Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Haharecrea írta:RohadékMessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha a hivatalos kupákat nézzük, akkor már a Barcelona megelőzte a Real Madridot, 82-88 a Barca javára![]()
Én súlyoztambajnokság, BL, egyéb
Nem is az a jó szó, hogy másképp látjuk, hanem sokkal magasabbra értékelem a bajnokság értékét minden esetben. Főleg a mostani bajnokságban ahol gyakorlatilag Európa top5 legjobb csapata van meg olyan, aki állandóan EL-t nyer.kanty írta:[
Hátha korszakot hasonlítunk korszakhoz, akkor még egy BL-el kupák terén sem állnánk rosszul azért.
Bob!
Persze, totál másképp látjuk, nincs ezzel gond, és nem is akarlak meggyőzni.
Hátha korszakot hasonlítunk korszakhoz, akkor még egy BL-el kupák terén sem állnánk rosszul azért.recrea írta:Az elért kupák és eredmények alapján ugyanúgy a habfehér gárda maradna a legjobb csapat.kanty írta:Bob!
Tudtam, hogy te nem értesz egyet.![]()
Normál esetben én is a bajnokságot érzem prioritásnak, de amikor a BL-ben címvédők vagyunk, akkor nekem az az első. Ha összejönne a címvédés, akkor egyrészt ilyen még nem volt, másrészt 10 éven belül ez lenne az ötödik BL-győzelem - ami szerintem egyértelművé tenné, hogy ez a Barcelona minden idők legjobb csapata. Nyilván ebbe az utolsó kijelentésembe nagyon bele lehet kötni. És ezt nem azért mondom, mert pl. láttam a Puskás féle Realt, csak szimplán az elért eredmények, a kupák száma mondatná ezt velem. És ez azért hatalmas dolog lenne. Csak gondolj bele, erről mesélni az unokáknak.
Pont, h a játékban vagyunk jobbak, ilyen foci aligha volt eddig a történelemben, mint amit mi művelünk 10 éve.
RohadékMessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha a hivatalos kupákat nézzük, akkor már a Barcelona megelőzte a Real Madridot, 82-88 a Barca javára
Ronaldo esetén már meg sem lepődök, teljesen megszokott.S.Agüero írta:Általában nekem is a Liga a fontosabb, de most mi lehetnénk az első csapat, aki megvédi a címét a BL-ben, azért az nem lenne rossz.![]()
Ronaldo sokadik taplósága :
https://vine.co/v/iihFepT7JUX" target="_blank
És még neki áll feljebb.Hihetetlen, hogy minden második meccsen eljátszik egy ilyet, és nem kap semmilyen büntetést...
najo....Ha pedig mégis, akkor a taxisok fogják megverni őket
Az elért kupák és eredmények alapján ugyanúgy a habfehér gárda maradna a legjobb csapat.kanty írta:Bob!
Tudtam, hogy te nem értesz egyet.![]()
Normál esetben én is a bajnokságot érzem prioritásnak, de amikor a BL-ben címvédők vagyunk, akkor nekem az az első. Ha összejönne a címvédés, akkor egyrészt ilyen még nem volt, másrészt 10 éven belül ez lenne az ötödik BL-győzelem - ami szerintem egyértelművé tenné, hogy ez a Barcelona minden idők legjobb csapata. Nyilván ebbe az utolsó kijelentésembe nagyon bele lehet kötni. És ezt nem azért mondom, mert pl. láttam a Puskás féle Realt, csak szimplán az elért eredmények, a kupák száma mondatná ezt velem. És ez azért hatalmas dolog lenne. Csak gondolj bele, erről mesélni az unokáknak.
Nagyon sűrű a középmezőny, szóval számít nekik is a meccs. Csak éppen, ha a Real meghajtja egy meccs elejét és rúg gyorsan két gólt, utána már elment a meccs és akkor jön a gólzápor. Így játszott régen a Pep féle Barca is. Rúgott négy gólt az első félidőben aztán, átpihenték a másodikat.csabimo írta:Persze azért rugattak 5öt Roncsival összel mert ugy odatették magukat hazai pályájánzsoltfree írta:Remélem az Espanyol a Madridnak is megmutatja milyen fairplay úriemberek játszanak soraikban.vicc kategoria volt az a meccs..gondolom idegenbe se fognak megszakadni de nem is kell nem tőlük várjuk a pontszerzést a madrid ellen
Ha pedig mégis, akkor a taxisok fogják megverni őketMessiNeymarSuarez írta:...márpedig aligha fogják überelni azt a 4-0-t.
