Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PCsabi írta:Erődemonstráció.
Egyik csapat sem használta megfelelően az órát, de ezt a Chiefsnél mondjuk belehet tudni a playoff rutin hiányának, de a Patriotsnak is voltak érdekes dolgai, amit nem tudok mire vélni.Bob_Marley írta: Ja és az órával is hadilábon álltak, hülyeségek miatt ment az óra. Már az elején is volt hogy elment iődkérés, de itt a végén meg nagyon elszórakozták az órát.
Nem lesz jelentősége szerintem, de ez Fumble volt...erre bemondják az incomplete passt...mindegy, bosszantó, de ez legyen a legnagyobb tévedés a PO-ban. Véleményes volt, nincs jelentősége szerencsére.Bob_Marley írta:Na ez igen, ez a foci. Óriási védekezés volt, s hatalmas ütközés ezzel viszont sajnos elment.....
Szegények, rájuk szavaztam direkt, mert hát mikor lehetett utoljára erre a csapatra szavazni.Bob_Marley írta:Ez a 3&out ez most nem mondom hogy megpecsételte a sorsát a Kansasnek, de innentől extra-extra játék kell akár D-ben akár visszahordásban akár gyors TD-ben, nagy passzban valamiben. Esély mindig van, de hátha bejön a jinx.Ez a hajó elment.
Előzőleg is írtam, hogy volt már a történelemben olyan nem is egy hogy TD nélkül nyer valaki, Alex Smith amúgy sem TD gyár. Nyilván két labdabirtoklásnál kéne TD. 14 kapott pontnál simán lehet nyerni 5 FG-vel, 21-nél nyilván nem. Úgy írtad előzőleg is mintha csak TD-vel lehetne meccset nyerni....Kérdezzük meg a Vikingsot mennyit jelentett volna berúgják a negyedik FG-jukat előző héten.csababarca írta:Gronk![]()
Még mindig nem kell a TD?
Special Teamben bízok, kickoff TD-ben (ez meg arra utalt, hogy gyakorlatilag 1 labdabirtoklás a különbség).csababarca írta:Ez nem az a meccs,ahol FG-k elegek.
Pats is fog még pontot feltenni a táblára.
De azért szépen leírtad a végén,hogy jöjjön az a TD,Te sem bízol a mezőnygólokban úgy látom.
Sanyi is szerintem "túlreagálta". Nyertek már úgy meccset hogy csak FG.csababarca írta:Kéne lassan egy TD a Chiefsnek, mert mostmár az FG-k kevesek lesznek.
Persze nem bánom,ha nem jön a TD nekik![]()
Brady meg szépen csinálta a futást, éppen meg is lehetett volna már alapból adni, határeset volt, de utána meglett szóval teljesen mindegy.