Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

adom. Nem mertem beírni,mert volt már,hogy elégedetlenkedtem győztes rangadó utána,aztán jöttek a negatív kommentek,hogy semmi nem elég, nem értesz hozzá, győztünk az a lényeg...visca el barca írta:a nézők helyében kifütyültem volna az egész csapatot. vicc hogy 30 percet játszottunk kettős emberelőnyben és nem volt kaput eltaláló lövésünk
Tartalékoltunk ami nagyon helyes.visca el barca írta:a nézők helyében kifütyültem volna az egész csapatot. vicc hogy 30 percet játszottunk kettős emberelőnyben és nem volt kaput eltaláló lövésünk

Pontosítás kedvéért az elmúlt két meccsen.visca el barca írta:a legfontosabb az lenne, hogy ne aludjunk bele az első 20-30 perce mint tettük azt az elmúlt két bajnokin.

Igen, ha a sérülések elkerülnek minket, akkor borítékolható, hogy ez a három csere lesz. Szerintem 60 után pár perccel jön Arda, 70 vagy után Vidal és Robi.BFC írta:60 perc környékén jön majd Robi,Arda és Vidal, és szétszedik az Atleticót.

nzxtpo írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
A legnagyobb kérdés az az volt, hogy Rakitic, vagy Arda, ezek szerint a horvát kezd, bár sokak számára nem meglepetés. Vidal nem lesz kezdő sajnos, de reméljük Dani a jobbik énjét hozza ma.
Bench Barcelona: Ter Stegen, Vidal, Vermaelen, Mathieu, Sergi Roberto, Arda, Munir
Masip, Douglas, Bartra, Adriano and Sandro were not included in the match squad and will watch from the stands

Főleg, hogy mostmár van egy Arda is, aki elég jól aklimatizálódik a csapathoz, és már lassan őt se lenne szívem kihagyni.palesz77 írta:
Így belegondolva szörnyű amúgy, túl sok a hasznosan játszó középpályásunk, és nem lehet kezdőt összerakni anélkül, hogy valakit ne hiányolna kicsit az ember..
Én akkor már inkább Ini helyén kezdetném a robotolás miatt - mármint hogy Rakiticé hiányozna, SR Ininél meg valamivel melósabb, így összességében gürizősebbek lennénk -, aztán a kifáradt Atleticora lehet jobb lenne Andrést ráengedni. De őt meg valahogy "nem lenne szívem" kihagyni, mert amit ő tud adni egy jobb napján a csapatnak, azt más nem..noname írta:És SR-t kezdetném. Támadásban jobb, mint Rakitic, ezt most már lassan ki lehet jelenteni, mellé a munkabírása sem rossz. Jobban érzem benne a meccset eldöntő megmozdulásokat, mint Rakiticben. Megérdemelné h kezdjen.