Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ellenük lazán játszottak, nem véletlen nyert a Real Madrid 0-6-ra az Espanyol stadionjában.zsoltfree írta:Remélem az Espanyol a Madridnak is megmutatja milyen fairplay úriemberek játszanak soraikban.
Én az utolsó kijelentéssel nem értek egyet, nem tudom ez soknak számít?kanty írta:Nyilván még rengeteg van hátra, és mi szeretünk január-február környékén előszerettem pontokat veszíteni, de ez a forduló azért sokatmondó volt szerintem. Mi valahogy behúzzuk nagy nehezen, ők pedig képtelenek nyerni.
Abban teljesen biztos vagyok, hogy a kis csapatok ellen fogunk még mi is pontot veszíteni, de ha jövőhéten valahogy tudnánk nyerni, plusz az elmaradt meccset is hoznánk, akkor az már nem nézne ki rosszul. Egyrészt onnan már csak elbukni lehetne, másrészt lehetne pihentetni a sörmeccseken, és ez a Bl szempontjából - is - nagyon fontos lenne. Mert lehet, hogy sokan nem értetek egyet, de idén abszolút a BL kell legyen a prioritás.

Kovbal88 írta:Nem ment el itt még semmi, bőven megvolt a helyzete a Madridnak. Oké, hogy a Betis ellen de akkor is. Ma nem sikerült nekik. 4 pont nem különbség ennyivel a vége előtt.Bob_Marley írta:21 forduló után, elment a bajnokság meg innentől ez nekik még jó is hogy majd figyelhetnek egy helyre. Azért gyerekek.Főleg hogy az elhalasztott meccset még le se játszottuk, s csupán 17!!!!! forduló van hátra.
De ha jobban tetszik akkor 4 hónap.....
Én ezzel teljesen egyetértek, méltó lenne ez a csapat arra, hogy a BL történelmében először címet védjen, és erre akár képesek is lehetünk, egyedül a Bayern-t látom igazi ellenfélnek, meg a Real Madridot ha addigra tényleg összekapja magát.kanty írta: Mert lehet, hogy sokan nem értetek egyet, de idén abszolút a BL kell legyen a prioritás.
Persze azért rugattak 5öt Roncsival összel mert ugy odatették magukat hazai pályájánzsoltfree írta:Remélem az Espanyol a Madridnak is megmutatja milyen fairplay úriemberek játszanak soraikban.
Nem ment el itt még semmi, bőven megvolt a helyzete a Madridnak. Oké, hogy a Betis ellen de akkor is. Ma nem sikerült nekik. 4 pont nem különbség ennyivel a vége előtt.Bob_Marley írta:21 forduló után, elment a bajnokság meg innentől ez nekik még jó is hogy majd figyelhetnek egy helyre. Azért gyerekek.Főleg hogy az elhalasztott meccset még le se játszottuk, s csupán 17!!!!! forduló van hátra.
De ha jobban tetszik akkor 4 hónap.....
Komolyan gondoltam amikor leírtam, de közben reménykedtem, hogy sikerül eljinxelni, szerencsétlen Norwichnak is megtettem a hétvégén. Ez a forduló így háromszorosan is jól jött ki nekünk.nzxtpo írta: Viccet félretéve én nem érzem a mai meccsben a pontvesztés lehetőségét, szerintem behúzzák több góllal, de ne legyen igazam.

Torrente remélem jövőhéten mégjobban mérges leszcsabimo írta:Szerintem edzőt akarnak buktatni![]()
10/9 madridistánál elment ma bajnokság, ha jövö hèten nem nyerünk a Torrente csapata ellen akkor 10/9nél visszajön a bajnokság

Upsz:) Benéztem.Nero. írta:Miután leírtam, gondoltam odateszem hogy az irányitók közül csak természtesen.csababarca írta:Busquets hívők felkészülnek...
3....2....1....![]()
![]()
Arra a Portillora én is azt hittem, de ez egy másik.
Miután leírtam, gondoltam odateszem hogy az irányitók közül csak természtesen.csababarca írta:Busquets hívők felkészülnek...Nero. írta: Szerintem jelenleg a világ legjobb középpályása. Egésznap elnézném a játékát az embernek.
3....2....1....
Verratti > mindenkicsababarca írta:Busquets hívők felkészülnek...
3....2....1....
Most miért kell provokálni?csababarca írta:Busquets hívők felkészülnek...Nero. írta: Szerintem jelenleg a világ legjobb középpályása. Egésznap elnézném a játékát az embernek.
3....2....1....