Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És remélem az is aki reagál rá!noname írta:Hamar bannolva leszel.
Máshogy hogy érte volna azt el?TripleH írta:Itt nem azt vitattam, hogy labdát ért elsőre vagy sem, de nyújtott térdel teli talpal, térdmagasságban nem szokás rugdosódni és amit művelnek én nem zárnám azért 100%ig ki a szándékosságot.Bob_Marley írta:Az megvan, hogy a labdát rúgta el először?![]()
Csúnya volt, de a szándékosságot én kizárnám. Piros ez nem vitás (mert sokadik is volt), de szerencsétlen volt a brazil a hülyesége mellett. Simán hagyhatta volna hogy levegye Messi és leütközi, helyette odarontott.
Naigen, ráadásul a Barca térfelén. Mert még ha a saját kapujuknál történne ilyen mert épp gólesély van akkor még talán a meccs hevében,de így..TripleH írta:Itt nem azt vitattam, hogy labdát ért elsőre vagy sem, de nyújtott térdel teli talpal, térdmagasságban nem szokás rugdosódni és amit művelnek én nem zárnám azért 100%ig ki a szándékosságot.Bob_Marley írta:Az megvan, hogy a labdát rúgta el először?![]()
Csúnya volt, de a szándékosságot én kizárnám. Piros ez nem vitás (mert sokadik is volt), de szerencsétlen volt a brazil a hülyesége mellett. Simán hagyhatta volna hogy levegye Messi és leütközi, helyette odarontott.
Itt nem azt vitattam, hogy labdát ért elsőre vagy sem, de nyújtott térdel teli talpal, térdmagasságban nem szokás rugdosódni és amit művelnek én nem zárnám azért 100%ig ki a szándékosságot.Bob_Marley írta:Az megvan, hogy a labdát rúgta el először?![]()