Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nagy különbségű győzelmek voltak, de az általad felsorolt meccsek egyikén sem volt sziporkázó, intenzív játék, mint a mai, vagy az előző meccsen. Sokkal motiváltabbak, és láthatóan jobban élvezik a játékot.Nero. írta: Betis 5-0, Espanyol 0-6, Malmö 8-0, Rayo 10-0. Ezekre gondoltam.
Betis 5-0, Espanyol 0-6, Malmö 8-0, Rayo 10-0. Ezekre gondoltam.Messias2 írta:Na, ez pont nem igaz. Benítezzel még a kiscsapatok ellen is sokszor nézhetetlen volt a játékuk, ezzel a Gijónnal pl. ikszeltek.Nero. írta:Amúgy most sokáig lehet vitézkedni a fővárosiaknak, mert a következő komolyabb meccsük csak február 26-án lesz az Atletico ellen, de az is otthon, addig csupa pofozózsák. Annyira nem kell megijedni, a kiscsapatok ellen Benítezzel is nagy volt a cerka.
Na, ez pont nem igaz. Benítezzel még a kiscsapatok ellen is sokszor nézhetetlen volt a játékuk, ezzel a Gijónnal pl. ikszeltek.Nero. írta:Amúgy most sokáig lehet vitézkedni a fővárosiaknak, mert a következő komolyabb meccsük csak február 26-án lesz az Atletico ellen, de az is otthon, addig csupa pofozózsák. Annyira nem kell megijedni, a kiscsapatok ellen Benítezzel is nagy volt a cerka.
Félidő végére?:DMessias2 írta:Vajon meglesz a 10 gól?

sima 5-0 lesz, hisz zidane jobb edző mint a pincér így nem is kétséges a végkimenetel.Nero. írta:Kiváncsi vagyok. Ősszel ikszeltek és a múltkori Depor eleni 5-0-t is csalókának tartom, mert rá pár napra a Leganestől is kaptak egy hármast hazain. De jó lenne ha egy pontot eltudnának vinni.

Nem. Ebben az átigazolási szezonban még igazolhatnak és regisztrálhatnak játékosokat. Majd a 2016 nyári és 2017 téli ablakból lesznek kitiltva.Barcaforever írta:Most ha leigazolnak vkit még januárban akkor majd csak 2017 tavaszán játszhat majd?

Abban szinte biztos vagyok ,hogy nem fog most télen lelépni max nyáron. Az viszont eléggé nagy szívás lenne a Madridnak , hogy ha nyáron lelépne és most télen nem tudnák pótolni.Az utódlással kapcsolatban pedig elsősorban Hazard nevét emlegetik akinek a megszerzése nem lesz se könnyű se olcsó főleg nem télen . Szerintem ha hozni fogják Hazardot vagy esetleg Reusot ( igaz róla nem nagyon cikkeznek de ő is egy megoldás lehet főleg úgy , hogy még a BL-ben is játszhat a belgával ellentétben) akkor szinte biztos , hogy Roncika menni fog nyáron.Normandia írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... pp-2461201

Ahogy a vezetőség se korlátozza a szabad véleménynyilvánítást. Én is rühellem Ronaldot,de miért ne szavazhatna arra,akire akar? Provokáció? Fogadja el. Az sem teljesen kóser,hogy Perez az elnök,az edző,az atyaúristen. Amíg ő nem takarodik el,addig itt rend nem lesz. Viszont Cr-t is el kell adni mielőbb.rhuni írta: CR-nek meg a többi nagyokosnak is a játékkal kellene foglalkozni, az egy dolog, hogy a vezetőség nagy része bohóc, de ne a játékosok szóljanak már bele a klubvezetésbe.
Teljesen hihető..Normandia írta:http://nemzetisport.hu/spanyol_labdarug ... pp-2461201
Mélységesen gyűlölöm perezt, de ez CR részéről egyértelműen bújtatott provokáció a vezetőség fele.Ronaldonak legyen meg már a lehetősége,hogy arra szavazzon,akire akar. Perez ne diktatúrát vezessen,hanem legyen a futball klub elnöke.
NAGYON támogatom. DE...Ronaldonak legyen meg már a lehetősége,hogy arra szavazzon,akire akar. Perez ne diktatúrát vezessen,hanem legyen a futball klub elnöke. (nem képes rá).Normandia írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... pp-2461201