Naigen, lenyűgöző, rááadásul most néztem, még a Neymar góljához is ő adta azt a jó nagy assistot!palesz77 írta:Na, a harmadik amigót is külön kiemelem. Mesterhármast "bárki" tud szerezni, de ilyen gólpasszt nem tudom hány 9-es tud adni rajta kívül - Zlatan, és még?Parádés az emberünk maradjunk annyiban, a passzjátéka elsőrangú, néha meg technikai tudásából is villant olyat, hogy csak ámul az ember - néha meg olyat, hogy csak röhögni tud..
![]()
A 39 gól meg egészen félelmetes, abba biztos voltam, hogy a tavalyinál többet fog összehozni, de erre azért nem számítottam.. Remélem gólkirály lesz év végén, jó lenne, ha meg tudná törni a CR-Messi kettős egyeduralmát. Nyilván ez számít legkevésbé, ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg, amolyan guilty pleasure lenne a pichichije..

Azt hittem Messi, ő szokott ilyeneket adni
Szóval le a kalappal Suarez előtt, sokan kételkedtek hogy bevállik-e nálunk, és ki tudjuk-e használni azt, hogy ujbol igazi 9-esünk lesz, és erre bizonyított

Mellesleg Luchoék előtt is le a kalappal, az edzők nagyrésze egy sikertelen Neymar-Messi év után inkább azon gondolkoztak volna, hogy melyiküket adják el, "mert nem bírnak együtt egymással", míg Luchoék hoznak mégegy Suarezt is melléjük, ehhez kellett ám igazán tökösnek lenni, mert semmi sem garantálta hogy jó ötlet, ellenben volt elrettentő példa pl Ibra.