Ha nő volt akkor szerintem tudjuk, hogy miért volt havonta bajaS.Agüero írta:Én leginkább a kedvfüggő tanárokat utálom. Alsóban ilyen osztályfőnököm volt, és a legnagyobb baj az volt, hogy általában nem volt jó kedve.
Most meg az angoltanárom is, de nem kicsit, szerintem skizofrén. Az esetek 2/3-ában tök jó fej, meg minden, de néha, mikor nincs jó kedve, egy igazi tapló. Mindenért beszólogat, semmi se jó neki. Volt, hogy azt mondta nekem, hogy a rák az agyamban éhen halna, meg ilyenek.
Meg olyat is mondott még, hogy inkább szenet lapátolna, mint minket tanítana.Máskor meg dicsér minket, hogy mi vagyunk a legjobb osztály. Tuti skizofrén.

Amúgy az egész oktatás úgy rossz ahogy van, de nem is tudnám hogyan lehetne megoldani. Én 2002-2006 között jártam egy közlekedési szakközépsuliba (szülők ebben dolgoznak, jó tapasztalatok, engem meg nem érdekelt sajnos, hogy hova megyek úgyis tudtam, hogy felvesznek). Általános iskolában konkrétan a kémián kívül mindenből sokkal keményebb tanárom volt, mint szki-ben. Sok osztálytársam például nem is hallott tizedikig angolból a szenvedő szerkezetről, mi már hetedikben végigvettük azt is. Mivel 38-an kezdtük így gondolhatjátok, hogy voltak a tényleg nagyon buták, a nem tanulók, átlagosak, meg ugye az átlag felettiek. Csináltak egy felvételi tesztet magyarból és matekból, 100-ból 98 pontot értem el, egyszerűen nem hittem el, hogy ez komolyan felvételi vizsga. Eleinte baromi jól tanultam, nagyon fogott az agyam, meg otthon is szorgalmas voltam, de ahogy láttam, hogy a nem tanló osztálytársaim semmi erőlködés nélkül megkapják a kettest, hármast és poénkodtak, hogy mekkora stréber vagyok (pedig nem voltam az, csak hát közülük nem volt nehéz kitűnni), egyszerűn belefásultam és nekem sem volt kedvem tanulni.
Igaz elmentem utána egyetemre és 2 év csúszással végeztem el ezt a mérnöki butaságot. Ha nem is ilyen osztályba kerülök, tuti, hogy nem lazsálok, de egyszerűen átvettem ezt az életszemléletet sajnos.
Bob ez a focis hasonlatod egy argentin szappanoperába beleférne, de a való életben nagyon nem állja meg a helyét. Én 15 éves korom óta focizok, de nem küzdöttem sosem úgy a padban, mint a pályán

Egyetem meg vicc ahogy van. Kapásból, hogy a to-n senki sem tud semmit, pedig állítólag ez a dolguk. Aztán kapok egy olyan tanárt ábrázoló geometriából, aki ültetési rendet ír az első gyakorlaton és egy Robi nevű srác beül egy Kata nevű lány helyére a második gyakon és onnantól kezdve félév végéig Katának hívja, hát ez a megaláztatás egy kis része. Amikor hallom, hogy bölcsészek azon paráznak, hogy basszus elfelejtettem felvenni a kiírt vizsgát neptunra és nem lesz több vizsga, ugyanis FELELET NÉLKÜL MEGKAPTÁK A JELEST és csak a "papírmunka" miatt kell felvenni és feliratkozni, én meg áramlástanból negyedik tárgyfelvételnél sikerül egy kumma aláírást szereznem és olyan boldog vagyok, hogy majdnem szívinfarktust kapok... Na jó befejeztem, bocsi a semmitmondó írásért