Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.01.20. 13:51:00

Ezek szerint jössz 30-án ? :)
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.01.20. 13:05:54

Üdv mindenkinek :)
A segítségetekre lenne nagyon szükségem. Egy versenyben szeretnék részt venni, egy kreatív bál nevet kell adni az eseménynek, aminek köze van a sporthoz. Szavazás alapján lesz eldöntve, hogy melyik a legjobb, és az 3havi belépőt kap a konditerembe (szóval nem babra megy a játék :D ). Ha valaki ajánlana valami frappáns nevet, és neadjisten nyernék is, az természetesen kárpótolva lesz a fáradalmaiért a következő eurobarca talin,valami ital formájában 8) Ja, és még annyi,hogy ma éjfél a határidő. A segítségeket előre is köszönöm!
messideco
Presidente del Barça

2016.01.20. 00:19:01

Normandia írta:http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... zo-2461449

Egy kis játék, ha van kedve valakinek.
180, az angolok megkavarják a dolgokat rendesen :( Sajnos ismétlődnek, így egy idő után megjegyzi az ember.
Kép
"And my heart will leave you never."
Normandia
Director del Fútbol

2016.01.19. 18:18:06

rhuni írta:
Kinek hány pont sikerült?
Én is egyet elbaltáztam a kapkodás miatt.:-( Így csak 170 pont. Lassú vagyok.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.18. 23:17:59

S.Agüero írta:A hsz második részével teljesen egyetértek.

Viszont, te döntöd el, hogy egyes dolgokat mire használsz. Jó dolgokat használod fel benne, vagy a rosszakat is, rajtad múlik, nem máson.

Citromhoz: Lehet savanyú, de amíg nem kóstolom meg, nem mondom meg előre, hogy ez nekem biztos, hogy nem fog ízleni. :D
Remélem, hogy így értetted. :)

Amúgy ha már adatlapok vagyunk, akkor miért tettél be magadról képet jó pár évvel ezelőtt? :D
Mert "rádumáltak" és azóta már az az ember nincs is fent és nekem még "hidegebb" lett a gondolkozásom ilyen téren. Mert nincs semmilyen személyes kapcsolatom így már. Ott pont az inverz volt, ismertem és itt is volt. Azóta ilyen téren radikális vagyok, az meg mégiscsak egy kép volt, meg bemutatkozás, mert így illett. De attól még puszipajtásom senki nem lesz. :D És számomra ez így is van rendjén. Azt meg nem mondhatja senki, hogy pl bármilyen hülyeségbe vagy poénkodásba nem vagyok benne. Mert humoros embernek tartom magam az életben is, de itt mindig lesz azért egy határ, amit nem lépek át. Nyomunk egy Bosh avatart, vagy hülyéskedünk dolgokon az mindig is belefog férni, de annál több nálam nem.

Citromos magyarázat jó volt, gondolkoznom kell a további példámon. :D

A felhasználás valóban rajtam múlik, ezért nem használom. :D
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.18. 23:03:45

A hsz második részével teljesen egyetértek.

Viszont, te döntöd el, hogy egyes dolgokat mire használsz. Jó dolgokat használod fel benne, vagy a rosszakat is, rajtad múlik, nem máson.

Citromhoz: Lehet savanyú, de amíg nem kóstolom meg, nem mondom meg előre, hogy ez nekem biztos, hogy nem fog ízleni. :D
Remélem, hogy így értetted. :)

Amúgy ha már adatlapok vagyunk, akkor miért tettél be magadról képet jó pár évvel ezelőtt? :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.18. 22:52:02

S.aGüero írta
Erre még gyorsba.

Metódus között nincs különbség, de akkor hozok könnyedebb példát, a citrom csak akkor lehet savanyú ha megkóstolod? :D

Másik meg valóban off, sőt ez a citrom is, de neked az természetes nekem meg az hogy élőben ismerkedek, Interneten nem. De továbbra sem ítélem el azt, aki így tesz. Én nem fogok és minden ilyen nemű dolgot maximálisan kerülök is, s jelzem hogy nagyon sokan vannak még így. Van kollégám, aki pl arra herótos ha sms-t küldenek neki. Én is így vagyok ezzel, hogy ha akar valaki valamit, akkor hívjon fel, ha neki nem érek ennyit akkor ne is beszéljünk. Sms-t még azért elfogadom, de pl Dávid nem.

