Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:49:48

Szerintem PSG, majd MLS lesz a továbbiakban. Már többször is lenyilatkozta, hogy az USA vonzza, de azért még annyira nem koros, hogy egyből menjen az MLS-be. Viszont Párizsban tényleg mindene meglenne. Zlatan valószínűleg lelép, Ronaldo pedig 3-4 szezon alatt a PSG gólrekordere is lehetne - ami nála azért szempont szerintem továbbra is. A Realnál ezt már megtette, és egy kupa nélküli szezon után azért eléggé valószínű, hogy továbbállna.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:23:26

Hát nem tudom. Valszeg csak a PSG-nek kéne, esetleg az MU, de egyik sem olyan nagy nevű csapat, mint a Real. Sztem amíg ő nem érzi úgy h kevés már a Realhoz, addig nem fog könnyűszerrel lelépni, főleg h nincs az az edző, aki cserepadra rakná. Még az MU-hoz menne talán szentimentális okokból, de jelen állás szerint lehet a BL-be se jutnak be. :| Mindenesetre nyáron furcsa lesz. Általában a saját igazolásaink miatt esz a fene, ehhez képest most nálunk nagy csend lesz. Asszem néha a poén kedvéért átnézek majd a szomszédba. :twisted:

Az eltiltás náluk érdekes dolgok, mert amíg a mi eltiltásunkat akkor jelentették be, amikor nem lehetett játékost igazolni, volt ok, amiért kérjük a halasztást. Ugyanez a Realnál most nincs meg. A bejelentés után volt 3 hetük igazolni, jogival pedig nem lehet arra hivatkozni h télen a fenét se lehet megvenni, hiszen jogival nincs különbség a téli és nyári igazolásszezon között. A Real vezetősége nagyon arrogáns és idén már helyre lettek alaposan rakva Cserisevvel. Nem lepne meg ha most is nagy arroganciájukban a végén nem kapnának halasztást.

UI: az h BL leestek a PSG-nek arra én konkrétan nulla esélyt látok. A keret se feltétlen elég erős hozzá(csak pár helyen :mrgreen: ), de egyszerűen nem készít fel a francia bajnokság arra h a BL-ben kemény ellenfeleket kapj. A spanyol bajnokságból a Villarreal nagyobb kihívója lenne a PSG-nek, mint bárki a franciáktól, a nagy 3 pedig sima bajnok.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.25. 18:21:20

ha nyer semmit a madrid, sanszos h lelép. a psg adja magát, ott lubickolhatna, lehetne gólkirály, bajnok, pénzt is annyit adnának neki amennyit akar, meg akár még egy bl is leeshet. zlatan nyáron úgyis elmegy, szinte biztos vagyok h vele fogják pótolni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.25. 18:20:17

noname írta:Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól. :lol: Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.

Szerintem nem lesznek nyáron, nem véletlen lesz májusban a megbeszélés , mert ugye addig annyira sok dolga van a FIFA-nak :D Májusban megbeszélés, utána fellebbezés fellebbezés hátán, és kihúzzák a nyarat és akkor majd csak repülni fognak a 100milliók :D
daffy
Madridista

2016.01.25. 18:15:02

noname írta: Szerinted ez őfelségének nem lenne degradáló? :wink:
Nem,mert nem kell kommunikálni. Tudja ő,hogy nyáron tipli van. Másként nem mehetne,ha marad a tiltás akkorra is. Cr távozása abszolút win-win kategória.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.25. 18:13:39

daffy írta: Eladják most és nyárig marad kölcsönben
Van 1 het, hirek sincsenek nagyon, legalabbis olyan, ami legalabb 2 napon at "elne", csak pletykak. Nem igazoltok senkit szerintem mar januarban.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:12:03

daffy írta:
noname írta:Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól. :lol: Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.
Eladják most és nyárig marad kölcsönben
Szerinted ez őfelségének nem lenne degradáló? :wink:
Én tudom h nem az, de az ő ezt kétlem h pozitívan ítéli meg. Lásd Alves, aki tavaly szezon elején katasztrófa volt, emiatt nem is tárgyaltak vele hosszabbításról, majd amikor elkezdett jól játszani, akkor kezdtek tárgyalni, de Alves nagyon nehezen akart asztalhoz ülni, mert meg volt sértve, miközben a szezon eleji játéka nem hogy hosszabbításhoz, még az A keret tagsághoz is kevés volt.
Roncit se tartom értelmesebb embernek.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 18:03:31

