Barça vs. Real - El Clásico
- noname
- Llegenda del Barça
Max azért tudok elképzelni némi ellenállást a tahók részéről, mert az ellenünk lejátszott meccsek óta nincs győzelmük, bár ismerve az irigy csürhéjét inkább kiesnek, csak nekünk tegyenek keresztbe.
A Fifa egy szégyen
Nem várok ma semmit az Espanyoltól, szokás szerint feltett kézzel utaznak Madridba gondolom. Szokásos gála lesz CR gólokkal.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Szerintem maradjunk annyiban, hogy nyáron mindenképpen tudnak igazolni, valahol amúgy így igazságos. Most nyáron bevásárolnak, utána meg jöhet az eltiltás.palesz77 írta:Nem decemberben volt ítélet nálunk? Aztán májusban kezdődött az ügy kb. Szóval simán benne van, hogy kihúzzák legalább nyár elejéig, és akkor gyorsan bevásárolnak. Max akkor nem, ha azért fog most gyorsabban zajlani minden, mert van már erre precedens..noname írta: Hasonló lesz most is, annyi különbséggel, hogy nem látom, hogyan tudná a Real elhúzni azt még 4 hónapig, ami nálunk kb 2 hónap alatt lefutott.
MÁS:
Kedves Espanyol játékosok!
Szépen megkérlek Titeket, hogy vegyétek komolyan a Madrid elleni meccset, most nagyon oda kell figyelnetek, hiszen a világ legjobb edzője ült le a Real kispadjára és nagyon könnyen belefuthattok egy komoly vereségbe. Ennek nagyon nem örülnének a szurkolóitok, mint ahogyan én sem. Kívánok nektek ma estére sok sikert és legalább egy döntetlen közeli eredményt. Nyerni nem muszáj, de nem bánom, ha győztök.
Utóirat: Tudom, hogy ti sose játszatok keményen, de erre ma is odafigyelni, az ellenfél jövőhéten is akar játszani, és a szurkolók még augusztusban megvették a bérleteiket. Szóval csak óvatosan úgy mint máskor!
Hajrá Espanyol!
üdv Balázs
- noname
- Llegenda del Barça
Már nem emlékszem a pontos kronológiára, de a mi esetünkben úgy rémlik h nem is fellebbeztünk egyből, mert ráért, azért is húzódott részben. A Real esetében adtak nekik 2 napot a fellebbezésre. A másik pedig h van precedens. A mi esetünkben nyilván sokan ellenezték a büntetést, előbb azokat kellett "elhallgattatni", ezzel szemben most elég egyértelmű a helyzet.
A Fifa egy szégyen
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem decemberben volt ítélet nálunk? Aztán májusban kezdődött az ügy kb. Szóval simán benne van, hogy kihúzzák legalább nyár elejéig, és akkor gyorsan bevásárolnak. Max akkor nem, ha azért fog most gyorsabban zajlani minden, mert van már erre precedens..noname írta: Hasonló lesz most is, annyi különbséggel, hogy nem látom, hogyan tudná a Real elhúzni azt még 4 hónapig, ami nálunk kb 2 hónap alatt lefutott.
- noname
- Llegenda del Barça
Így volt. Az összes fellebbezés eltartott pár hónapig, abból egy része pont beleesett a nyárba, amikor igazolhattunk. Hasonló lesz most is, annyi különbséggel, hogy nem látom, hogyan tudná a Real elhúzni azt még 4 hónapig, ami nálunk kb 2 hónap alatt lefutott. Biztos megpróbálnak majd lefizetni pár embert h kicsit tűnjenek el a papírok pár hónapra, de sztem a vége az lesz h lefolyik az ügy májusig, aztán nem igazolhatnak egyáltalán. Nem mintha annyira zavarna h igazolhatnak, csak simán jól esik röhögni az inkompetenciájukon. 