Jelzem nekem írta pár ember fogadjak el xy dolgot. Én is ezt tudom írni, hogy fogadd el, hogy nem fogok senkivel sem haverkodni egy fórumon. Számomra nevetséges is lenne. Tim múltkor leírta, hogy ha valakiről megtudom hogy fórumozik akkor mit tennék. A kérdés annyiból volt rossz hogy az inverz. Először ismerem, hogy ember aztán onnantól ugyanúgy nem érdekel milyen adatlap bárhol a világban. Itt ugyanez, nem érdekel ki kicsoda, mit csinál hova tart. Egy adatlap marad, azt se biztos fiú vagy lány. Élőben legalább 90%-ban ezt betudom lőni. :D Fordítva nálam nem működik a dolog, interneten nem ismerkedek, igen ez nálam elv. Mert láttam már ismerőseimen is, hogy akkora hazugság az egész hogy hihetetlen. Ez már megint átfogó szociológia dolog lenne. :D Az emberek attól félnek a legjobban, hogy mások mit gondolnak róluk, és emiatt sokszor magukból kivetkőzve mindent megtesznek. Nem csak az hogy mi igaz mi nem, hanem elmosódik a realitás kép és már a virtuális világ lesz igaz, s míg élőben látod ha valakinek baja van, szorong, bántja valamit, addig adatlapként ezt elrejtik az emberek. Mert az nem "menő" ha te azt mutatod, hogy nem te vagy a legjobb, miközben alapból soha nem is leszel a legjobb és ezt is sugározza beléd mindenki, hogy ez kell még hogy legjobb legyél. Ezt vedd meg, ettől leszel ez meg ez. Ez marketing pszichológia és az emberek depressziósak és még inkább kergetnek valamit, amit soha nem érnek el. Kőkemény általánosítás volt, s nem ezt akartam ebből kihozni, én mindig azt mondom hogy mindenki úgy találja meg a boldogságot ahogy akarja és azt használjon amit akar. Én hazudnék ha azt mondanám maximálisan boldog vagyok, de sok mindenre büszke vagyok és vannak dolgok és a kis életem ami boldoggá tesz és megvagyok az internetes kapcsolatok nélkül. Megvan az a mennyiségű barátom akit feltudok hívni ha gond van, megvan az az a társ, aki nagyjából elvisel és állítólag még szeret is. D: Megvan édesanyám, megvan egy kiskutyánk akit oda-vissza imádunk. Nekem ez a boldogság. Másnak meg más.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.18. 22:38:40

En 95-nel kiralynak ereztem magam..:lol: Ismetlodik, vagy ennyire ismersz mindenkit? :D
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.18. 22:08:44

Mai nap 29/29-el 290 ponttal abbahagyom.
Amúgy twitteren 275-öt láttam legtöbbnek, még a végén holnap megkeres a Guinness. :lol:

Holnap egy jó kávé után megkísérlem a 300-at, picivel kellene gyorsabb legyek hozzá. :mrgreen:

kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.18. 21:30:03

Petr írta:
rhuni írta:
Nekem 9-ből 10 sikerült, bár szent meggyőződésem, hogy nem is kaptam 9-nél több kérdést :?.
Én csak egyet toltam, 13/12, az az egy hiba is türelmetlenség miatt volt, mert két játékos pályája egy bizonyos ideig ugyanúgy ment.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Petr
Entrenador del Barça

2016.01.18. 20:34:08

rhuni írta:
Nekem 9-ből 10 sikerült, bár szent meggyőződésem, hogy nem is kaptam 9-nél több kérdést :?.
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.18. 20:14:13

Normandia írta:http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... zo-2461449

Nekem innen nem nyitja meg, itt a direkt link.

