recrea írta:Csak nekem érdekes az, h a Real saját nevelései, vagy azon igazolásai, akik nem fértek be a csapatba, rendre sikeresek más egyesületnél, más országban, míg a mi játékosaink mennek a süllyesztőbe, ha nem férnek be hozzánk?
Sőt, akik nálunk jók, azok máshol sokszor nem tudnak teljesíteni. Most nem akarok egyik csapatnál sem nevekkel dobálózni, de számomra markáns a különbség.
Deulofeunak nagyon jó szezonja van gólpasszok terén, hosszú távon nagy erőssége lehet az Evertonnak, és a posztja, játék stílusa tökéletesen passzol Angliába.
21 meccs, 1157 perc, 55 perc/meccs
Bojan, sikerült neki fokozatosan felépítenie magát és úgy néz ki, a legutolsó sérülését is maga mögött hagyta, fontos tagja a Stokenak, ahogy Muniesa is rendszeres játéklehetőséget kap, ha egészséges.
18 meccs, 1216 perc, 67,55 p/m Muniesa: 5 meccs 450 perc 90 p/m
Gio, nagyon nagy reménység volt itt, aztán itt sem jött neki össze, és máshol sem indult túl jól a karrierje, de a másodosztályban felépítette magát, és az első osztályban is fontos tagja volt a Villarealnak, csak gondolt egyet és elment az USA-ba.
10 meccs 800 perc 80 p/m Az öcsi pedig rendre játszik.
Jonathan: 17 meccs 1195 perc, 70 p/M
Thiago-t lehet, hogy túlzás lenne itt említeni, de tény, hogy nem fért be hozzánk alap kezdőként. Sajnos sok sérülés hátráltatja amióta átigazolt.
12 meccs 639 perc 53 p/m
Hasonló a helyzet
Pedroval, de tény, hogy ő is azért ment el, mert nem fért be.
18 meccs 1361 perc 75p/m
Fontás nem tudom, hogy milyen szintet képvisel a Celtában.
7 meccs 541 perc 77p/m
Cuenca jelenleg a Bursasporban nyomja, a mi Balázsunk mellett.
12 meccs 527 perc 44p/m
Tello és Jeffrén na ők tényleg csődöt mondtak.
Ahogy
Montoya helyzete is aggasztó.
3 meccs 255 perc 85p/m
Ezek csak az utóbbi pár év játékosai, akikre most így emlékeztem.
De korábbról meg lehetne említeni ilyen játékosokat, mint: Thiago Motta, Arteta, de la Peña, Víctor Sánchez, Trashorras, és ők csak az ismertebbek.
De vannak olyan példák is, mint pl. Bellerin, Fabregas akiket elhalásztak még az utánpótláscsapataink egyikéből.
Amúgy a fent említett játékosok, szinte mind olyanok, akik addig eljutottak, hogy a keret tagjai legyenek, olyanokról felesleges hosszan beszélni, akik közel sem jártak.
szerk: mivel nem volt kedvem annyit írni, ezért még itt van pár
említésre való példa.