Zozzy 5 írta:ezt a térd problémáját már én is hallottam emlegetni máshol, de nem volt világos, hogy konkrét sérülésről van szó, ami nem jött helyre neki, vagy egyszerűen az azzal járó természetes elhasználódásról, hogy fizikai teljesítmény terén ő elég durván kihasználta a testét, és most a térde kezdi nem bírni ezt a fajta terhelést? nekem sérülése nem nagyon rémlik, a második esetet viszont könnyen elképzelhetőnek tartom.

egyébként kiégve szerintem sincs, azt akkor lehetne rá mondani, ha elvesztette volna mindenfajta motivációját a futballban, ettől pedig messze van. a környezetváltás viszont nagyon érik, a Madrid és ő is jól járna vele sztem. amúgy ha FM-ben kezdenék egyet a Reallal, akkor azzal nyitnék, hogy vele együtt Bale átadólista, és abból a 150-200 millából lehetne csapatot építeni és a meglévő gerinchez, amit daffy is vázolt, hozzárakni a szükséges elemeket. Perez meg a játékban szerencsére nem jelent zavart az erőben :D
Előző EB környékén jött elő a térdprobléma nála, úgy rémlik. Szerintem akkortájt elég sokat ki is hagyott. És benne van az elhasználtság is.

Bale meg látszódott, hogy pl mennyire hiányzik nekik a szélről. Lehet Reusben, Hazardban stb emberekben gondolkodni, de ha a walesit összerakják fejben akkor baromi hasznos elem. És mostanában nagyon sokat tett a csapatukért. Nagy összeg esetén persze simán ellehetne adni, de magában a játékban nagyon kell nekik jelenleg.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.01.25. 18:01:39

Eladják most és nyárig marad kölcsönben
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:01:21

[quote="noname"]Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól. :lol: Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.[/quote]

Meg fogják kapni nyárra a haladékot, nem véletlen nincs egyetlen hír sem, h igazolnak januárban, megkapták a fülest is erről, vagy hivatalos, azért nem kapkodnak most. Nyáron lehet pótolni CR-t, ha eddig megalomán volt Perez, most mi lesz. Egyébként nagy pótolni való nincs rajta, szerintem nélküle is elmenne a csapat, sőt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.01.25. 18:02:18-kor.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 17:55:29

Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól. :lol: Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.
A Fifa egy szégyen
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.25. 17:48:03

Szerintem nyáron dobbant Madridból, nagyon adja magát a dolog.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.01.25. 17:30:00

ezt a térd problémáját már én is hallottam emlegetni máshol, de nem volt világos, hogy konkrét sérülésről van szó, ami nem jött helyre neki, vagy egyszerűen az azzal járó természetes elhasználódásról, hogy fizikai teljesítmény terén ő elég durván kihasználta a testét, és most a térde kezdi nem bírni ezt a fajta terhelést? nekem sérülése nem nagyon rémlik, a második esetet viszont könnyen elképzelhetőnek tartom.

egyébként kiégve szerintem sincs, azt akkor lehetne rá mondani, ha elvesztette volna mindenfajta motivációját a futballban, ettől pedig messze van. a környezetváltás viszont nagyon érik, a Madrid és ő is jól járna vele sztem. amúgy ha FM-ben kezdenék egyet a Reallal, akkor azzal nyitnék, hogy vele együtt Bale átadólista, és abból a 150-200 millából lehetne csapatot építeni és a meglévő gerinchez, amit daffy is vázolt, hozzárakni a szükséges elemeket. Perez meg a játékban szerencsére nem jelent zavart az erőben :D
Kash
Entrenador del Barça

2016.01.25. 17:14:27

Bob_Marley írta:
Kash írta:
Az nagy túlzás, hogy ki van égve.
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.
Igen, ezeket énis észrevettem, viszont ha ez a "térd" téma ennyire kihatással van a játékára, akkor illene rászánni valamennyi időt, hogy rendbehozzák, mi is túléltünk Messi nélkül 2 hónapot -az igaz, hogy Mess esete most nincs kihatással a teljesítményére, viszont komoly sérülés volt, játszani lehetetlenség lett volna- akkor ők is kibírnának ronáldó nélkül párat, és a Real játékát elnézve nem is nagyon éreznék meg a hiányát, főleg annak fényében, hogy pár madridista már eladta volna.
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.01.25. 17:02:28

Egészen elképesztő, hogy Ronaldo nem kap semmiért sem lapot, nem hogy pirosat. Idén már vagy a 8. esete volt a tegnapi, és még csak lapot sem kapott érte.
94:39 6 - 1
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.25. 16:58:02

Bob_Marley írta:
Kash írta:
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.
Meg az, hogy Benzema is szépen elkezdett gólokat lőni, meg hogy van egy Bale a csapatban. De nem írnám még le Ronaldo-t. Idén is vannak még jó meccsei. Korai temetni!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 15:59:45

Kash írta:
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.25. 15:27:54

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57407098

Úgy az elmúlt cirka 2 hónap alatt ez már az 5-ödik ilyen akciója.

