Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De akkor, hogy lehet, hogy mi többet fizetünk a játékosainknak? Nem zavar amúgy, nem az én pénzem, amíg nincs kihatással ez egy-két transzfer létre (nem) jöttére.visca el barca írta:tökmind1, a játékosok kimatekozzák ezt és kompenzációként vhogy kiharcolják a fizetésükben.
De hány és hány reklám van, ahol pl ki van írva xy ennek a csapatnak a játékosa, vagy eleve mezben van. És valamilyen szinten ez "jogdíj", mert ugyanúgy használja a csapatának a nevét. Én ezt nem látom paraszt dolognak, így működik a piac.visca el barca írta:hm én nem tudom, sztem paraszt dolog. neymarnak se azért nőne meg pl az ázsiója a szponzoroknál mert real játékos lett, hanem azért mert ő maga neymar, "a" brand.
Jó gondolat és van is benne igazság. Bár ha az igazolást megelőző évben kötött szerződést x évre a labdarúgó, az bonyolítja a helyzetet, bár lehet, h az új szerződésekre vonatkozik csak.visca el barca írta:sztem perez úgy gondolkodik, ha egy játékos nagy szponzori szerződéseket köt, az annak a hozadéka, hogy ő a real labdarugoja, így ennek a jogán lefölözi a pénzt.recrea írta:És ezt miért nem tudjuk mi megtenni, mert elég jól hangzik, ráadásul a fizuk sem nagyobbak ott.
Megfordítva a dolgot: ezt hogy tudják ők megtenni? Azon kívül, h ők a Real Madrid.
tehát ha valaki mondjuk a valenciában van és kap a szponzortól 1 millát, majd átmegy a reálba és ott 3-at kap, akkor perez logikája szerint azt a +2-t azért kapja meg mert a real játékosa lesz így a pénz a klubot is illeti
egyébként sztem ez egy ritka paraszt dolog, örülök h nálunk nincs ilyen. meg ha jól tudom sehol máshol fociban
sztem perez úgy gondolkodik, ha egy játékos nagy szponzori szerződéseket köt, az annak a hozadéka, hogy ő a real labdarugoja, így ennek a jogán lefölözi a pénzt.recrea írta:És ezt miért nem tudjuk mi megtenni, mert elég jól hangzik, ráadásul a fizuk sem nagyobbak ott.
Megfordítva a dolgot: ezt hogy tudják ők megtenni? Azon kívül, h ők a Real Madrid.
Pl. CR belement volna, hogy levegyék a felét neki, ha lenne arra opció, hogy ne?recrea írta:Sztem is. Attól, h pl CR marketing pénzének felét leveszik, nem muszaj Neymarral is így megegyezni. Amúgy sem tiszta ez nekem, h működik ez ott pontosan?!
És ezt miért nem tudjuk mi megtenni, mert elég jól hangzik, ráadásul a fizuk sem nagyobbak ott.visca el barca írta:ha jol tudom mindenkinek elveszik a marketing pénz felét.recrea írta:Sztem is. Attól, h pl CR marketing pénzének felét leveszik, nem muszaj Neymarral is így megegyezni. Amúgy sem tiszta ez nekem, h működik ez ott pontosan?!
ha jol tudom mindenkinek elveszik a marketing pénz felét.recrea írta:Sztem is. Attól, h pl CR marketing pénzének felét leveszik, nem muszaj Neymarral is így megegyezni. Amúgy sem tiszta ez nekem, h működik ez ott pontosan?!
Sztem is. Attól, h pl CR marketing pénzének felét leveszik, nem muszaj Neymarral is így megegyezni. Amúgy sem tiszta ez nekem, h működik ez ott pontosan?!daffy írta:Szerintem pedig ha azt mondja Pereznek,hogy ennyi,akkor ennyi. Max elsunnyogják egy részét.visca el barca írta:pénz az mondjuk lenne. zselét elsózzák 100-ért, a másik százat meg simán kiköhögik. valszeg a fizetése is meglenne, mert gyanítom egy az egyben megkapná cuncus heti 300.000 euróját (ott sanszos nagyobb fizetése lenne, viszont a real lenyúlja a marketing pénzek 50%-át, szóval, gyakorlatban nem hiszem h sokkal többet kapna mint itt egy új szerződéssel)
Szerintem pedig ha azt mondja Pereznek,hogy ennyi,akkor ennyi. Max elsunnyogják egy részét.visca el barca írta:pénz az mondjuk lenne. zselét elsózzák 100-ért, a másik százat meg simán kiköhögik. valszeg a fizetése is meglenne, mert gyanítom egy az egyben megkapná cuncus heti 300.000 euróját (ott sanszos nagyobb fizetése lenne, viszont a real lenyúlja a marketing pénzek 50%-át, szóval, gyakorlatban nem hiszem h sokkal többet kapna mint itt egy új szerződéssel)
Komolyan jövőre jelölni kell téged az ev fórumozójának!Samper írta:Ha a Real komolyan csábítaná Neymart, akkor a két csapat között soha nem látott vad harc kezdődne, amire a spanyol foci menne rá. Remélem, hogy Ney tudja: aki az MSN-t önként megbontja, az csúnyán megfizet érte.