Nekem is mindig a bajnokság a fontosabb, pontosan a korábban említett okok miatt, de nekem is ez lenne a legjobb érvem amit idén fel tudnék hozni a BL mellett.S.Agüero írta:Általában nekem is a Liga a fontosabb, de most mi lehetnénk az első csapat, aki megvédi a címét a BL-ben, azért az nem lenne rossz.![]()
Ellenük lazán játszottak, nem véletlen nyert a Real Madrid 0-6-ra az Espanyol stadionjában.zsoltfree írta:Remélem az Espanyol a Madridnak is megmutatja milyen fairplay úriemberek játszanak soraikban.
Én az utolsó kijelentéssel nem értek egyet, nem tudom ez soknak számít?kanty írta:Nyilván még rengeteg van hátra, és mi szeretünk január-február környékén előszerettem pontokat veszíteni, de ez a forduló azért sokatmondó volt szerintem. Mi valahogy behúzzuk nagy nehezen, ők pedig képtelenek nyerni.
Abban teljesen biztos vagyok, hogy a kis csapatok ellen fogunk még mi is pontot veszíteni, de ha jövőhéten valahogy tudnánk nyerni, plusz az elmaradt meccset is hoznánk, akkor az már nem nézne ki rosszul. Egyrészt onnan már csak elbukni lehetne, másrészt lehetne pihentetni a sörmeccseken, és ez a Bl szempontjából - is - nagyon fontos lenne. Mert lehet, hogy sokan nem értetek egyet, de idén abszolút a BL kell legyen a prioritás.
Kovbal88 írta:Nem ment el itt még semmi, bőven megvolt a helyzete a Madridnak. Oké, hogy a Betis ellen de akkor is. Ma nem sikerült nekik. 4 pont nem különbség ennyivel a vége előtt.Bob_Marley írta:21 forduló után, elment a bajnokság meg innentől ez nekik még jó is hogy majd figyelhetnek egy helyre. Azért gyerekek.Főleg hogy az elhalasztott meccset még le se játszottuk, s csupán 17!!!!! forduló van hátra.
De ha jobban tetszik akkor 4 hónap.....
Én ezzel teljesen egyetértek, méltó lenne ez a csapat arra, hogy a BL történelmében először címet védjen, és erre akár képesek is lehetünk, egyedül a Bayern-t látom igazi ellenfélnek, meg a Real Madridot ha addigra tényleg összekapja magát.kanty írta: Mert lehet, hogy sokan nem értetek egyet, de idén abszolút a BL kell legyen a prioritás.
Persze azért rugattak 5öt Roncsival összel mert ugy odatették magukat hazai pályájánzsoltfree írta:Remélem az Espanyol a Madridnak is megmutatja milyen fairplay úriemberek játszanak soraikban.
Nem ment el itt még semmi, bőven megvolt a helyzete a Madridnak. Oké, hogy a Betis ellen de akkor is. Ma nem sikerült nekik. 4 pont nem különbség ennyivel a vége előtt.Bob_Marley írta:21 forduló után, elment a bajnokság meg innentől ez nekik még jó is hogy majd figyelhetnek egy helyre. Azért gyerekek.Főleg hogy az elhalasztott meccset még le se játszottuk, s csupán 17!!!!! forduló van hátra.
De ha jobban tetszik akkor 4 hónap.....
Komolyan gondoltam amikor leírtam, de közben reménykedtem, hogy sikerül eljinxelni, szerencsétlen Norwichnak is megtettem a hétvégén. Ez a forduló így háromszorosan is jól jött ki nekünk.nzxtpo írta: Viccet félretéve én nem érzem a mai meccsben a pontvesztés lehetőségét, szerintem behúzzák több góllal, de ne legyen igazam.
Torrente remélem jövőhéten mégjobban mérges leszcsabimo írta:Szerintem edzőt akarnak buktatni![]()
10/9 madridistánál elment ma bajnokság, ha jövö hèten nem nyerünk a Torrente csapata ellen akkor 10/9nél visszajön a bajnokság