Szerintem nála leginkább fejben van gond, folyamatosan rástresszel, és elkapkod minden lehetőséget, aminek az eredménye többnyire kapusba/kapu mellé,fölé lövés.

Gyanítom érzi, hogy mind Benitez, mind Zidane főként Bale-re akarja hosszútávon építeni a csapatot, de azt felfoghatná, hogy az nem azt jelenti hogy ő ne lenne a maradék időben fontos embere a csapatnak ha beilleszkedne és nem csak magára gondolna, szerintem úgy érzi hogy ha nem lő minden meccsen 5 gólt akkor már nyáron eladják, közbe meg ha megnyugodna akkor sokáig hasznos lehetne.
Én leültetném pár meccsre a padra, hogy elgondolkozzon a dolgon, azért mégsem egyszerű ilyen hosszú időn át aránylag stabilan kiemelkedő teljesítményt mutatni folyamatosan, aztán ennek vagy az lenne az eredménye hogy mégjobban behisztizik, vagy az hogy elgondolkodik a dolgokon, és beáll a csapatba.

Nálunk is átesett ezen pár ember, akik egy ideig szétestek fejben.
Legjobb példa erre talán Piqué, hibát hibára halmozott, aztán Lucho lerakta padmelegítőnek pár meccsre, és onnanstól messze jobb teljesítményt nyújtott.
Kash
Entrenador del Barça

2016.01.25. 15:26:36

rhuni írta:
Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?
Akár össze is csomagolnék neki, most azonnal.
A formahanyatlása meg lassan 3 éve tart, szóval ez már nem formahanyatlás. Ki van égve, ennyi.
Kép
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.01.25. 15:15:38

Mindezt értem, hogy egy futballszerető ember képes meglátni, hol van az a határ, amikortól már egy játékos nem ad annyi pluszt, illetve már-már árt a csapatnak. Csakhogy a mai világban, amikor nagyobb futballkluboknál már nem csak a csapat maga, hanem az egész brand is számít, amit a klub képvisel, jelenleg még túl merész húzásnak tűnik azzal kampányolni, hogy elküldjük a legnagyobb marketingértékkel bíró "eszközt". Márpedig szerintem szerintem utóbbit még mindig CR jelenti, és nehéz a jelenlegi futballpiacon olyan játékost találni aki őt ebben felülmúlná és nem Neymar. Őrá lehetne ilyesmi kampányt alapozni, de elég rizikós, mivel mi van akkor, ha nem jön össze (márpedig remélem hogy ilyen soha nem jön össze).
Balinho
Entrenador del Barça

2016.01.25. 15:07:07

rhuni írta:
A formahanyatlása meg lassan 3 éve tart, szóval ez már nem formahanyatlás. Ki van égve, ennyi.
Bár egyetértek abban, hogy hanyatló formát mutat, de azért abban a 3 évben csak aranylabdás lett 2x is... Nyilván meg kell nézni mire lesz képes Zidane alatt, nyilván kifelé megy és a kora/hanyatló formája miatt nagyjából most lehet utoljára 100 körül kérni érte, de még mindig a világ legszűkebb elitjéhez tartozik.
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.25. 14:50:40

daffy
Madridista

2016.01.25. 14:49:54

brownieheaven írta:
daffy írta: Reus - Cr csere
Szerintem enyhe többségben. A srácon mindig elakadt a csapatépítés,az önzősége és a gólvágó tehetsége miatt. Ez pedig csapatjáték. Ha valaki önző és csak a gól érdekli,az legyen csatár,egy sima ék. Én ezért is utálom az embert,ugyanakkor talán a legnagyobb szorgalommal rendelkező játékosnak tartom. Rá nem lehet építeni (már biztos nem). A csapat gerincét nem kell bántani. Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo,Modric,Kroos,Isco,Benzema. Ez a tengely több mint elég bármire.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.01.25. 14:34:48

daffy írta: Reus - Cr csere
Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését? Oké, hogy már nem a régi, de mégis mára klubikonná vált, egy formahanyatlásnál azért több kell ahhoz, hogy ilyesmire (is) alapozzon valaki egy kampányt (értem én, hogy fontos az is hogy ki jönne helyette -a te példádban Reus-, de azért egy ilyen húzás szerintem túl megosztó lenne).
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.25. 14:33:24

CR utoljára novemberben lőtt idegenben gólt bajnokin. Azért az is kemény.
Válasz küldése