Nem is arra gondoltam, h nálunk robbantana de például egy city psg vagy adott esetben Madrid mind2 felében iszonyat hasznos lenne, bár mivel rengeteg interceptionnel rendelkezik az is elkepzelheto, hogy lucho kontra opciokhoz be tudná építeni busi rotalasara, figyeltem a szezonban a srácot néhány meccsen. És merem állítani hogy a sikerük egyik fő szempontja mahrez és vardy mellett. De ha a gólokat leszamitom most elölről, látszik hogy ő a csapat motorjapalesz77 írta: Annak tükrében, hogy a Leicesternél csak a WBA és a Sunderland birtokolja kevesebbet a labdát az egész PL-ben, szerintem annyira nem meglepő..Amúgy nem azt mondom, biztos ügyes gyerek, de nálunk fizikailag képtelenség lenne ilyen számokat produkálni. Arra meg kíváncsi leszek ki rabolja el a nyáron, sok jót hallottam már róla, kétlem, hogy marad jövőre is.
Európai játékospiac
- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet kína lesz a következő szuperbajnokság
pénz van, ahogy nézem nézők is akadnak (8 csapatnál is 20.000+ az átlag nézőszám)

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- nzxtpo
- Capitá del Barça
Meg Neymart 30-értpalesz77 írta: Alvest is odaadhatnánk majd nyáron egy jó 40 millióért a kínaiaknak ha már úgy van, meg Adrianot és Dougalst egy 15-ért, brazilok úgyis kelendőek..

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Lehet bíznak Viettoban..visca el barca írta:eddig is griezmann játszotta be azt a posztot... de majd torres robbantnoname írta:Az Atletico konkrétan profitot hozott össze a nagyot bukó Martinezből. A gond az h nem nagyon maradt középcsatáruk.

Alvest is odaadhatnánk majd nyáron egy jó 40 millióért a kínaiaknak ha már úgy van, meg Adrianot és Dougalst egy 15-ért, brazilok úgyis kelendőek..

- visca el barca
- Presidente del Barça
eddig is griezmann játszotta be azt a posztot... de majd torres robbantnoname írta:Az Atletico konkrétan profitot hozott össze a nagyot bukó Martinezből. A gond az h nem nagyon maradt középcsatáruk.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Jackson Martinez is csatlakozott a Kínában kevés focival, sok pénz facebook-csoporthoz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem cáfollak, nagyjából minden a helyén van amit írtál.Bob_Marley írta:veb majd megcáfolhat
klasszikus "csúcsnigger" vkp. ennyi pénzért bőven megérte, jó lesz angliában, bár kicsit sajnálom h egy ilyen színtelen szagtalan csapatba ment

- palesz77
Annak tükrében, hogy a Leicesternél csak a WBA és a Sunderland birtokolja kevesebbet a labdát az egész PL-ben, szerintem annyira nem meglepő..TripleH írta:Bocsi látom Kanténál nem is lehet 14-15ös adatokat kiválasztani, de egyébként a poén kedvéért rakd oda kantét és állítsd át 15-16os statokra, én eléggé meglepődtem.

Nem rossz számok, de Kantét is odarakhattad volna viszonyításképpen.

Szerk.: Bocsi látom Kanténál nem is lehet 14-15ös adatokat kiválasztani, de egyébként a poén kedvéért rakd oda kantét és állítsd át 15-16os statokra, én eléggé meglepődtem.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kis pénz, kis foci. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én Marseilleből ismerem, rohadt nagy kedvenc volt.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... te-2481239
Portoék megint összehoztak egy nagy üzletet.
Ennek az Imbulanak 1 meccsét láttam, hát nem volt valami nagy szám. Aki látta többet az írhatna róla.
Nem is játszott sokat, és még 4 millát rá tudtak pakolni.

palesz módra.

https://www.youtube.com/watch?v=6EuZGUUsFSk
Én nem nézek általában ilyeneket, de hátha valaki igen.

Oké hogy más színvonal a bajnokság, de tavalyi adatok:
Katt
Nem tudom miért nem tolta a Portoban, én imádtam a srácot. A modern középpályás prototípusa és még csak húszon páréves, de a Marseille egyik vezére volt, ezt nyugodtan kimerem jelenteni. veb majd megcáfolhat.

Nem tudom miért nem hozza be a linket, de a lényeg hogy pl párharcokat 56%-ban nyerte tavaly, ez elég kiemelkedő szám.
palesz77: Igy mar jo.

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... te-2481239" target="_blank
Ennek az Imbulanak 1 meccsét láttam, hát nem volt valami nagy szám. Aki látta többet az írhatna róla.