http://www.transfertrail.com" target="_blank

Nagyon rákattantam. :D

Kinek hány pont sikerült?
Normandia
Director del Fútbol

2016.01.18. 18:57:33

http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... zo-2461449" target="_blank

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.16. 13:03:13

Nero. írta: Direkt írtam utánna, hogy nem vagyok különösebben kutya, macska, papagáj stb. rajongó. Mondjuk a keresztre feszítés talán tényleg durva lenne, de egy ilyen idióta ha kijönne a börtönből utána ugyanolyan lenne, nemhiszem hogy sok hasznára lenne a társadalomnak. Mondjuk nálam a bolti lopás is kézlevágással kezdődne, de lehet hogy én vagyok csak egy kicsit borult. Abban viszont biztos vagyok hogy ha ilyen komoly ítéletek születnének akkor sokkal nagyobb rend lenne a világban. Ami azért nem lenne rossz valljuk be pláne ezekben az időkben. :roll:
MO-n is például nem volt kevesebb gyilkosság mikor volt halálbüntetés. USA-ban is azokban az államokban ahol van halálbüntetés előfordul hogy több a gyilkosság mint azokban az államokban ahol nincs. Arra akarok kilyukadni, hogy nem lehet egyenlőség jeleket tenni, hogy súlyos büntetés, kevesebb bűncselekmény, szebb világ. A társadalom en bloc alakítja ki hogy milyen a "világa".

Egyébként egy remek összeállítás pro és kontra ebben a témában. http://jesz.ajk.elte.hu/toth14.html
Én nagyon halálbüntetés ellenes vagyok, mert ennek vallási és kulturális okai vannak plusz EU-s egyezmények.

Kitárgyaltuk ezt már korábban, de érdemes elolvasni.

Állatkínzást meg valóban ne hasonlítsuk már ember ellen elkövetett bűncselekmények közé. Abszurd lenne hasonló büntetés, de megjegyzem a pénzbírság pl szerintem is enyhe büntetés.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.01.16. 12:08:59

zola8787 írta:Hjajj, de jó borsodi gyereknek lenni :(
Én is az vagyok,:-D pontosabban zempléni.
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.16. 11:46:28

Normandia írta:Büntetni kell nem vitás, de azért maradjunk a realitások földjén. Továbbra is a közeget tartom hibásnak, mert a viselkedés normákat onnan veszik át. Senki sem születik kutyagyilkosnak.
A realitás, hogy MAX kap 3 év felfüggesztettet.

Ha pedig a közeg a hibás (teljesen egyértelmű, hogy igen), akkor ismét elkalandozhatunk a "rasszizmus" felé, ami nem az, csak annak állítja be a média. Hjajj, de jó borsodi gyereknek lenni :(
Normandia
Director del Fútbol

2016.01.16. 10:51:58

Nekem mindig voltak kutyáim, most is van. Olyan egyszer sem volt, hogy csalódtam volna bármelyikükben. Nekik mi vagyunk az isten és olyan nincsen, hogy ellened tenne valamit, hacsak nem úgy nevelték. A hűség és feltétel nélküli szeretet az amit nyújtanak.
A fentiek ellenére is túlzásnak érzem ezért valakit felakasztani, vagy keresztrefeszíteni. Büntetni kell nem vitás, de azért maradjunk a realitások földjén. Továbbra is a közeget tartom hibásnak, mert a viselkedés normákat onnan veszik át. Senki sem születik kutyagyilkosnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2016.01.16. 12:13:01-kor.
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.16. 10:25:18

messideco írta:
Nero. írta:Az ilyen félembereket egy normális világban nyilvánosan keresztre feszítenék, dehát lesz majd belőle 2 év felfüggesztett.
Azért itt is álljunk meg egy szóra... Egy kutyáért keresztrefeszítés? Ok?
Valamelyik filmben, talán a Shop stopban mondta egyik szereplő, hogy semmi baja ha embereket ölnek, de ha kutyákat, azt nem bírja nézni... Most akkor melyik a komolyabb?

Félreértés ne essék, nem védem egyáltalán ezt a senkiházit, de akkor is sarkított vélemény. Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.

