Zozzy 5 írta:én is inkább Bravo párti vagyok, ugyanazok miatt, amiket már leírtak mások. TS-sel nem lehetne valahogy megcsinálni egy olyat, mint a Chelsea és Courtois esete volt? Egy Atleti szintű csapatnak kölcsönadni 2, max 3 évre, mert kb. ennyi van még Bravoban ezen a szinten (lehet, hogy kicsit több is, de 35-36 évesen már teljesen reális lenne, hogy felváltja egy 25-26 éves TS), aztán jöhetne vissza a német a kezdőbe jóval rutinosabban, egy csomó meccsel a lábában (kezében).
eladni kockázatos lenne, viszont hacsak nem esik ki Bravo huzamosabb időre, amikor TS valami hatalmasat villant, akkor most 1-2 évig még valszeg padoznia kell. attól a néhány BL meg kupa meccstől olyan óriásit nem fog fejlődni meg rengeteget tanulni. ez a kölcsönadás lenne a legoptimálisabb így kívülről, persze azt nem tudom, hogy a valóságban megvalósítható-e, belemenne-e a német így 2 év után stb...
A mostani helyzet mindenkinek jó, Bravónak, a Barcának, L.E.-nek, egyedül Stegennek nem. Ő itt nem fog védeni, ha meg hibázik egy nagyott a BL-ben jön helyette Bravo vagy kiesünk és az ő sara lesz.
Jelenleg tényleg semmi se indokolja a változtatást, bár az én véleményem az, hogy nincs nagy különbség a két kapus között, (mindkettő klasszis) csúpán Bravó a szerencsésebb, neki jön ki jobban a lépés.
Jövőre, ha nem változik a helyzet Stegen helyében lelépnék, van olyan jó kapus, hogy BL-ben szereplő csapathoz kerüljön. Színesebb pályafutása lehet, mint a Barcánál, mert most csak elpocsékolja az idejét!