Deulofeunak nagyon jó szezonja van gólpasszok terén, hosszú távon nagy erőssége lehet az Evertonnak, és a posztja, játék stílusa tökéletesen passzol Angliába. 21 meccs, 1157 perc, 55 perc/meccsrecrea írta:Csak nekem érdekes az, h a Real saját nevelései, vagy azon igazolásai, akik nem fértek be a csapatba, rendre sikeresek más egyesületnél, más országban, míg a mi játékosaink mennek a süllyesztőbe, ha nem férnek be hozzánk?
Sőt, akik nálunk jók, azok máshol sokszor nem tudnak teljesíteni. Most nem akarok egyik csapatnál sem nevekkel dobálózni, de számomra markáns a különbség.
Most ha hirtelen erre magyarázatot kell adnom,akkor azt mondanám,hogy nálunk elég zárt rendszert játszatnak már gyerekkoruk óta. Beleivódik ez a fajta játék a gyerekekbe, és nehezen alkalmazkodnak új rendszerekhez. Van ellenpélda, Cesc pl az arsenalban fiatalon tudott meghatározó lenni, de az a senal hasonló rendszerben játszott,lehet emiatt volt.recrea írta:Csak nekem érdekes az, h a Real saját nevelései, vagy azon igazolásai, akik nem fértek be a csapatba, rendre sikeresek más egyesületnél, más országban, míg a mi játékosaink mennek a süllyesztőbe, ha nem férnek be hozzánk?
Sőt, akik nálunk jók, azok máshol sokszor nem tudnak teljesíteni. Most nem akarok egyik csapatnál sem nevekkel dobálózni, de számomra markáns a különbség.
Én nem mondom azt, hogy Piqué-ben nincsenek nacionalista érzelmek, de nem találom szerencsésnek őt elővenni mint ilyen példakép, meg, hogy ő mennyire kiáll Katalónia mellett. Ő egy olyan ember, aki ahol lehet odaszúr, beszól mindenkinek. Hányszor gerjesztett már indulatokat. (és nem csak a Real felé) Ehhez hozzátartozik az is, ami nála ez a katalán-öntudat. Úgy érzem ez is egy apropó, hogy ennyire kinyithassa a száját.indikal írta:Talán az FC Barcelona sem lenne olyan nagy klub, de Piqué szerintem biztosan nem lenne olyan nagy játékos ha történetesen nem egy katalán kisebbség része és büszkesége lenne. Úgy értem, hogy minden vélt vagy valós sérelemért amit mint nemzetiségi kisebbség kapnak a sporton keresztül és a futbalpályán nyújtott teljesítménnyel büntetlenül és látványosan vissza tudnak vágni. Ezek a sérelmek olyan plussz energiákat szabadítanak fel az egyes játékosokban és vezetőkben, amik 100x erősebbek mint bármilyen doppingszer. Ráadásul nemis kimutathatóak az emberi szervezetben. Ezért is fontosak a hazai saját nevelésű játékosok, mert a tudáson kívül ezt a "szükséges plusszt" is beléjük tudják nevelni.
És mióta lehet adni Perez szavára?recrea írta:Feldobtad a reggelemet, köszönömSamper írta:Ha a Real komolyan csábítaná Neymart, akkor a két csapat között soha nem látott vad harc kezdődne, amire a spanyol foci menne rá. Remélem, hogy Ney tudja: aki az MSN-t önként megbontja, az csúnyán megfizet érte.
Perez megmondta, h nem igazolnak télen, meg egyéb okosakat...."Senkit nem fogunk igazolni januárban, de csakis azért, mert nálunk futballoznak a világ legjobb játékosai és nálunk van a világ legjobb edzője." Imádom![]()
Vagyis nyárig kihúzzák a bünti nélkül, szóval lehet ész nélkül igazolni, ami ebben számomra a rossz hír, h vélhetően CR lelép, lesz lehetőség pótolni őt, bár önmagában a távozása előny lesz náluk.
Feldobtad a reggelemet, köszönömSamper írta:Ha a Real komolyan csábítaná Neymart, akkor a két csapat között soha nem látott vad harc kezdődne, amire a spanyol foci menne rá. Remélem, hogy Ney tudja: aki az MSN-t önként megbontja, az csúnyán megfizet érte.
Neymar nem megy sehova. Viszont ha a pénz miatt elmegy,akkor egy utolsó szarházi,nem lenne érdemes sajnálni. De a Barca megadja majd szépen a Real által kínált bér 80%-át,plusz apukának pár milliót és hosszabbít.Samper írta:Ha a Real komolyan csábítaná Neymart, akkor a két csapat között soha nem látott vad harc kezdődne, amire a spanyol foci menne rá. Remélem, hogy Ney tudja: aki az MSN-t önként megbontja, az csúnyán megfizet érte.