Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó az egy szégyen volt, eleve az odavágót elrontottuk, simán ott is nyerni kellett volna, nem bohóckodni ellenük.S.Agüero írta:+ Meg nem adott tizenegyes.palesz77 írta:Azt a Bl párharcot ne is említsétek, mert csak felcseszem magam.Lesgólok, meg nem adott továbbjutást érő győztes gól Bojantól, csodás játék.. Fuh de megutáltam akkor őket.
Nem baj, mindenki a Busi-színészkedésre emlékszik abból, főleg a nem Barcások közül.
S.Agüero írta:+ Meg nem adott tizenegyes.palesz77 írta:Azt a Bl párharcot ne is említsétek, mert csak felcseszem magam.Lesgólok, meg nem adott továbbjutást érő győztes gól Bojantól, csodás játék.. Fuh de megutáltam akkor őket.
Nem baj, mindenki a Busi-színészkedésre emlékszik abból, főleg a nem Barcások közül.
+ Meg nem adott tizenegyes.palesz77 írta:Azt a Bl párharcot ne is említsétek, mert csak felcseszem magam.Lesgólok, meg nem adott továbbjutást érő győztes gól Bojantól, csodás játék.. Fuh de megutáltam akkor őket.
Na ezzel is vitatkoznék.kanty írta:Hát az az Inter minden volt csak korszakos csapat nem - sokkal inkább volt az egyszezonos.noname írta:Az utóbbi időben, amikor egy korszakos csapat nyert BL-t, nem pedig ilyen egyszezonos madridfélék, akkor mindig bajnok is volt az illető csapat: Barca, majd Inter, megint Barca, majd Bayern, megint Barca, de az MU, Milan is nyert így.
A pihentetést pedig nem érzem akkora hülyeségnek, nyilván nem arra gondoltam, hogy pl. az MSN minden harmadik meccsen játszana csak.

Hát az az Inter minden volt csak korszakos csapat nem - sokkal inkább volt az egyszezonos.noname írta:Az utóbbi időben, amikor egy korszakos csapat nyert BL-t, nem pedig ilyen egyszezonos madridfélék, akkor mindig bajnok is volt az illető csapat: Barca, majd Inter, megint Barca, majd Bayern, megint Barca, de az MU, Milan is nyert így.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=572D1B02noname írta:Tűrhető kis forduló volt.![]()
Látom az Zidane-féle csoda nem sokáig tartott. Meglep h a Betis pont most volt jó. Ellenünk szokták az ilyenek lenyomni életük meccsét h utána aztán mindenki elkalapálja őket. Gyakorlatilag 7 pont előny, úgy, hogy a Clasico Barcelonában van. Hát, nem fogadnék ellenünk.Ha elverjük az Atleticot, nagyon közel lehet az újabb bajnoki cím.
Apropó. Mi van a Real átigazolási tilalmával? Fellebbeztek már?
A priorításokhoz pedig. Az utóbbi időben, amikor egy korszakos csapat nyert BL-t, nem pedig ilyen egyszezonos madridfélék, akkor mindig bajnok is volt az illető csapat: Barca, majd Inter, megint Barca, majd Bayern, megint Barca, de az MU, Milan is nyert így. Egyszerűen hiányérzetem lenne, ha csak az egyik. Az is hülyeség, hogy az egyikre fókuszálni, hiszen:
1. bő a keret(ez is ritkaság nálunk)
2. a játékosainknak a sok pihentetés konkrétan hátrány lenne.
Haharecrea írta:RohadékMessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha a hivatalos kupákat nézzük, akkor már a Barcelona megelőzte a Real Madridot, 82-88 a Barca javára![]()
Én súlyoztambajnokság, BL, egyéb
Nem is az a jó szó, hogy másképp látjuk, hanem sokkal magasabbra értékelem a bajnokság értékét minden esetben. Főleg a mostani bajnokságban ahol gyakorlatilag Európa top5 legjobb csapata van meg olyan, aki állandóan EL-t nyer.kanty írta:[
Hátha korszakot hasonlítunk korszakhoz, akkor még egy BL-el kupák terén sem állnánk rosszul azért.
Bob!
Persze, totál másképp látjuk, nincs ezzel gond, és nem is akarlak meggyőzni.