Visszatérve az első bekezdésre: nem védem az állatkínzókat, csak van egy határ a büntetéseknél is. Béke :)
Értem a logikádat, csak annyiban hibádzik, hogy ez a kutya nem követett el nagy valószínűleg semmit, ugyanis egy védtelen KISKUTYA volt. Oké, hogy nem ember, de POÉNBÓL, KÍNOZVA, MENŐZÉSBŐL MEGGYILKOLNI EGY KISKUTYÁT?
Az én időmben az volt a menő aki cigizett (mondjuk én szántam őket, de érted a lényeget).
Ha kutya ha ember, én nem, hogy börtönbe zárnám, villamosszékbe ültetném, de úgy, mint a Halálsoronban Persy tette.

Valószínűleg azért nézik rosszabb szemmel ha állatot ölnek, mint embert, mert az emberekben már csalódott az illető, illetve például a kutyák nem tesznek rosszat, mint mondjuk egy ember. Ezt nehéz megfogalmaznom, nem is tudom. Én is simán megnéztem az ISIS 1-2 gyilkolását, de ezt a kiskutyás videót nem.
Normandia
Director del Fútbol

2016.01.16. 09:30:51

palesz77 írta: Szerintem szimplán primitívség van itt a háttérben, de aztán lehet tévedek. De sokaknak az állatok csak valami kellékek, nem érző lények, ezért nem is gond a bántalmazásuk. Ami szerintem teljességgel elfogadhatatlan, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
Egyet értek. Fel sem fogják mit tesznek, szerintük ez teljesen rendben van. Éppen ezért kell büntetni, hogy ráébredjenek tettük következményére, mert valszeg a súllyára nem fognak. Nem feltétlenül a két idióta a hibás, hanem a közeg, ami, aki(k) ìgy neveli őket.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.16. 01:03:26

messideco írta:
Nero. írta:Az ilyen félembereket egy normális világban nyilvánosan keresztre feszítenék, dehát lesz majd belőle 2 év felfüggesztett.
Valamelyik filmben, talán a Shop stopban mondta egyik szereplő, hogy semmi baja ha embereket ölnek, de ha kutyákat, azt nem bírja nézni... Most akkor melyik a komolyabb?

Félreértés ne essék, nem védem egyáltalán ezt a senkiházit, de akkor is sarkított vélemény. Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.

Visszatérve az első bekezdésre: nem védem az állatkínzókat, csak van egy határ a büntetéseknél is. Béke :)
Direkt írtam utánna, hogy nem vagyok különösebben kutya, macska, papagáj stb. rajongó. Mondjuk a keresztre feszítés talán tényleg durva lenne, de egy ilyen idióta ha kijönne a börtönből utána ugyanolyan lenne, nemhiszem hogy sok hasznára lenne a társadalomnak. Mondjuk nálam a bolti lopás is kézlevágással kezdődne, de lehet hogy én vagyok csak egy kicsit borult. Abban viszont biztos vagyok hogy ha ilyen komoly ítéletek születnének akkor sokkal nagyobb rend lenne a világban. Ami azért nem lenne rossz valljuk be pláne ezekben az időkben. :roll:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.16. 00:48:44

messideco írta:Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.
Szerintem szimplán primitívség van itt a háttérben, de aztán lehet tévedek. De sokaknak az állatok csak valami kellékek, nem érző lények, ezért nem is gond a bántalmazásuk. Ami szerintem teljességgel elfogadhatatlan, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
messideco
Presidente del Barça

2016.01.16. 00:42:01

Kép
"And my heart will leave you never."
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.15. 14:30:17

Nero. írta:És ugye kitudja, hogy még hány ilyen eset történik nap mint nap, amiről nem tudunk és nem kap ekkor felhajtást a médiától.
A sztori lényegében annyi, hogy két majdnem 17 éves srác egy kiskutyát kivittek két falu közé és ott az egyik videózta, a másik kegyetlen módon megölte. A videózó gyereké volt valószínűleg a kutya, ugyanis egy teljesen hasonló (valószínűleg ugyanazt) kiskutyát láttak a facebook-ján. Természetesen mindketten törölték magukat face-ről, de a szemfülesek gyorsan lementették a képeiket, adataikat.

