Offtopic
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Üdv mindenkinek 
A segítségetekre lenne nagyon szükségem. Egy versenyben szeretnék részt venni, egy kreatív bál nevet kell adni az eseménynek, aminek köze van a sporthoz. Szavazás alapján lesz eldöntve, hogy melyik a legjobb, és az 3havi belépőt kap a konditerembe (szóval nem babra megy a játék
). Ha valaki ajánlana valami frappáns nevet, és neadjisten nyernék is, az természetesen kárpótolva lesz a fáradalmaiért a következő eurobarca talin,valami ital formájában
Ja, és még annyi,hogy ma éjfél a határidő. A segítségeket előre is köszönöm!

A segítségetekre lenne nagyon szükségem. Egy versenyben szeretnék részt venni, egy kreatív bál nevet kell adni az eseménynek, aminek köze van a sporthoz. Szavazás alapján lesz eldöntve, hogy melyik a legjobb, és az 3havi belépőt kap a konditerembe (szóval nem babra megy a játék

180, az angolok megkavarják a dolgokat rendesenNormandia írta:http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... zo-2461449
Egy kis játék, ha van kedve valakinek.

- Normandia
- Director del Fútbol
Én is egyet elbaltáztam a kapkodás miatt.rhuni írta:
Kinek hány pont sikerült?

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mert "rádumáltak" és azóta már az az ember nincs is fent és nekem még "hidegebb" lett a gondolkozásom ilyen téren. Mert nincs semmilyen személyes kapcsolatom így már. Ott pont az inverz volt, ismertem és itt is volt. Azóta ilyen téren radikális vagyok, az meg mégiscsak egy kép volt, meg bemutatkozás, mert így illett. De attól még puszipajtásom senki nem lesz.S.Agüero írta:A hsz második részével teljesen egyetértek.
Viszont, te döntöd el, hogy egyes dolgokat mire használsz. Jó dolgokat használod fel benne, vagy a rosszakat is, rajtad múlik, nem máson.
Citromhoz: Lehet savanyú, de amíg nem kóstolom meg, nem mondom meg előre, hogy ez nekem biztos, hogy nem fog ízleni.![]()
Remélem, hogy így értetted.
Amúgy ha már adatlapok vagyunk, akkor miért tettél be magadról képet jó pár évvel ezelőtt?

Citromos magyarázat jó volt, gondolkoznom kell a további példámon.

A felhasználás valóban rajtam múlik, ezért nem használom.

- MatyiG
- Adminisztrátor
A hsz második részével teljesen egyetértek.
Viszont, te döntöd el, hogy egyes dolgokat mire használsz. Jó dolgokat használod fel benne, vagy a rosszakat is, rajtad múlik, nem máson.
Citromhoz: Lehet savanyú, de amíg nem kóstolom meg, nem mondom meg előre, hogy ez nekem biztos, hogy nem fog ízleni.
Amúgy ha már adatlapok vagyunk, akkor miért tettél be magadról képet jó pár évvel ezelőtt?
Citromhoz: Lehet savanyú, de amíg nem kóstolom meg, nem mondom meg előre, hogy ez nekem biztos, hogy nem fog ízleni.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Erre még gyorsba.S.aGüero írta
Metódus között nincs különbség, de akkor hozok könnyedebb példát, a citrom csak akkor lehet savanyú ha megkóstolod?

Másik meg valóban off, sőt ez a citrom is, de neked az természetes nekem meg az hogy élőben ismerkedek, Interneten nem. De továbbra sem ítélem el azt, aki így tesz. Én nem fogok és minden ilyen nemű dolgot maximálisan kerülök is, s jelzem hogy nagyon sokan vannak még így. Van kollégám, aki pl arra herótos ha sms-t küldenek neki. Én is így vagyok ezzel, hogy ha akar valaki valamit, akkor hívjon fel, ha neki nem érek ennyit akkor ne is beszéljünk. Sms-t még azért elfogadom, de pl Dávid nem.
Jelzem nekem írta pár ember fogadjak el xy dolgot. Én is ezt tudom írni, hogy fogadd el, hogy nem fogok senkivel sem haverkodni egy fórumon. Számomra nevetséges is lenne. Tim múltkor leírta, hogy ha valakiről megtudom hogy fórumozik akkor mit tennék. A kérdés annyiból volt rossz hogy az inverz. Először ismerem, hogy ember aztán onnantól ugyanúgy nem érdekel milyen adatlap bárhol a világban. Itt ugyanez, nem érdekel ki kicsoda, mit csinál hova tart. Egy adatlap marad, azt se biztos fiú vagy lány. Élőben legalább 90%-ban ezt betudom lőni.