A Fifa egy szégyen
- Capon
- Llegenda del Barça
Dehogyisnem.Normandia írta:Mi is fellebbeztünk, de ettől még nem igazolhattunk. Nem értem már az egészet.franklin írta:http://www.hatharom.com/2016/01/30/megi ... =eurobarca
Nálunk is úgy volt, hogy először csak pletykaszinten volt, hogy el leszünk tiltva.
Aztán jött az eltiltás, amit mi megfellebbeztünk ezért a fellebbezés idejére fel lett függesztve az eltiltás, ekkor jött Verma és Matyő is.
Fellebbezés eltartott pár hónapot és utána jött az eltiltás.
Real jelenleg ugyan ezt az utat járja be.
De szóljatok ha nem így volt, én is belezavarodtam

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Normandia
- Director del Fútbol
Mi is fellebbeztünk, de ettől még nem igazolhattunk. Nem értem már az egészet.franklin írta:http://www.hatharom.com/2016/01/30/megi ... =eurobarca
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
-
- Barça B
http://www.hatharom.com/2016/01/30/megi ... =eurobarca" target="_blank
A valaha volt legnagyobb rivalizálás két futballista (talán sportoló) közt.Bob_Marley írta:Ma Messi góllal:
Lionel Messi & Cristiano Ronaldo have scored 1000 career goals between them!
https://pbs.twimg.com/media/CZ-nV-4WcAIdxH3.jpg
Elég durva ez a két pali.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ma Messi góllal:

Engem nem érdekel ez a büntetés, komolyan mondom.
Pont arra jó, h ez legyen nekik majd kifogás, mi meg toltunk egy triplát
hatalmas fricska, de nem?! 
Töröljük meg a szipogó orrukat, ahogy az elmúlt 10 évben csináltuk, aztán felőlem Tsubasa kapitány is hozzájuk igazolhat.
Pont arra jó, h ez legyen nekik majd kifogás, mi meg toltunk egy triplát

Töröljük meg a szipogó orrukat, ahogy az elmúlt 10 évben csináltuk, aztán felőlem Tsubasa kapitány is hozzájuk igazolhat.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én ezt olvastam twitteren.visca el barca írta: milyen vizsgálódás?múltkor már végeredményt hirdettek, meg is kapták az eltiltást.
csaltakeltiltották őket
okokozat
akkor mit vizsgálnak még?
milyen komoly büntetés lesz? 30.000 euró?

geridoss nagyjából leírta, hogy mi is a történet.

Szerintem nyáron komoly mozgolódás lesz a Realnal. Biztos vagyok benne, hogy elfogják adni Ronaldot. 

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Na jó. Persze jobban járunk, ha igazolnak, amíg Perez a Mindenható. De. Nekünk jött egy ilyen eltiltás a semmiből. Az Atleti meg a Real büntetéséről 1 éve jelennek meg cikkek, tehát felkészülhettek volna. Perez nem készült. Jó, akkor toljuk ki még 20 évvel.
Perez Papa ugye lenyilatkozta, hogy télen nem fognak igazolni. Na vajon miért? Ja, azért, mert nem tudta, hogy nyáron még lehetőségük lesz. Persze. Pénz, pénz, pénz, politika, pénz, pénz...
Őket nem sokkal utánunk elkezdték vizsgálni. Minket kb rögtön megbüntettek (tudom, hogy nem, de mi voltunk a precedens, és ehhez idő kellett), majd eltelik egy csomó idő, tuti, hogy ami nálunk megvolt, az náluk is (mint minden európai élklubnál), de ők még kapnak 2 év pluszt, és a végén nem csodálkoznék, ha semmi sem lenne. Ha az Atleti velünk együtt került volna a "hatóságok" markába, akkor ott tartanának mint mi. Szerencséjük volt. A Real Madridot csak azért zárták ki a spanyol kupából, mert előtte egy körrel egy másik csapat is hasonló hülyeséget csinált, és ebből már nem lehetett kimosdatni őket.
Semmi baj. Remélem Florentino megkapja valahogy az "Örök Elnök" címet, mosdassa ki a csapatát mindenből, sikáljon el mindent, félévente mondja az aktuális edzőre, hogy a világ legjobbja, fotózkodjon 100 milliós játékosokkal. Mi meg nyerjünk kupákat. Puszi pá
Perez Papa ugye lenyilatkozta, hogy télen nem fognak igazolni. Na vajon miért? Ja, azért, mert nem tudta, hogy nyáron még lehetőségük lesz. Persze. Pénz, pénz, pénz, politika, pénz, pénz...
Őket nem sokkal utánunk elkezdték vizsgálni. Minket kb rögtön megbüntettek (tudom, hogy nem, de mi voltunk a precedens, és ehhez idő kellett), majd eltelik egy csomó idő, tuti, hogy ami nálunk megvolt, az náluk is (mint minden európai élklubnál), de ők még kapnak 2 év pluszt, és a végén nem csodálkoznék, ha semmi sem lenne. Ha az Atleti velünk együtt került volna a "hatóságok" markába, akkor ott tartanának mint mi. Szerencséjük volt. A Real Madridot csak azért zárták ki a spanyol kupából, mert előtte egy körrel egy másik csapat is hasonló hülyeséget csinált, és ebből már nem lehetett kimosdatni őket.
Semmi baj. Remélem Florentino megkapja valahogy az "Örök Elnök" címet, mosdassa ki a csapatát mindenből, sikáljon el mindent, félévente mondja az aktuális edzőre, hogy a világ legjobbja, fotózkodjon 100 milliós játékosokkal. Mi meg nyerjünk kupákat. Puszi pá
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- Kash
- Entrenador del Barça
Ha ugyanazért a hibáért akarják eltiltani a Realt az igazolásoktól, mint amiért minket is, akkor egyetértek vele, viszont ha felmentik őket, akkor csak találhattak valamilyen bizonyítékot az ártatlanságukra.
Nem szeretném, ha eltiltanák őket, jókat szoktam röhögni az igazolási politikájukon.
Nem szeretném, ha eltiltanák őket, jókat szoktam röhögni az igazolási politikájukon.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Látom odaát megy már a nyálcsorgatás Neymarra
Azért az kifejezetten nagy szó, hogy ennyire akarják, mert 1-2 éve még csak egy " youtube-sztár/színész/túlhypeolt " volt, és "Bale ezerszer jobb biznisz volt mint Neymar, nem kell nekünk" szöveg ment

