A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Mondjuk Verma valóban nagyobb homály volt az 1. félidőben, mint az argentín.palesz77 írta:Hegyi a kedvencem, mindig az a legjobb játékosunk szerinte, aki a legrutinosabb.. Masch a legjobb védőnk ma..Oké.
Utolso emberkent folyamatosan szorja el a labdakat. Boven nem jo o sem, nem egy hibajat masnak kellett javitania ma, szoval ez oda-vissza megy.Normandia írta:Most van igaza, Függetlenül a góltól.
Most van igaza, Függetlenül a góltól.palesz77 írta:Hegyi a kedvencem, mindig az a legjobb játékosunk szerinte, aki a legrutinosabb.. Masch a legjobb védőnk ma..Oké.
Busi közben tényleg kancsal volt a helyzetnél, bár szerintem pont úgy esett, hogy épp nem tudta már jól elérni. Ennek ellenére ő sem a legjobb ma, Ininek is meg neki is most kéne villantania valamit, amikor elől a többiek gyengébbek. Ehhez képest ők is nagyon súlytalanok ma, de több mozgás sem ártana azért.
Luchonak fel kell pörgetnie valahogy a csapatot..
Szerintem ez sokkal nehezebb meccs, mint az Atleti ellen, de ezt meccs előtt is leírtam, ezért is baj hogy Neymar nem tudott játszani.Alcantara írta:Mikor volt arra példa, hogy félidőben két védőcsere legyen?
Gyenge a védelem, LE próbál pihentetni a jövő hétre, szombaton 6 pontos meccs és a kupa szintén nincs lefutva szerdán. Valamelyest érthető az összeállítás, ettől függetlenül nem kell eladni a labdát Maschnak a gól előtt, a belgának meg bakiparádékat bemutatni.
Messinek meg azért egy üres kapu nem kellene, hogy gondot okozzon.
Nekem Neymar hiányzik legjobban, nincs aki a kontráknál a rendezetlen védelmet megbontsa cselekkel.
Getafe ellen 0-2-re, ez az egyedüli olyan idegenbeli győzelem amikor sárga mezben játszottunk ha jól tudom.Nero. írta:Ebben a mezben nyetünk már idén?

és kit hozzon be? bartrát?Tobias88 írta:Utoljára a Bilbao ellen játszottunk így. Akkor a 2 nap pihenő miatt volt, most a hátvédsor miatt. Ha a félidőben nem hozza le Vermaelen-t és Adriano-t LE, akkor egy tényleg csak Messiék miatt nyerünk kupákat és nem az edző miatt. Egészen elképesztő, hogy már 20.-30. perc környékén nem cserélt, mikor lehetett látni mi megy hátul