Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a rangadókon a realnak védekezni tudó középpályás sorra lenne szüksége, nem önbizalomranzxtpo írta:Az az igazság, hogy szép gólokat lőve, jól játszanak, ezeken a meccseken nagyon megnőhet az önbizalmuk, ami ha nem megy túlzásba akkor nagyon jól jön majd nekik a rangadókon.
Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.Bob_Marley írta: Rúghatnak 10-et is, három pontot adnak arra is.
Nagy különbségű győzelmek voltak, de az általad felsorolt meccsek egyikén sem volt sziporkázó, intenzív játék, mint a mai, vagy az előző meccsen. Sokkal motiváltabbak, és láthatóan jobban élvezik a játékot.Nero. írta: Betis 5-0, Espanyol 0-6, Malmö 8-0, Rayo 10-0. Ezekre gondoltam.
Betis 5-0, Espanyol 0-6, Malmö 8-0, Rayo 10-0. Ezekre gondoltam.Messias2 írta:Na, ez pont nem igaz. Benítezzel még a kiscsapatok ellen is sokszor nézhetetlen volt a játékuk, ezzel a Gijónnal pl. ikszeltek.Nero. írta:Amúgy most sokáig lehet vitézkedni a fővárosiaknak, mert a következő komolyabb meccsük csak február 26-án lesz az Atletico ellen, de az is otthon, addig csupa pofozózsák. Annyira nem kell megijedni, a kiscsapatok ellen Benítezzel is nagy volt a cerka.
Na, ez pont nem igaz. Benítezzel még a kiscsapatok ellen is sokszor nézhetetlen volt a játékuk, ezzel a Gijónnal pl. ikszeltek.Nero. írta:Amúgy most sokáig lehet vitézkedni a fővárosiaknak, mert a következő komolyabb meccsük csak február 26-án lesz az Atletico ellen, de az is otthon, addig csupa pofozózsák. Annyira nem kell megijedni, a kiscsapatok ellen Benítezzel is nagy volt a cerka.
Félidő végére?:DMessias2 írta:Vajon meglesz a 10 gól?
sima 5-0 lesz, hisz zidane jobb edző mint a pincér így nem is kétséges a végkimenetel.Nero. írta:Kiváncsi vagyok. Ősszel ikszeltek és a múltkori Depor eleni 5-0-t is csalókának tartom, mert rá pár napra a Leganestől is kaptak egy hármast hazain. De jó lenne ha egy pontot eltudnának vinni.