Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
teljes hülyék. James lesz a játékos-edző vagy hogy képzelik?kanty írta:Közben a Cavs kirúgta Blattet, vagyis James kirúgta Blattet.
Kobe egyértelmű volt, hogy ott lesz teljesítménytől függetlenül.csababarca írta:Nevetségesek ezek a kezdők, Anthony, Wade, Kobe...semmi keresnivalójuk a kezdőben.
És akkor Green, Drummond pl kimarad.
Tudom hogy szurkolók szavaznak, de nagyobb keretek közé szoríthatnák ezt, mert ennek nem sok értelme van.
Én sem veszem komolyan, és szavazásnál is elrugaszkodom a posztoktól.kanty írta:Én másképp látom. Az All Star gála a szurkolókért van, azért, hogy azokat lássák, akik a kedvenceik, ők pedig ezeket az embereket akarják látni, és kész. Ők szurkolók, nem szakértők.csababarca írta:Nevetségesek ezek a kezdők, Anthony, Wade, Kobe...semmi keresnivalójuk a kezdőben.
Tudom hogy szurkolók szavaznak, de nagyobb keretek közé szoríthatnák ezt, mert ennek nem sok értelme van.
Szerintem nagyon sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az AS-nek, nyilván ez nagyban a médiának az oka is, de én pl. nem veszem olyan komolyan.
Én másképp látom. Az All Star gála a szurkolókért van, azért, hogy azokat lássák, akik a kedvenceik, ők pedig ezeket az embereket akarják látni, és kész. Ők szurkolók, nem szakértők.csababarca írta:Nevetségesek ezek a kezdők, Anthony, Wade, Kobe...semmi keresnivalójuk a kezdőben.
Támadásban többen is előtte vannak.neobarca írta:Mi lehet a magyarázata, hogy J. Parker ennyire "gyenge" idén? Ha jól tudom teljesen egészséges, egy ideje 30p körül átlagol meccsenként, mégis halovány. Pedig tavaly még év újonca is lehetett volna ha nem sérül meg. Ebben a Bucks-ban könnyedén ki tudna tűnni mint pl Wiggins aWolfs-ban.
Tényleg nem értem mi lett vele...
Ez az én szegénységi bizonyítványom, de Mikan azt se tudom ki.csababarca írta:Centerek:
1. Kareem Abdul-Jabbar, 2. Wilt Chamberlain, 3. Bill Russell, 4. Shaquille O'Neal, 5. Hakeem Olajuwon, 6. Moses Malone, 7. David Robinson, 8. Patrick Ewing, 9. George Mikan, 10. Bill Walton
Meglepetés nincs, itt is azok vannak ott akiknek kell. Sorrenden persze lehet vitatkozni, de szerintem ez is korrekt.
Döntőig még sok van, s nem biztos nehogy ebből kell kiindulni. Volt begy karácsonyi meccs is, ami sokkal inkább olyan, amit pl a Cleveland játszhat a GSW ellen. Itt most hamar elment, onnantól a GSW futhatott és abban ők a legjobbak.daffy írta:Közben zajlott egy kisebb mészárlás Cleveland-ben.
A GSW az első perctől kezdve vezetett és az előnyük a nagyszünetre majd' 30, utána pedig 43 pont is volt.Curry szokásos mvp formáját hozta,Green még mindig állat. Nade Iguodala... az az ember amit lehoz a padról,embertelen. Számomra a legjobb 6. ember és magasan benne van a keze a GSW idei mérlegében. A Cavs egy az egyben mondott csődöt és tolta le a gatyáját. James,Love,Irving mind mind látták,hogy mi az a szint,amit nem érnek el.
Ha így marad,a kérdés,hogy a nyugati döntőt ki nyeri,mert onnan a nagydöntő már jutalomjáték és mészárlás lesz.