Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figó esete nem volt átlagos ezért nem vele példálóznék.ntibi67 írta:Azoknak akik meg akartak győzni arról hogy valaki lehet Cule attól még hogy mondjuk real játékos is kedvence.Ugy írok erről a témáról hogy igen sokat járok ki Barcelonába.Azok akik igy vélekednek Barcelonában esetleg Espanol szurkolok lennének.Mert lehet egy Culénak tisztelni vagy értékelni az ellenfél játékosát de sosem lesz egy real játékos a kedvence.Mondok egy egyszerű példát.Százezrek kedvence volt Figo amíg a Barca játékosa volt.Amikor el igazolt az ősi ellenfélhez szerintetek hánynak maradt a kedvence?Elárulom egynek se!
Ezt már fel sem akartam hozni.Bob_Marley írta:A mostani edzőnk Real Madrid játékos volt.Úristen.....
Utáljuk isBob_Marley írta:A mostani edzőnk Real Madrid játékos volt.Úristen.....
Ez megint off át is hozom ide, de te egy teljesen más példát hozol. Figo a Barca kulcsjátékosa volt, több százezrek kedvence, majd fogta magát, és átigazolt a legnagyobb riválishoz. Mi pedig olyan játékosokról beszélünk, akik játszottak valahol, felfigyeltünk rájuk, majd eligazoltak a Realba, de ezért nem utáltuk meg őket, bár nálam volt olyan is, hogy a Realban figyeltem fel a játékára és ott szerettem meg akarva akaratlanul. Teljesen más a kettő. Egyedüli kivétel Ronaldo, aki bár nem közvetlen igazolt a Barcából a Realba és nem közvetlenül igazolt az Interből a Milanba, de mégis mind a négy szurkoló tábor imádta.ntibi67 írta:Azoknak akik meg akartak győzni arról hogy valaki lehet Cule attól még hogy mondjuk real játékos is kedvence.Ugy írok erről a témáról hogy igen sokat járok ki Barcelonába.Azok akik igy vélekednek Barcelonában esetleg Espanol szurkolok lennének.Mert lehet egy Culénak tisztelni vagy értékelni az ellenfél játékosát de sosem lesz egy real játékos a kedvence.Mondok egy egyszerű példát.Százezrek kedvence volt Figo amíg a Barca játékosa volt.Amikor el igazolt az ősi ellenfélhez szerintetek hánynak maradt a kedvence?Elárulom egynek se!
Góldogság bál.hajnesz írta:Üdv mindenkinek
A segítségetekre lenne nagyon szükségem. Egy versenyben szeretnék részt venni, egy kreatív bál nevet kell adni az eseménynek, aminek köze van a sporthoz. Szavazás alapján lesz eldöntve, hogy melyik a legjobb, és az 3havi belépőt kap a konditerembe (szóval nem babra megy a játék). Ha valaki ajánlana valami frappáns nevet, és neadjisten nyernék is, az természetesen kárpótolva lesz a fáradalmaiért a következő eurobarca talin,valami ital formájában
Ja, és még annyi,hogy ma éjfél a határidő. A segítségeket előre is köszönöm!
180, az angolok megkavarják a dolgokat rendesenNormandia írta:http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... zo-2461449
Egy kis játék, ha van kedve valakinek.
Én is egyet elbaltáztam a kapkodás miatt.rhuni írta:
Kinek hány pont sikerült?
Mert "rádumáltak" és azóta már az az ember nincs is fent és nekem még "hidegebb" lett a gondolkozásom ilyen téren. Mert nincs semmilyen személyes kapcsolatom így már. Ott pont az inverz volt, ismertem és itt is volt. Azóta ilyen téren radikális vagyok, az meg mégiscsak egy kép volt, meg bemutatkozás, mert így illett. De attól még puszipajtásom senki nem lesz.S.Agüero írta:A hsz második részével teljesen egyetértek.
Viszont, te döntöd el, hogy egyes dolgokat mire használsz. Jó dolgokat használod fel benne, vagy a rosszakat is, rajtad múlik, nem máson.
Citromhoz: Lehet savanyú, de amíg nem kóstolom meg, nem mondom meg előre, hogy ez nekem biztos, hogy nem fog ízleni.![]()
Remélem, hogy így értetted.
Amúgy ha már adatlapok vagyunk, akkor miért tettél be magadról képet jó pár évvel ezelőtt?
Erre még gyorsba.S.aGüero írta
Én csak egyet toltam, 13/12, az az egy hiba is türelmetlenség miatt volt, mert két játékos pályája egy bizonyos ideig ugyanúgy ment.Petr írta:Nekem 9-ből 10 sikerült, bár szent meggyőződésem, hogy nem is kaptam 9-nél több kérdéstrhuni írta:.
Nekem innen nem nyitja meg, itt a direkt link.Normandia írta:http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... zo-2461449
Egy kis játék, ha van kedve valakinek.
MO-n is például nem volt kevesebb gyilkosság mikor volt halálbüntetés. USA-ban is azokban az államokban ahol van halálbüntetés előfordul hogy több a gyilkosság mint azokban az államokban ahol nincs. Arra akarok kilyukadni, hogy nem lehet egyenlőség jeleket tenni, hogy súlyos büntetés, kevesebb bűncselekmény, szebb világ. A társadalom en bloc alakítja ki hogy milyen a "világa".Nero. írta: Direkt írtam utánna, hogy nem vagyok különösebben kutya, macska, papagáj stb. rajongó. Mondjuk a keresztre feszítés talán tényleg durva lenne, de egy ilyen idióta ha kijönne a börtönből utána ugyanolyan lenne, nemhiszem hogy sok hasznára lenne a társadalomnak. Mondjuk nálam a bolti lopás is kézlevágással kezdődne, de lehet hogy én vagyok csak egy kicsit borult. Abban viszont biztos vagyok hogy ha ilyen komoly ítéletek születnének akkor sokkal nagyobb rend lenne a világban. Ami azért nem lenne rossz valljuk be pláne ezekben az időkben.
Én is az vagyok,:-D pontosabban zempléni.zola8787 írta:Hjajj, de jó borsodi gyereknek lenni