Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, sokkal többet van játékban mint az előző 2 meccsen, akkor is voltak jó megoldásai néha, csakugye akkor is lesre fújták amikor a fél Espanyol még hátrébb volt...palesz77 írta:Vidalt enyhen jol jatszik amugy.. Ha vedekezesben is ilyet hoz, akkor nem kerdes, hogy idovel kezdo lesz.
Jó tanár, jó diák!!BarcafanTomee írta:Neymar ezt tuti Messitől leste el
Jogos!Alfa írta:Suarez is jatszik pedig a kupában el van tiltva úgyhogy Iraizoz is fog.Bob_Marley írta: Logikailag szerintem is igen, mert külön sorozatok, de Spanyol Szövetség meg a logika nem mindig jár kézen fogva.
Köszönöm a választ egyébként, biztos fog jönni erről hivatalos tájékoztatás.
Suarez is jatszik pedig a kupában el van tiltva úgyhogy Iraizoz is fog.Bob_Marley írta: Logikailag szerintem is igen, mert külön sorozatok, de Spanyol Szövetség meg a logika nem mindig jár kézen fogva.
Köszönöm a választ egyébként, biztos fog jönni erről hivatalos tájékoztatás.
Logikailag szerintem is igen, mert külön sorozatok, de Spanyol Szövetség meg a logika nem mindig jár kézen fogva.Petr írta:Legjobb tudomásom szerint igen, de majd jön egy okosabb és megerősít vagy megmondja a frankótBob_Marley írta:Kérdés? Kupában játszhat? Mert már nem tudom követni a spanyol szövetséget..