- rhuni
- Jugador del Barça
Mai nap 29/29-el 290 ponttal abbahagyom.
Amúgy twitteren 275-öt láttam legtöbbnek, még a végén holnap megkeres a Guinness.
Holnap egy jó kávé után megkísérlem a 300-at, picivel kellene gyorsabb legyek hozzá.
kép
Amúgy twitteren 275-öt láttam legtöbbnek, még a végén holnap megkeres a Guinness.

Holnap egy jó kávé után megkísérlem a 300-at, picivel kellene gyorsabb legyek hozzá.

kép
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Én csak egyet toltam, 13/12, az az egy hiba is türelmetlenség miatt volt, mert két játékos pályája egy bizonyos ideig ugyanúgy ment.Petr írta:Nekem 9-ből 10 sikerült, bár szent meggyőződésem, hogy nem is kaptam 9-nél több kérdéstrhuni írta:.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- rhuni
- Jugador del Barça
Nekem innen nem nyitja meg, itt a direkt link.Normandia írta:http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... zo-2461449
http://www.transfertrail.com" target="_blank
Nagyon rákattantam.

Kinek hány pont sikerült?
- Normandia
- Director del Fútbol
http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... zo-2461449" target="_blank
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
MO-n is például nem volt kevesebb gyilkosság mikor volt halálbüntetés. USA-ban is azokban az államokban ahol van halálbüntetés előfordul hogy több a gyilkosság mint azokban az államokban ahol nincs. Arra akarok kilyukadni, hogy nem lehet egyenlőség jeleket tenni, hogy súlyos büntetés, kevesebb bűncselekmény, szebb világ. A társadalom en bloc alakítja ki hogy milyen a "világa".Nero. írta: Direkt írtam utánna, hogy nem vagyok különösebben kutya, macska, papagáj stb. rajongó. Mondjuk a keresztre feszítés talán tényleg durva lenne, de egy ilyen idióta ha kijönne a börtönből utána ugyanolyan lenne, nemhiszem hogy sok hasznára lenne a társadalomnak. Mondjuk nálam a bolti lopás is kézlevágással kezdődne, de lehet hogy én vagyok csak egy kicsit borult. Abban viszont biztos vagyok hogy ha ilyen komoly ítéletek születnének akkor sokkal nagyobb rend lenne a világban. Ami azért nem lenne rossz valljuk be pláne ezekben az időkben.
Egyébként egy remek összeállítás pro és kontra ebben a témában. http://jesz.ajk.elte.hu/toth14.html
Én nagyon halálbüntetés ellenes vagyok, mert ennek vallási és kulturális okai vannak plusz EU-s egyezmények.
Kitárgyaltuk ezt már korábban, de érdemes elolvasni.
Állatkínzást meg valóban ne hasonlítsuk már ember ellen elkövetett bűncselekmények közé. Abszurd lenne hasonló büntetés, de megjegyzem a pénzbírság pl szerintem is enyhe büntetés.

- Normandia
- Director del Fútbol
Én is az vagyok,:-D pontosabban zempléni.zola8787 írta:Hjajj, de jó borsodi gyereknek lenni
A realitás, hogy MAX kap 3 év felfüggesztettet.Normandia írta:Büntetni kell nem vitás, de azért maradjunk a realitások földjén. Továbbra is a közeget tartom hibásnak, mert a viselkedés normákat onnan veszik át. Senki sem születik kutyagyilkosnak.
Ha pedig a közeg a hibás (teljesen egyértelmű, hogy igen), akkor ismét elkalandozhatunk a "rasszizmus" felé, ami nem az, csak annak állítja be a média. Hjajj, de jó borsodi gyereknek lenni

