Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname írta:Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól.Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.
Nem,mert nem kell kommunikálni. Tudja ő,hogy nyáron tipli van. Másként nem mehetne,ha marad a tiltás akkorra is. Cr távozása abszolút win-win kategória.noname írta: Szerinted ez őfelségének nem lenne degradáló?![]()
Van 1 het, hirek sincsenek nagyon, legalabbis olyan, ami legalabb 2 napon at "elne", csak pletykak. Nem igazoltok senkit szerintem mar januarban.daffy írta: Eladják most és nyárig marad kölcsönben
Szerinted ez őfelségének nem lenne degradáló?daffy írta:Eladják most és nyárig marad kölcsönbennoname írta:Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól.Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.
Előző EB környékén jött elő a térdprobléma nála, úgy rémlik. Szerintem akkortájt elég sokat ki is hagyott. És benne van az elhasználtság is.Zozzy 5 írta:ezt a térd problémáját már én is hallottam emlegetni máshol, de nem volt világos, hogy konkrét sérülésről van szó, ami nem jött helyre neki, vagy egyszerűen az azzal járó természetes elhasználódásról, hogy fizikai teljesítmény terén ő elég durván kihasználta a testét, és most a térde kezdi nem bírni ezt a fajta terhelést? nekem sérülése nem nagyon rémlik, a második esetet viszont könnyen elképzelhetőnek tartom.
egyébként kiégve szerintem sincs, azt akkor lehetne rá mondani, ha elvesztette volna mindenfajta motivációját a futballban, ettől pedig messze van. a környezetváltás viszont nagyon érik, a Madrid és ő is jól járna vele sztem. amúgy ha FM-ben kezdenék egyet a Reallal, akkor azzal nyitnék, hogy vele együtt Bale átadólista, és abból a 150-200 millából lehetne csapatot építeni és a meglévő gerinchez, amit daffy is vázolt, hozzárakni a szükséges elemeket. Perez meg a játékban szerencsére nem jelent zavart az erőben
Eladják most és nyárig marad kölcsönbennoname írta:Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól.Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.
Igen, ezeket énis észrevettem, viszont ha ez a "térd" téma ennyire kihatással van a játékára, akkor illene rászánni valamennyi időt, hogy rendbehozzák, mi is túléltünk Messi nélkül 2 hónapot -az igaz, hogy Mess esete most nincs kihatással a teljesítményére, viszont komoly sérülés volt, játszani lehetetlenség lett volna- akkor ők is kibírnának ronáldó nélkül párat, és a Real játékát elnézve nem is nagyon éreznék meg a hiányát, főleg annak fényében, hogy pár madridista már eladta volna.Bob_Marley írta:Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.Kash írta:
Az nagy túlzás, hogy ki van égve.
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Meg az, hogy Benzema is szépen elkezdett gólokat lőni, meg hogy van egy Bale a csapatban. De nem írnám még le Ronaldo-t. Idén is vannak még jó meccsei. Korai temetni!Bob_Marley írta:Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.Kash írta:
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.Kash írta:
Az nagy túlzás, hogy ki van égve.rhuni írta:Akár össze is csomagolnék neki, most azonnal.Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?
A formahanyatlása meg lassan 3 éve tart, szóval ez már nem formahanyatlás. Ki van égve, ennyi.
Bár egyetértek abban, hogy hanyatló formát mutat, de azért abban a 3 évben csak aranylabdás lett 2x is... Nyilván meg kell nézni mire lesz képes Zidane alatt, nyilván kifelé megy és a kora/hanyatló formája miatt nagyjából most lehet utoljára 100 körül kérni érte, de még mindig a világ legszűkebb elitjéhez tartozik.rhuni írta:Akár össze is csomagolnék neki, most azonnal.Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?
A formahanyatlása meg lassan 3 éve tart, szóval ez már nem formahanyatlás. Ki van égve, ennyi.
Akár össze is csomagolnék neki, most azonnal.Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?
Szerintem enyhe többségben. A srácon mindig elakadt a csapatépítés,az önzősége és a gólvágó tehetsége miatt. Ez pedig csapatjáték. Ha valaki önző és csak a gól érdekli,az legyen csatár,egy sima ék. Én ezért is utálom az embert,ugyanakkor talán a legnagyobb szorgalommal rendelkező játékosnak tartom. Rá nem lehet építeni (már biztos nem). A csapat gerincét nem kell bántani. Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo,Modric,Kroos,Isco,Benzema. Ez a tengely több mint elég bármire.brownieheaven írta:Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?daffy írta: Reus - Cr csere
Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését? Oké, hogy már nem a régi, de mégis mára klubikonná vált, egy formahanyatlásnál azért több kell ahhoz, hogy ilyesmire (is) alapozzon valaki egy kampányt (értem én, hogy fontos az is hogy ki jönne helyette -a te példádban Reus-, de azért egy ilyen húzás szerintem túl megosztó lenne).daffy írta: Reus - Cr csere