balszerencséjük, hogy az elmúlt 2 szezonban mindig kapásból minket kaptak az egyenes kieséses szakaszban, így jó hogy nem jutottak tovább.

Most viszont bizonyíthatnak a Dynamo ellen, az se lesz egy sétagalopp, de mégis jobban jártak mintha minket kaptak volna, vagy ha a Juve helyében lennének csoportmásodikként és egy Bayernt kaptak volna a nyakukba.
zola8787
Director del Fútbol

2016.02.01. 23:20:54

Ha 2 éven belül csinál egy ütőképes City-t, akkor elismerem, hogy nagy edző, addig marad egy középszerű edzőcske a szememben aki jókor van jó helyen.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.02.01. 22:33:48

recrea írta:150 millió font igazolásra.
15 millió font fizu, avagy 20 millió euro.
Forrás: NSO

Sok gondja azért nem lesz.
Azért az elég kemény , hogy az edző kapja a legtöbb fizut a klubnál. Ha ez igaz akkor majdnem annyit fog keresni mint Messi és Ronaldo. A 150millaval + az eladott játékosokért kapott pénzből pedig szépen áttudja majd alakítani a keretet. Nagyon kiváncsi leszek mi fog ebből kisülni.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.01. 22:00:51

150 millió font igazolásra.
15 millió font fizu, avagy 20 millió euro.
Forrás: NSO

Sok gondja azért nem lesz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.01. 21:19:27

visca el barca írta:jólvan, azért nehogy az egekbe emeljük már pellét. ilyen kerettel a 102 éves öreganyámnak is lenne ilyen mutatója :lol:
Guardiola 2, mi :lol:
Ezért cserélik le, mert csak kettő. :D

Azért szerintem Pellegríni bizonyított már fociban. Nem kell egekbe emelni, de az elmúlt 10 az rendben volt. Nekem sem kiemelkedő, atyáskodónak tűnik ő is, de a Citynél ment a szekér.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.01. 20:48:55

jólvan, azért nehogy az egekbe emeljük már pellét. ilyen kerettel a 102 éves öreganyámnak is lenne ilyen mutatója :lol:
Kép
Válasz küldése