Azért az kifejezetten nagy szó, hogy ennyire akarják, mert 1-2 éve még csak egy " youtube-sztár/színész/túlhypeolt " volt, és "Bale ezerszer jobb biznisz volt mint Neymar, nem kell nekünk" szöveg ment

Ugyanaz lesz, mint nálunk. A következő átigazolásnál bevásárolhatnak, a következő kettőnél meg magyarországi vasárnap lesz nekik. Szerintem így lenne az igazságos. (Így van még esély rá, hogy CR eligazolását pótolhatják, jajjj ha Mou után ő is elhúzna, nem is utálnám a Real-t)
- geridoss
- Director del Fútbol
Ebben igazából nincs semmi meglepő. Nálunk is így volt, ha jól emlékszem. Csak nálunk úgy volt időzítve, hogy nyár elején fellebezhettünk, ezért felfüggesztették a büntetést a másodfokú tárgyalás (?) idejére. Valószínűleg másodfokon is bűnösnek találják a két klubot, így meg fogják kapni a büntetést, csak kérdés az, hogy mikor. Amíg nem jogerős az ítélet, addig fel van függesztve a bann.
Ha itt már elutasítják a fellebbezést, akkor innen már nincs tovább, meg fogják kapni az eltiltást.
Alapozó jogból ennyi ragadt rám, ha valamit rosszul tudok, javítson ki nyugodtan egy illetékes.
Ha itt már elutasítják a fellebbezést, akkor innen már nincs tovább, meg fogják kapni az eltiltást.
Alapozó jogból ennyi ragadt rám, ha valamit rosszul tudok, javítson ki nyugodtan egy illetékes.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2480557" target="_blank
- visca el barca
- Presidente del Barça
milyen vizsgálódás?Bob_Marley írta:Nem törlik, hanem lehet felfüggesztik, de marad a vizsgálódás.Robcsyy írta:törlik a bant. nevetséges![]()

csaltak

ok

akkor mit vizsgálnak még?
milyen komoly büntetés lesz? 30.000 euró?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
"Az olasz Il Sussidiario szerint a FIFA a most benyújtott, első fellebbezés eredményeként komoly pénzbüntetésre módosítja a Real Madrid jelenlegi, két átigazolási időszakra vonatkozó eltiltását."
Ez azért kemény lenne.
Ez azért kemény lenne.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem törlik, hanem lehet felfüggesztik, de marad a vizsgálódás.Robcsyy írta:törlik a bant. nevetséges![]()