Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Inkább az a baj, hogy madridozni szoktunk, mikor ők emberelőnyben bedarálják az ellenfelet. Erre itt lett volna a lehetőség most és semmi, akár még az iksz is benne volt végig.Feast4 írta:Hát hogy őszinte legyek nem bánom hogy ezen us túl vagyunk.Nem volt szép se elegáns de 3 pont.Mondjuk azt nem értem hogy 9 emberrel miért nem nyomtuk őket addig ameddig bele nem szakadtak.Jobb lett volna egy fölényes győzelem.Az viszont nagyon bosszantó hogy időről időre belealszunk a meccseinkbe.
Ha jól emlékszem a 4. a bajnokságban. Eibar, Rayo és 2x az Atma a mait is beleértve.klingspor írta:Valaki tudja, hogy az idényben hanyadik meccsünket fordítjuk meg az ellenfél vezetéséről?
Ez így teljesen rendben van, alá is írnám, de hogy majdnem egy teljes félidőt játszunk kettős!! emberelőnyben és nem tudunk mit kezdeni, az már egészen más. Sőt a játékban az is benne volt, hogy ők egyenlítenek. Csak éppen úgy játszottunk mintha legalább három gólos előnyben lennénk. Nem hiszem, hogy ha egy kicsit megerőltették volna magukat a pályán nem tudtak volna egyet gurítani.noname írta:
Aki nem számított most a gyengébb játékra, az nem figyel eléggé a Barca meccseken. Személy szerint már azzal is elégedett lettem volna, ha pontegyenlőséggel vagy csak 2-3 ponttal lemaradva zárjuk a januárt, ehhez képest jelenleg 6 illetve 7 pont az előnyünk a riválisokkal szemben, úgy, hogy egymás elleni eredményben is nyertünk ellenük.

adom. Nem mertem beírni,mert volt már,hogy elégedetlenkedtem győztes rangadó utána,aztán jöttek a negatív kommentek,hogy semmi nem elég, nem értesz hozzá, győztünk az a lényeg...visca el barca írta:a nézők helyében kifütyültem volna az egész csapatot. vicc hogy 30 percet játszottunk kettős emberelőnyben és nem volt kaput eltaláló lövésünk
Tartalékoltunk ami nagyon helyes.visca el barca írta:a nézők helyében kifütyültem volna az egész csapatot. vicc hogy 30 percet játszottunk kettős emberelőnyben és nem volt kaput eltaláló lövésünk

Pontosítás kedvéért az elmúlt két meccsen.visca el barca írta:a legfontosabb az lenne, hogy ne aludjunk bele az első 20-30 perce mint tettük azt az elmúlt két bajnokin.