Hátha korszakot hasonlítunk korszakhoz, akkor még egy BL-el kupák terén sem állnánk rosszul azért.recrea írta:Az elért kupák és eredmények alapján ugyanúgy a habfehér gárda maradna a legjobb csapat.kanty írta:Bob!
Tudtam, hogy te nem értesz egyet.![]()
Normál esetben én is a bajnokságot érzem prioritásnak, de amikor a BL-ben címvédők vagyunk, akkor nekem az az első. Ha összejönne a címvédés, akkor egyrészt ilyen még nem volt, másrészt 10 éven belül ez lenne az ötödik BL-győzelem - ami szerintem egyértelművé tenné, hogy ez a Barcelona minden idők legjobb csapata. Nyilván ebbe az utolsó kijelentésembe nagyon bele lehet kötni. És ezt nem azért mondom, mert pl. láttam a Puskás féle Realt, csak szimplán az elért eredmények, a kupák száma mondatná ezt velem. És ez azért hatalmas dolog lenne. Csak gondolj bele, erről mesélni az unokáknak.
Pont, h a játékban vagyunk jobbak, ilyen foci aligha volt eddig a történelemben, mint amit mi művelünk 10 éve.
RohadékMessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha a hivatalos kupákat nézzük, akkor már a Barcelona megelőzte a Real Madridot, 82-88 a Barca javára

Ronaldo esetén már meg sem lepődök, teljesen megszokott.S.Agüero írta:Általában nekem is a Liga a fontosabb, de most mi lehetnénk az első csapat, aki megvédi a címét a BL-ben, azért az nem lenne rossz.![]()
Ronaldo sokadik taplósága :
https://vine.co/v/iihFepT7JUX" target="_blank
És még neki áll feljebb.Hihetetlen, hogy minden második meccsen eljátszik egy ilyet, és nem kap semmilyen büntetést...
najo....Ha pedig mégis, akkor a taxisok fogják megverni őket
Az elért kupák és eredmények alapján ugyanúgy a habfehér gárda maradna a legjobb csapat.kanty írta:Bob!
Tudtam, hogy te nem értesz egyet.![]()
Normál esetben én is a bajnokságot érzem prioritásnak, de amikor a BL-ben címvédők vagyunk, akkor nekem az az első. Ha összejönne a címvédés, akkor egyrészt ilyen még nem volt, másrészt 10 éven belül ez lenne az ötödik BL-győzelem - ami szerintem egyértelművé tenné, hogy ez a Barcelona minden idők legjobb csapata. Nyilván ebbe az utolsó kijelentésembe nagyon bele lehet kötni. És ezt nem azért mondom, mert pl. láttam a Puskás féle Realt, csak szimplán az elért eredmények, a kupák száma mondatná ezt velem. És ez azért hatalmas dolog lenne. Csak gondolj bele, erről mesélni az unokáknak.
Nagyon sűrű a középmezőny, szóval számít nekik is a meccs. Csak éppen, ha a Real meghajtja egy meccs elejét és rúg gyorsan két gólt, utána már elment a meccs és akkor jön a gólzápor. Így játszott régen a Pep féle Barca is. Rúgott négy gólt az első félidőben aztán, átpihenték a másodikat.csabimo írta:Persze azért rugattak 5öt Roncsival összel mert ugy odatették magukat hazai pályájánzsoltfree írta:Remélem az Espanyol a Madridnak is megmutatja milyen fairplay úriemberek játszanak soraikban.vicc kategoria volt az a meccs..gondolom idegenbe se fognak megszakadni de nem is kell nem tőlük várjuk a pontszerzést a madrid ellen
Ha pedig mégis, akkor a taxisok fogják megverni őketMessiNeymarSuarez írta:...márpedig aligha fogják überelni azt a 4-0-t.
Nekem is mindig a bajnokság a fontosabb, pontosan a korábban említett okok miatt, de nekem is ez lenne a legjobb érvem amit idén fel tudnék hozni a BL mellett.S.Agüero írta:Általában nekem is a Liga a fontosabb, de most mi lehetnénk az első csapat, aki megvédi a címét a BL-ben, azért az nem lenne rossz.![]()