Az anyja az alpolgármester és képzeljétek el, emellett ilyen női aktivista is, akik az erőszak ellen tüntetnek. Szerintetek????
Ja és mit mond az anya? Hogy a kiskutyát elütötték és már úgyis meghalt volna, pont arra járt a 2 gyerek és inkább megölték, hogy ne szenvedjen. Hihetetlen, hogy a mai világban ezt még KI KELL VIZSGÁLNI. Az a vicc, hogy a normális borsodi emberek ránéznek ezekre a seggfejekre és 1000-ből 999 azt mondja, hogy ezek menőzésből öltek.

Ma reggel Balázsék a Morning show-ban beszéltek erről és szereztek egy statisztikát: haznákban évente kb 300 ilyen eset történik és ebből 8 MAXIMUM 10 ember van letöltendőt.

Elképesztő. Ja és faceboon-on a rokonság miket ír ki? Hogy a rák egye ki a tüdőnket, mi verjük a nyálunkat egy kutyán, hogy szííííjuk le őket, stb...

Természetesen nem fog kapni semmit ez a fiatalkorú, de nagyon remélem, hogy azok az emberek akik a meccsek alatt - előtt - után szeretnek verekedni, meglátogatják ezt a semmirekellőt!

Ja azt elfelejtettem leírni, hogy ugye sok tv-s kiment fogatni és a szomszéd nénik ilyeneket mondtak, hogy ez a család néha átmegy hozzájuk fát lopni, az egyik a fűnyíróját is elvitte és a rendőrök már ki sem jönnek, mert nem tudnak mit kezdeni velük, nincs bizonyíték. Ebben a faluban nem élnek 300-nál többen és már több állatkínzásról folyt eljárás, senki sem kapott még semmit.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 13:05:37

nzxtpo írta:
zola8787 írta:
Ki mit adna ennek az "embernek"? A vicc ebben, hogy valószínűleg semmit sem fog kapni, ugyanis nincs priusza és 17 éves, azaz fiatalkorú.
Én inkább el sem indítom a videót, de már ugye eleve büntetendő ilyet csinálni, de az hogy még le is videózza azt jelenti nekem, hogy büszke rá, így még jobban büntetném. Az, hogy milyen származású szerintem teljesen mindegy, itt az a lényeg, hogy a fater polgármester... A legjobb ügyvédek úgy tudják csűrni-csavarni a dolgokat, hogy egyrészt ha kell évekig elhúznak egyértelmű ügyeket (saját tapasztalat, pont egy falusi polgármester ellen), vagy csak szimplán kiharcolni a lehető legenyhébb büntetést, adott esetben egy kis felfüggesztett, pénzbírság.
Sajnos ez így van, az állatkínzást "ellehet tusolni". Én is elítélem nem arról van szó, de úgy tudom jogilag ez nem számít súlyos bűncselekménynek. Így felfüggesztett vagy pénzbírság az általános. De javítsatok ki ha rosszul tudom. Szerencsére még nem volt dolgom a bírósággal, de régebbi felkapott média ügyek kapcsán ilyenekre emlékszem.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.15. 12:45:06

zola8787 írta:
Ki mit adna ennek az "embernek"? A vicc ebben, hogy valószínűleg semmit sem fog kapni, ugyanis nincs priusza és 17 éves, azaz fiatalkorú.
Én inkább el sem indítom a videót, de már ugye eleve büntetendő ilyet csinálni, de az hogy még le is videózza azt jelenti nekem, hogy büszke rá, így még jobban büntetném. Az, hogy milyen származású szerintem teljesen mindegy, itt az a lényeg, hogy a fater polgármester... A legjobb ügyvédek úgy tudják csűrni-csavarni a dolgokat, hogy egyrészt ha kell évekig elhúznak egyértelmű ügyeket (saját tapasztalat, pont egy falusi polgármester ellen), vagy csak szimplán kiharcolni a lehető legenyhébb büntetést, adott esetben egy kis felfüggesztett, pénzbírság.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Válasz küldése