- Normandia
- Director del Fútbol
Nekem mindig voltak kutyáim, most is van. Olyan egyszer sem volt, hogy csalódtam volna bármelyikükben. Nekik mi vagyunk az isten és olyan nincsen, hogy ellened tenne valamit, hacsak nem úgy nevelték. A hűség és feltétel nélküli szeretet az amit nyújtanak.
A fentiek ellenére is túlzásnak érzem ezért valakit felakasztani, vagy keresztrefeszíteni. Büntetni kell nem vitás, de azért maradjunk a realitások földjén. Továbbra is a közeget tartom hibásnak, mert a viselkedés normákat onnan veszik át. Senki sem születik kutyagyilkosnak.
A fentiek ellenére is túlzásnak érzem ezért valakit felakasztani, vagy keresztrefeszíteni. Büntetni kell nem vitás, de azért maradjunk a realitások földjén. Továbbra is a közeget tartom hibásnak, mert a viselkedés normákat onnan veszik át. Senki sem születik kutyagyilkosnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2016.01.16. 12:13:01-kor.
Értem a logikádat, csak annyiban hibádzik, hogy ez a kutya nem követett el nagy valószínűleg semmit, ugyanis egy védtelen KISKUTYA volt. Oké, hogy nem ember, de POÉNBÓL, KÍNOZVA, MENŐZÉSBŐL MEGGYILKOLNI EGY KISKUTYÁT?messideco írta:Azért itt is álljunk meg egy szóra... Egy kutyáért keresztrefeszítés? Ok?Nero. írta:Az ilyen félembereket egy normális világban nyilvánosan keresztre feszítenék, dehát lesz majd belőle 2 év felfüggesztett.
Valamelyik filmben, talán a Shop stopban mondta egyik szereplő, hogy semmi baja ha embereket ölnek, de ha kutyákat, azt nem bírja nézni... Most akkor melyik a komolyabb?
Félreértés ne essék, nem védem egyáltalán ezt a senkiházit, de akkor is sarkított vélemény. Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.
Visszatérve az első bekezdésre: nem védem az állatkínzókat, csak van egy határ a büntetéseknél is. Béke
Az én időmben az volt a menő aki cigizett (mondjuk én szántam őket, de érted a lényeget).
Ha kutya ha ember, én nem, hogy börtönbe zárnám, villamosszékbe ültetném, de úgy, mint a Halálsoronban Persy tette.
Valószínűleg azért nézik rosszabb szemmel ha állatot ölnek, mint embert, mert az emberekben már csalódott az illető, illetve például a kutyák nem tesznek rosszat, mint mondjuk egy ember. Ezt nehéz megfogalmaznom, nem is tudom. Én is simán megnéztem az ISIS 1-2 gyilkolását, de ezt a kiskutyás videót nem.
- Normandia
- Director del Fútbol
Egyet értek. Fel sem fogják mit tesznek, szerintük ez teljesen rendben van. Éppen ezért kell büntetni, hogy ráébredjenek tettük következményére, mert valszeg a súllyára nem fognak. Nem feltétlenül a két idióta a hibás, hanem a közeg, ami, aki(k) ìgy neveli őket.palesz77 írta: Szerintem szimplán primitívség van itt a háttérben, de aztán lehet tévedek. De sokaknak az állatok csak valami kellékek, nem érző lények, ezért nem is gond a bántalmazásuk. Ami szerintem teljességgel elfogadhatatlan, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
Direkt írtam utánna, hogy nem vagyok különösebben kutya, macska, papagáj stb. rajongó. Mondjuk a keresztre feszítés talán tényleg durva lenne, de egy ilyen idióta ha kijönne a börtönből utána ugyanolyan lenne, nemhiszem hogy sok hasznára lenne a társadalomnak. Mondjuk nálam a bolti lopás is kézlevágással kezdődne, de lehet hogy én vagyok csak egy kicsit borult. Abban viszont biztos vagyok hogy ha ilyen komoly ítéletek születnének akkor sokkal nagyobb rend lenne a világban. Ami azért nem lenne rossz valljuk be pláne ezekben az időkben.messideco írta:Azért itt is álljunk meg egy szóra... Egy kutyáért keresztrefeszítés? Ok?Nero. írta:Az ilyen félembereket egy normális világban nyilvánosan keresztre feszítenék, dehát lesz majd belőle 2 év felfüggesztett.
Valamelyik filmben, talán a Shop stopban mondta egyik szereplő, hogy semmi baja ha embereket ölnek, de ha kutyákat, azt nem bírja nézni... Most akkor melyik a komolyabb?
Félreértés ne essék, nem védem egyáltalán ezt a senkiházit, de akkor is sarkított vélemény. Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.
Visszatérve az első bekezdésre: nem védem az állatkínzókat, csak van egy határ a büntetéseknél is. Béke

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem szimplán primitívség van itt a háttérben, de aztán lehet tévedek. De sokaknak az állatok csak valami kellékek, nem érző lények, ezért nem is gond a bántalmazásuk. Ami szerintem teljességgel elfogadhatatlan, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek.messideco írta:Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.
Azért itt is álljunk meg egy szóra... Egy kutyáért keresztrefeszítés? Ok?Nero. írta:Az ilyen félembereket egy normális világban nyilvánosan keresztre feszítenék, dehát lesz majd belőle 2 év felfüggesztett.

