Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarok off lenni, de Yaya-t szerintem már tavaly is ki kellett volna tennie. Már rég nem tud akkora motor lenni, mint amit elvárnának tőle. Nagyon lelassult. Persze még mindig lő pár gólt és ad pár gólpasszt, de munkában nagyon elmarad. Tavaly fél szezonon keresztül botrányos volt, de a nagy meccseken meg pláne. Idén sem játszik sokkal jobban. Szerintem ő az elsők között lesz akit ki fog rakni Pep.Capon írta:Gondolom ezzel Yayának is betettek... Csak azért mondom mert már többször olvastam, hogy nagytakarításra/vérfrissítésre van szükség a Citynél (én nem vágom mert nem követem a PL-t) és így az idén 33. életévét betöltő Yayánaki is inkább kiáll már a rúdja.
Minden esetre érdekes lenne ha mindkétszer Pep küldené el az aktuális csapatából.
Értem én , hogy mit mondasz és egyet is értek, én is csak a bajnokságok vége után jelentettem volna be. Viszont azzal , hogy a Bayern ezt jóval előbb bejelentette így teljesen érthető a City lépése. Gondolom minden sajtótájékoztatón megkérdeztek Pellegrinit , hogy mit gondol erről talán ezért akarta ő is ezt a bejelentést.kanty írta:Nem misztifikálom túl, csak a két helyzet totál más volt. Heynckesről lehetett tudni, hogy befejezi, és valaki jönni fog, aztán bejelentették, hogy jön Pep, akinek nem volt akkor csapata.
Azért egy City-Bayernt most már megnéznék tavasszal.
Igen, Jupp-nak viszont volt, a csapata mégsem esett kétségbe, inkább mindent megnyertek. Nem kell ezt a témát túlmisztifikálni, a profik az ilyen helyzeteket is kell tudják kezelni. Gondolom mindenki tisztában volt vele, hogy Pep nem onnan fog nyugdíjba menni.kanty írta:A különbség annyi volt, hogy amikor a Bayernhez ment, akkor nem volt csapata, most pedig még nyakig benne van a jelenlegi munkájában.Alfa írta:A Bayern-nél szokás az évközi bejelentés ( ugyanez volt amikor odament Pep ). A Citynél pedig azért jelentették be , hogy ne kelljen foglalkozni a sok pletykával és spekulációval (legalábbis a City ezt állítja).
A különbség annyi volt, hogy amikor a Bayernhez ment, akkor nem volt csapata, most pedig még nyakig benne van a jelenlegi munkájában.Alfa írta:A Bayern-nél szokás az évközi bejelentés ( ugyanez volt amikor odament Pep ). A Citynél pedig azért jelentették be , hogy ne kelljen foglalkozni a sok pletykával és spekulációval (legalábbis a City ezt állítja).kanty írta:Ezeket a szezon közbeni bejelentéseket soha nem értettem. Ő még a Bayern edzője, ott van feladata, ehelyett most mindenhol a City lesz a téma.
Amúgy szerintem ott is sikeres lesz, és képesnek tartom arra, hogy a BL-ben is szintet lépjenek.
Mondjuk ez erősen függ a többiektől is, ha mi visszaesünk, és a Real se kapja el a fonalat, akkor akár az is meglehet. Mondjuk ezt én is kétlem, de ez nem csak rajta fog múlni, az biztos.visca el barca írta:ha a bayernnel nem bírta megnyerni a gyenge budesliga mellett akkor sanszos h angliában sem fogja. (bár idén még nyerhet)
Szerintem így is túl soká húzták a bejelentést és ezért 4 csapatot bombázott a sajtó álhírekkel. Pellegrini nem került hülye helyzetbe és az öreg keret nem fogja cserben hagyni. Mindenki hajtani fog a jó fizetésért ott, vagy máshol. Pep imádkozhat, hogy Mourinho ne a ManU-hoz menjen, mert pokoli lenne a helyi harc. A csapat átalakítására meg fél év elegendő. Ha esze van Pepnek, nem a legnagyobb neveket vásároltatja össze, mert akkor mindenki azt mondja, hogy így könnyű.kanty írta:Ezeket a szezon közbeni bejelentéseket soha nem értettem. Ő még a Bayern edzője, ott van feladata, ehelyett most mindenhol a City lesz a téma.
Amúgy szerintem ott is sikeres lesz, és képesnek tartom arra, hogy a BL-ben is szintet lépjenek.
A Bayern-nél szokás az évközi bejelentés ( ugyanez volt amikor odament Pep ). A Citynél pedig azért jelentették be , hogy ne kelljen foglalkozni a sok pletykával és spekulációval (legalábbis a City ezt állítja).kanty írta:Ezeket a szezon közbeni bejelentéseket soha nem értettem. Ő még a Bayern edzője, ott van feladata, ehelyett most mindenhol a City lesz a téma.
ha a bayernnel nem bírta megnyerni a gyenge budesliga mellett akkor sanszos h angliában sem fogja. (bár idén még nyerhet)Capon írta:Elnézve a top angol csapatok évek óta tartó rossz formáját, akár rövid idő alatt is nagyot tudna alkotni.
Persze a mérce az nyilván a BL, azért is viszik oda.
Kíváncsi leszek mekkora nagytakarítást tart. Szerintem sikeres lesz, ha egy kicsit enged a makacsságából, és tud alkalmazkodni a szigetországi focihoz. Sem a játékosállomány miatt, sem az ottani mentalitás miatt nem fogja tudni egy az egyben megvalósítani a tiki-takát, erre fog törekedni, de kompromisszumokat kell majd tennie.Bob_Marley írta:Arra leszek kíváncsi, hogy a fiatalok közül kit fog tudni magasabbra szintre emelni, mert akár nálunk (Pedro-Busquets stb) akár a Bayernnél(Alaba, Douglas Costa stb) megvoltak ezek. Sterling, De Bruyne felkészül?
Nem fociiskolát talált ki, hanem ő kezdett el először foglalkozni az utánpótlás képzéssel Barcelonában.Bob_Marley írta: Jó akkor ezek szerint ő talált ki valami focis iskolát, de a Masiat nem.