- nzxtpo
- Capitá del Barça
Én bírtam, amíg szem előtt volt, csak nála is előjöttek ezek a szokásos problémák, amik a nyomorból hirtelen gazdagságba csöppenő srácoknál gyakran.PCsabi írta:![]()
Former Brazil international Adriano has signed for Miami United FC in the National Premier Soccer League .

-
- aka Game90

Former Brazil international Adriano has signed for Miami United FC in the National Premier Soccer League .
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Townsend
Newcasle
Spurs Daniel Levy tud valamit, hogy 15 millát kiharcolt érte.
Továbbá így, hogy ez az üzlet létre jött, így a Newcastle vissza engedi Thauvint a Marseillbe 6 hónapra. Nem láttam játszani őt a Marseille-ben, csak angliában. De eléggé leszerepelt, néha volt benne lendület de semmi több.

Spurs Daniel Levy tud valamit, hogy 15 millát kiharcolt érte.
Továbbá így, hogy ez az üzlet létre jött, így a Newcastle vissza engedi Thauvint a Marseillbe 6 hónapra. Nem láttam játszani őt a Marseille-ben, csak angliában. De eléggé leszerepelt, néha volt benne lendület de semmi több.
Ha így folytatják lassan külön kell ázsiai játékospiac topik.
Egyébként ezek a shaktar inverzei, az ukránok fiatalokat vesznek akik tehetségesek, a kínaiak a kiégett brazilokat. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
OFFICIAL: Freddy Guarin has joined Shanghai Shenhua from Inter Milan for €12million.roby122 írta:RamiresCsiangszu Suninghoz 25 millió font
Luis FabianoTJ Quanjian ingyen
Szaporodnak szép számmal.

Ramires
Csiangszu Suninghoz 25 millió font
Luis Fabiano
TJ Quanjian ingyen

Luis Fabiano

-
- aka Game90
Stephan El Shaarawy joins AS Roma on an initial loan for €1.4m, with an option to buy for €13m. (Source: @ASRomaEN)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- nzxtpo
- Capitá del Barça
A sérüléshullám előtt egy nagyon jó kis játékos volt, nagyon fiatal volt, de mégis jó teljesítményt nyújtott, a képességei adottak voltak, hogy világklasszis támadó legyen, de a sztorit mindenki ismeri. Én sok sikert kívánok neki amennyiben Angliába igazol.

Már régóta várom, hogy visszatérjen Európába, örülök ennek a hírnek, végre láthatom.
Viszont azt gondolom, hogy ez nem lesz egy hosszú életű kaland. Falcao, Remy, Pato, Costa.
Amikor Costanak nem ment, akkor sem játszatták Remyt, pedig amikor beállt, 5ször biztatóbb teljesítménye volt mint a spanyolnak. Kíváncsi leszek Pato mennyi lehetőséget fog kapni.
Szerintem ez egy ilyen utolsó megmérettetés Patonak. Ha nagyon nem jön be neki a dolog, akkor jövőre irány Kína. Bár ne így legyen.
Viszont azt gondolom, hogy ez nem lesz egy hosszú életű kaland. Falcao, Remy, Pato, Costa.
Amikor Costanak nem ment, akkor sem játszatták Remyt, pedig amikor beállt, 5ször biztatóbb teljesítménye volt mint a spanyolnak. Kíváncsi leszek Pato mennyi lehetőséget fog kapni.
Szerintem ez egy ilyen utolsó megmérettetés Patonak. Ha nagyon nem jön be neki a dolog, akkor jövőre irány Kína. Bár ne így legyen.
- palesz77
Ha minden igaz szerda reggel érkezik Londonba, fél éves kölcsön, visszavásárlási opciójuk lesz rá - Chelseabe megy.roby122 írta:Pato sem véletlen van még Brazíliában. Bár azon csodálkoztam, hogy nem fogatta el azt a 13 millió eurós ajánlatot.
Ennyi pénzt nem kapnak az USA-ban. Kaká a legjobban kereső játékos az MLS ben, és ő kap 7.2 millió dollárt.nzxtpo írta: Mind a két játékos simán megüti még mindig a top ligák szintjét, de ők a pénzt választják. Akkor miért nem mondjuk USA? Ott még celebeskedhetnének is, a bajnokság is fejlődik, de még mindig kiemelkedhetnének.
Mondjuk brazilként Kínából könnyebb bekerülni mostanában a válogatottba
Egyszerű a történet, oda mennek ahol több a fizu, 1-2 brazil haver van a csapatban, van 1-2 brazil edző is a csapatoknál.
A játékosoknál ez már aranyélet. Nem mindenkit érdekel az, hogy most ő egy Európai top klubban játszhat.
Paulinhot sem érdekelte, hogy a Spurs-nél nyomta. Több fizu, Scolari az edző.

Pato sem véletlen van még Brazíliában. Bár azon csodálkoztam, hogy nem fogatta el azt a 13 millió eurós ajánlatot.