A sztori lényegében annyi, hogy két majdnem 17 éves srác egy kiskutyát kivittek két falu közé és ott az egyik videózta, a másik kegyetlen módon megölte. A videózó gyereké volt valószínűleg a kutya, ugyanis egy teljesen hasonló (valószínűleg ugyanazt) kiskutyát láttak a facebook-ján. Természetesen mindketten törölték magukat face-ről, de a szemfülesek gyorsan lementették a képeiket, adataikat.Nero. írta:És ugye kitudja, hogy még hány ilyen eset történik nap mint nap, amiről nem tudunk és nem kap ekkor felhajtást a médiától.
Az anyja az alpolgármester és képzeljétek el, emellett ilyen női aktivista is, akik az erőszak ellen tüntetnek. Szerintetek????
Ja és mit mond az anya? Hogy a kiskutyát elütötték és már úgyis meghalt volna, pont arra járt a 2 gyerek és inkább megölték, hogy ne szenvedjen. Hihetetlen, hogy a mai világban ezt még KI KELL VIZSGÁLNI. Az a vicc, hogy a normális borsodi emberek ránéznek ezekre a seggfejekre és 1000-ből 999 azt mondja, hogy ezek menőzésből öltek.
Ma reggel Balázsék a Morning show-ban beszéltek erről és szereztek egy statisztikát: haznákban évente kb 300 ilyen eset történik és ebből 8 MAXIMUM 10 ember van letöltendőt.
Elképesztő. Ja és faceboon-on a rokonság miket ír ki? Hogy a rák egye ki a tüdőnket, mi verjük a nyálunkat egy kutyán, hogy szííííjuk le őket, stb...
Természetesen nem fog kapni semmit ez a fiatalkorú, de nagyon remélem, hogy azok az emberek akik a meccsek alatt - előtt - után szeretnek verekedni, meglátogatják ezt a semmirekellőt!
Ja azt elfelejtettem leírni, hogy ugye sok tv-s kiment fogatni és a szomszéd nénik ilyeneket mondtak, hogy ez a család néha átmegy hozzájuk fát lopni, az egyik a fűnyíróját is elvitte és a rendőrök már ki sem jönnek, mert nem tudnak mit kezdeni velük, nincs bizonyíték. Ebben a faluban nem élnek 300-nál többen és már több állatkínzásról folyt eljárás, senki sem kapott még semmit.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnos ez így van, az állatkínzást "ellehet tusolni". Én is elítélem nem arról van szó, de úgy tudom jogilag ez nem számít súlyos bűncselekménynek. Így felfüggesztett vagy pénzbírság az általános. De javítsatok ki ha rosszul tudom. Szerencsére még nem volt dolgom a bírósággal, de régebbi felkapott média ügyek kapcsán ilyenekre emlékszem.nzxtpo írta:Én inkább el sem indítom a videót, de már ugye eleve büntetendő ilyet csinálni, de az hogy még le is videózza azt jelenti nekem, hogy büszke rá, így még jobban büntetném. Az, hogy milyen származású szerintem teljesen mindegy, itt az a lényeg, hogy a fater polgármester... A legjobb ügyvédek úgy tudják csűrni-csavarni a dolgokat, hogy egyrészt ha kell évekig elhúznak egyértelmű ügyeket (saját tapasztalat, pont egy falusi polgármester ellen), vagy csak szimplán kiharcolni a lehető legenyhébb büntetést, adott esetben egy kis felfüggesztett, pénzbírság.zola8787 írta:
Ki mit adna ennek az "embernek"? A vicc ebben, hogy valószínűleg semmit sem fog kapni, ugyanis nincs priusza és 17 éves, azaz fiatalkorú.

- nzxtpo
- Capitá del Barça
Én inkább el sem indítom a videót, de már ugye eleve büntetendő ilyet csinálni, de az hogy még le is videózza azt jelenti nekem, hogy büszke rá, így még jobban büntetném. Az, hogy milyen származású szerintem teljesen mindegy, itt az a lényeg, hogy a fater polgármester... A legjobb ügyvédek úgy tudják csűrni-csavarni a dolgokat, hogy egyrészt ha kell évekig elhúznak egyértelmű ügyeket (saját tapasztalat, pont egy falusi polgármester ellen), vagy csak szimplán kiharcolni a lehető legenyhébb büntetést, adott esetben egy kis felfüggesztett, pénzbírság.zola8787 írta:
Ki mit adna ennek az "embernek"? A vicc ebben, hogy valószínűleg semmit sem fog kapni, ugyanis nincs priusza és 17 éves, azaz fiatalkorú.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho